13

Анонимен

преди 2 години

Под милион жилище няма да има. Който иска евтино, да купува в Маями. Тука сме тарикати. Само курника ни е 200к.

12

Анонимен

преди 2 години

Нормално, след като сме им врагове вече :)) Даже изпуснах една загоряла рускиня, взе да ми приказва на руски, въпреки че живее във Варна..... отрязах я :))

11

Анонимен

преди 2 години

До Истината Руснаци, които са "стимулирани" да отидат там, докато дойде времето да бъдат използвани. ;)

10

Анонимен

преди 2 години

Да си ги държат. Щом ги щефи. Те си знаят

9

Анонимен

преди 2 години

Пак платена статия. :)

8

Анонимен

преди 2 години

До хаха Ц, не е според който плати статията, а това дали руснаците са постигнали внушенията си: в случая ни "плашеха", че руските туристи и инвестиции се изтеглят. Един вид, ние трябва да разберем, че имаме нужда от тях и да им паднем на колене да останат. РЕАЛНОСТТА: те имат ИЗГОДА да останат в България: както за евтината и хубава почивка, така и за "други" цели на Русия. Затова след като обявиха, че им е позволено на руснаците пак да летят към България, изведнъж историята с продажбите умрЕ

7

Анонимен

преди 2 години

Зимата продават а лятото купуват.

6

Манджаджоиева?!

преди 2 години

Кой пък не ви съди сега за осмиване на фамилно име :)

5

хаха

преди 2 години

вчера статия че бягат, днес - спират :)платени статии според който плати за статията

4

ХАхаха

преди 2 години

Спомняте ли си как преди два месеца ни заливаха със статии за руснаците продаващи имотите си по морето съвсеееем "случайно" заедно със сновините, че ни трябвали руските туристи? Активното мероприятие беше да внушават, че руснаците са фактор и "оттеглянето" им е факт, а без тях ОМГ, пропадаме , край, сезона отиде. Сега, Путин пусна полетите и изведнъж , "Майтап беееееее, никой нищо не продава". Докога ще се оставяме руската пропаганда да ни разиграва и да влияе на решенията в дръжавата ни?

3

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости, ежедневно се правят корекции на цените и те са надолу, имоти се продават с години, някои прекратиха продажбите на зелено, защото строителните материали се повишавали, това разправяха и при предишните две имотни демократични вълни. Има ентусиасти-купувачи, които още *** рани от тези сътресения. В момента има 4 милиона жилища на 6 милиона население, махнете шведите ще си изясните картината.

2

Анонимен

преди 2 години

Турци купуват масово.

1

вън за пияндурниците

преди 2 години

Щом не искат доброволно ще ги изгоним насила. Руснаци не трябва да се допускат в Европейския съюз