53

Анонимен

преди 2 години

Има нещо вярно, но не съвсем. Част от руснаците продадоха имотите си, поради невъзможност да пътуват и обслужват високите такси в комплексите, и продаваха под цената, на която са купували. Това беше преди 2 години. От есента на миналата година предлагането на имоти от руснаци намаля, цените малко се повишиха и се предлагат предимно имоти, които не са интересни продадат поради лошо местоположение или състояние... Радвам се, че имотите са изкупиха предимно от българи.

52

Уплашен

преди 2 години

Да не вземат да свършат, бягам да купувам... Между другото, колко държави вдигнаха основния лихвен процент този месец? Или вие вярвате на Хампарцунян и компания?

51

Анонимен

преди 2 години

Имот?! На морето?! Цени?! Какви цени, бе. Апартамент в Слънчев Бряг струва колкото 3-4 месечни заплати на мен и жена ми. Никога няма да купим там имот. Никога. Да купуват голтаците руснаци и бедните немци.

50

Пепе

преди 2 години

Има недостиг на имоти......хахахахаха

49

МММ

преди 2 години

Ами готви се данъчна брадва за 2022-23, рязко вдигане на данъците навсякъде и това не зависи кой управлява. Просто му е дошло времето, защото общините иначе трябва да замръзнат финансово, изчерпали са всички други източници на финансиране, а за проектите трябва собствено съфинансиране по 15-20%. В същото време няма община, която да не виси с огромни кредити към банките. Пловдив например сега се готви да тегли над 100 млн кредит и след това ще дигне и данъците с поне 50%, може и 100%.

48

cinik

преди 2 години

Явно наближава гърмежа, щото много агресивно почнаха да ни облъчват, всеки ден статия за имоти и все крясъци колко много растат цените! Избива ги на истерия брокерите.

47

Q

преди 2 години

Чета из руските форуми за България и... един иска да купи имот в България , а 3-4 *** предлагат своите апартаменти и наблеягат на цената която продават, че Е по ниска от това Кокто са купили преди години, тъй че не ми се вярва, че Е спряло паденето цените.. а не продават,щото Е лято и искат да използват лятото ... а есента ще има и предложения и още 15-20% обезценение на имотите по Черномормето.

46

Баш брокер

преди 2 години

Вярно че и ваканционните имоти поскъпнаха, но има ли кой да плати цената?!Според мен тези собственици повишили цените си, просто ще им висят обявите из нета. Тук изключвам градските имоти при които си има ръст на цените с 10% но си има както търсене, така и кой да плати.

45

hahahaha

преди 2 години

до вторник продаваха...и сряда рЕзко спряха и в четвъртак скъпотия...

44

58 ГОДИШЕН

преди 2 години

След 32 години капитализъм България е най-бедна в Европа,на първо място по смъртност.Болниците са търговски дружества, все едно са магазини?!?Някога,преди да ни напъпли капитализмът,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО БЕШЕ БЕЗПЛАТНО И ДОСТЪПНО ЗА ВСЕКИ.РАЗКАЗВАЙТЕ ТОВА НА ДЕЦАТА СИ.

43

Анонимен

преди 2 години

Пак ли пресметливи брокери "размърдват" пазара с кухи статии. Българският капитализъм най-добре се описва със заглавието "Пазо боже сляпо да прогледне".

42

музикант

преди 2 години

Най-големият ми бакшиш бе преди 4 години, от руснак.250 евра за една песен.Песента е на Олег Газманов-"Господа офицеры".

41

музикант

преди 2 години

Руснаците са най-добрите клиенти на морето.Те поръчват без да гледат цените.Правете разлика между руснаци и украинци.Украинците СЕ ПРАВЯТ на руснаци тука,ама не са.В Турция работих в колектив с украинци-ПРАВЯТ СЕ НА РУСНАЦИ, А ПРОСЯТ ЦИГАРИ ОТ ТУРИСТИТЕ.И от мен са просили цигара,особено жените.На морето съм чувал украинки да правят скандал за ЕДНА СТОТИНА РЕСТО...

40

Анонимен

преди 2 години

47, явно става въпрос за имот някъде в дълбоката провинция.В Сф такива цени няма...

39

Лъжат!!!!

преди 2 години

Брокерите надуват цените!!! Искат комисионни от 10% нагоре. Наскоро исках да купя имот, който брокерите го продаваха за 42 000 евро, а аз се свързах със собственика и се оказа, че му иска само 25 000 евро. Исках да купя един друг апартамент, който собственика продаваше за 18 000 евро, а брокерите му искаха 25 000 евро. Брокероте цакат яко българите с комисионни и ги мамят с капарото. В слънчев Бряг и Свети Влас е пълно с лъжливи брокери, които крадят капаро!

38

аа1830

преди 2 години

Еми на който не му харесва българското море, ходете слънчасвайте на Кулата по 5 часа, плащайте пср-и по 100тина лева и ходете по гръцките чукарести плажове и оставяйте си парите на гърчолята, които ни се подиграват..... На мен в Бг си ми е супер, по ресторанти не ходя, на мутри не плащам, плажове бол, цени като у нас.

37

РЕАЛИСТ

преди 2 години

До абоната е на мо~~~реЖивко от Варна обаче, той не чува гласове !

36

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

Чувам гласове!!!!

35

Анонимен

преди 2 години

До Гъзобетон ти купи ли, че знаеш, или парата ти стига само за кренвирши?!Големи многознайници, страшна работа, а от село не сме излизали дори веднъж през живота.

34

Анонимен

преди 2 години

До Веско На теб политиката не ти е силната страна, тъй че те оставям да сравняваш Донецк с Прищина. Дано Руснаците скоро видят Прищина като потенциална зона за анексиране ..... макар че ме съмнява.