96

Анонимен

преди 2 години

да изметем недоразумение мухобойко

95

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

При цена на нефта над 150 долара за барел - бензин, дизел 2,2 лева за литър.При цена на нефт 75 долара за барел - бензин, дизел 2,2 лева за литър, цена на газ +10%.Но да поговорим за газта! Къде е супер-евтиният американски шистов газ? А катарският мега-евтин? А азерският ? Също яко евтин? Защо Бибитко отхвърли Южен поток, а построи по-скъпият Турски поток? Защо заради интересите на Брюксел, Берлин и Вашингтон, продажните политици жертват нашият интерес ?

94

Анонимен

преди 2 години

Къде евтиният американски газ от диверсифиокацията на лъжците от ГЕРБ? Теменушка, Винету и другите индианци пак са ни лъгали.

93

Анонимен

преди 2 години

Който живее в Софето, плаща си :) Нали получавали високи заплати, нищо че е мит :)) Пребиват се за едното нищо, ама така е стадото :))

92

ера

преди 2 години

когато подписахме новия договор преди година с Русия с 40% по ниски цени на газа този същия ни убеждаваше как намалението не може да с 40%, защото при формиране на цената на топлото стойността на газа е под 50%. Сега ако качат цените със 70+ % ми е интересно, дали няма да е зле да се изсипе целокупния БГ народ в двора на този "регулатор" или ще ги оставят да ни обират.

91

Анонимен

преди 2 години

Ще го търсите Бойко

90

Осъден за лъжи

преди 2 години

До Демократ Нали руската газ поевтиня с 40% ? ....Какво става с азерската ,шистовата и не знам коя си ,,деверсифицирана ,,газ на Толума ?

89

Анонимен

преди 2 години

КЕВР - Очаква ви сигурно изчегъртване

88

Анонимен

преди 2 години

Да му мислят тези с кредитите и най вече с ипотечните хахаха

87

водолаз

преди 2 години

Доцента сложи ли най-после водомери в басейните на ромските блокове в Пловдив.

86

stiling

преди 2 години

Споко, сега Славчо като ваправи правителство с подкрепата на БСП, точно на есен ще оправи работата. Ще ви увеличи двойно заплатите и ще ви намали двойно цената на тока и парното, а може и безплатно да стане, като здравеопазването! *** много обича да му е евтино и особено безплатно! Да може да трупате още и още милиарди на депозите в банките или да купувате апартаменти в Софето. Всичко ще е тамън, само изберете Славчо и Тошко, и шахматиската за премиер! Ще цъфнете и вържете! РАЙ ЩЕ СТАНЕ!

85

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да попитам защо всички са от Пловдив, и защо на доцента му е трудно да говори български.

84

Анонимен

преди 2 години

Закривай КЕВР! Като не могат да ко нтролират ценоте, няма нужда от цяла комисия която дига цени. И един човек може да ги дигне.

83

Демократ

преди 2 години

Предлагам да спрем да купуваме скъпа руска газ, и да започнем да купуваме само евтина американска газ!

82

Анонимен

преди 2 години

Цената на хляба също се очаква скок два пъти увеличение.

81

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да питам, миналата година, когато цените бяха паднали драстично, Топлофикация свали ли цените? Щото на мен сметките ми показват всичко друго, но не и по-ниски цени. Айде сега пак увеличавайте, докато не ми писне, не си купя климатици и бойлер и не ви тегля една .....

80

Анонимен

преди 2 години

Тези знаят само нагоре, като падат цените винаги имат причина да не ги намалят за крайният потребител.

79

София

преди 2 години

Нали Боче обикаляше като цветарка телевизиите като строеше тръби, хъбове, глупости дето щяха да ни осигурят ниски цени на газа, а то какво стана - 1ви Юли и ново увеличение, драстично.

78

Анонимен

преди 2 години

Вижте му само честния поглед! Радев, ко праим с тия?

77

АК-47

преди 2 години

Тези, какво точно регулират??? И това деде ли е, чиче ли е, няма ли някой най-накрая да го пенсионира. И за какво взимат безумно високи заплати, маша са на всяко правителство. Та, когато цената на газа пада, тези защо не "регулират" намаление на парното. Пълна отврат са, и не ме трийте, ако обичате!