106

Тотал Щета

преди 2 години

След като оправи България, Боко Тиквата оправи Македония. Добър комунист, браво Буци! хехехе

105

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ изпуснаха парата, немат шанс вече :) Българина дава шанс, обаче прекалят ли с доверието му, тежко им и горко :)) Ние сме много претенциозни, също имаме робска памет, не се прощава затова :))

104

Анонимен

преди 2 години

Само един български политик е оправял западните Балкани. боко тиквата. Тъй ги опрай че още не могат да влязат в ЕС . Много оправен тоз ве !!! :)))

103

18 см кур / 3 дебел

преди 2 години

До Свестен човек - не, не може. Освен ако не правиш добри cвирки?

102

Ванга

преди 2 години

ГЕРБ печелят с 1%, Радев президент, Гешев пада, ИТН+ДБ правят коалиция. Това ще е развитието. Няма 2 мнения. Ще го видите с очите си, колкото и да не ви се вярва. Вижда се ЯСНО!

101

Свестен човек

преди 2 години

Може ли да ми помогнат добри хора, които да ме направят щастлив в живота и да имам нещата , които ми трябват ! Моля ви !

100

Ванга

преди 2 години

Помнете ми думите. Само ги помнете. След една година може да ви помогна пак.

99

Анонимен

преди 2 години

Дърпа си чергата към него, натискът не е толкова голям колкото го изкарва, общо взето драматизира, но все пак е добре, че запази позицията започната от предишните управляващи! Не се издъни слава богу ...

98

До Обяснявам

преди 2 години

Е то ще излезе, че само птотестърите излизат в лятна ваканция бе, много ти издишат Обясненията нещо !

97

Ванга

преди 2 години

ГЕРБ печели вторите парламентарни избори, Радев печели президентските, ГЕРБ изчезва като партия, Гешев пада, ИТН и ДБ взимат властта. Това ще се развие до една година. Нещо неясно?

96

Българин

преди 2 години

Ха,ха!Вместо Шкембе войвода, Радев ще обере патриотичния вот. И това е правилно, защото Герб и ВМРО подписаха с македонците, а сега да гоним дивото.

95

Доверие

преди 2 години

Прокуратурата разследва и вади всичко около Радев. До момента няма притеснителни неща. Радев печели пълното ми доверие. Разследват го с цялата държавна машина, а само клюки и обиди. ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА РАДЕВ!

94

Жоро

преди 2 години

Ало, за западните лидери нямат значение българските позиции, ако не беше Симеон, щяхме да сме след Сърбия, а живеем на подаяния от ЕС. Тоя М"унчода ми продава евтин популизъме жалко, не ни разбират, защото не ги интересува, а това ни вкарва в конфликт с Германия и САЩ. Това работи за Русия, това ви каза и изгонени шеф на разузнаването, Смрадев е инсталиран от руските пляски, вън руския шпионин.

93

дано е вярно

преди 2 години

Ако наистина Радев е защитил бългаската позиция ще е свършил поне едно полезно нещо през мандата си. Защо му беше обаче филтуването с Пендаровски и Заев? Кого излъга- нас или тях?

92

Комшу

преди 2 години

Всичкото е игра на котка и мишка.Европа и САЩ знаят много добре какъв е проблемът ни с БЮРМ, нима техните служби не пазят архивите си от преди няма и век??Всички много добре знаят защо България прави това, което прави, но никой не му пука. Западът си има своя интерес и явно са сметнали, че чрез туитър и прочувствени речи, ще ни огънат по-лесно, отколкото биха огънали БЮРМ. Просто такава представа за нас им е създадена от всичките ни управници до този момент явно..

91

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли защо в ГЕРБ няма нито един софиянец?

90

е па кАжете добре е!

преди 2 години

Добре е г-н Радев! Благодаря! Вие сте добър държавник. Подкрепям

89

Анонимен

преди 2 години

До това е вярно "Аз бих допълнил. Когато един комунист обвинява някого в престъпление, той е направил същото престъпление, но в космически мащаби." Друго правило, което затвърждава и твоето: обикновено в такива случаи обвинения се бори срещу такова престъпление (пример нагласения процес за корупция срещу Навални, който дори и уж потърпевшата фирма обяви, че е несъстоятелен)

88

Анонимен

преди 2 години

Герб в момента мобилизират всички общини и държавни чиновници. Заедно със семействата си ще гласуват за тях, защото ги е страх да не останат без работа! И са прави, ако дойдат комунистите УЖааааС...

87

Анонимен

преди 2 години

По древна държава нема от нас господин Радев :)) Все България, нема изменения в имената :) Макетата ще ги пратим при "братята" сърби, нали натам ги влече :))