146

Анонимен

преди 2 години

това с настъпление на дипломацията дет го говорите не се получава точно защото господаря либераст в сащ е спуснал задачка на марионетките си в ЕС да мачкат БГ и да натискат за РСМ, и те не смеят да ни подкрепят, щото ще им се стъжни.Нал,зат'ва Бою си ходi все със събути ***, да си запази местенцето.И освен това БГ има в ЕС само герберски слуги, дет работят срещу БГ,така че дипломация има,но я мачкат и е цяло чудо че устояват на този гигантски валяк.Къде са разни граждански движения да подкрепят дипломацията.

145

Анонимен

преди 2 години

Радев е по-зле от Каракачанов.Лъже като стадо лисици.Това което прави в момента ще бъде използвано срещу него.От САЩ и ЕС следят изказванията на политиците.България не можеше да каже "да" на Македония,защото нямаме парламент.Лъжец откровен както и над 95% от другите политици.Няма никой от ЕС ,който да е поткрепял или да подкрепя нашата политика към Македония.За САЩ да не говорим,те са за Македония в ЕС.Не си мислете,че ще ни се размине ще ни спрат всички европейски средства и санкции до дупка

144

Анонимен

преди 2 години

Отстъпим ли сега, ще ядем страшно дърво после!Тия ще разтръбят из цяла Европа фалшивата си история и после ние пак ще трябва да доказване че, сме българи и говорим български! Защото за който не знае македонците учат и вярват че, те са ни дали писменост и език и че, всичко до София е македонска земя населена с македонци които са излъгани че, са българи! Това е тяхната доктрина! Тоест България не съществува!

143

Анонимен

преди 2 години

сложили м-р-ъ-с-н-а със звездички, а гад си седи, ти да видиш цензура и чудо.

142

Анонимен

преди 2 години

До Българин Бг има 17 евродупетати и 1 министърка Габриел. Колко повече хора ни трябват , за да работят за България или само си клатят краката.

141

Анонимен

преди 2 години

12г изгубени от борисов за решаване на проблема, задълбочи го още повече с "договора за приятелство", с което има подаде пръст, а сега искат да захапят цялата ръка и няма измъкване. Тулупа в затвора, тази *** гад донесе толкова беди на България, че затвор е малко за този предател.

140

Анонимен

преди 2 години

да, трябва да има масирана контраатака т.е. да се търси открит анганжимент и открита позиция на всякакви международни лица,но най-вече от ЕС трябва лично и открито да ни подкрепят,а тези от тях,които подкрепят РСМ да бъдат атакувани. Сега трябва медиате да са залети от такива изказвания.

139

Анонимен

преди 2 години

Само не е ясно,как след като говорил с лидери от други държави,с ЕК и т.н.,натиска продължил до последния момент и с триста зора е отложено.Какво са разбрали?Какво значи да не разрешим да ни цапат с лобисти,е как ще ги спреш,като виждат,че има ефект.Естествено,те лъжат и преиначават фактите,позволяват си вулгарно зад гърба ни и не правят абсолютно нищо да запознаят обществеността с реалните причини.Защо има натиск към нас,а не към тях, към народ приел една геницидна идеология за своя идентичност

138

Анонимен

преди 2 години

До Днес се честват Неблагодарници са или просто са лъгани от политиците им.

137

Днес се честват

преди 2 години

30 години от началото на братоубийствените войни в бивша Югославия, за които главната вина беше на Сърбия ! Не съм прочел обаче досега нито един упрек към тях, от страна на представители на РСМ ! Но иначе - нас, 70 години след ВСВ, продължават да ни обвиняват че сме фашисти, лоши, че сме екстрадирали евреи от ония земи, и не знам какво още ! Крайно време е политиците им да узреят, иначе няма да мръднат и крачка напред !

136

Алеко

преди 2 години

Обществена тайна е, че България беше приета по милост 2007, за да не попадне под руско влияние. 15 години след приема сме далеч, даже от Хърватия, която влезе след нас заради войната. И вместо *** да е смирен и да яде тихо, веднъж пуснат по милост на софрата, той се разгърдавил, засукал мазните мустаци и започнал да вика: ***, ***. Разбира се, скоро европейците, длъжни да го търпят ще му кажат истината и, че ако не му изнася може да стане, но да не прави пиянските си изцепки пред всички.

135

Анонимен

преди 2 години

Правилно нема да прецакаме като ги вкараме в ес наи чистите българи където ги е срам да се нарекът българи

134

Анонимен

преди 2 години

Бойко Българоyбиец досега да се е продал 100 пъти!

133

Анонимен

преди 2 години

Браво г-н Президент!Категорична и ясна позиция.А не като оня,дето се върти като пумпал накъдето за-ду-ха вятъра.

132

Анонимен

преди 2 години

Браво руменчо а така ние се прецакахме нема ся и наи чистите българи да ги вкараме

131

Анонимен

преди 2 години

След изборите ще сте безработни, примерете се :)) Нема да има чадър, отиде в канала :)

130

Анонимен

преди 2 години

Дреме му на смРадьо какво мислим ние, нито пък как ни плюят макетата - нали плюенета е основният му спорт и там вече пета година е шампионин. ВАЖНОТО е, че Кремъл не му разрешава, а много е страх да не му сервират някоя салатка от рукола с Новичок. Та не му е лесно на нашия шампионин - не СРМ му "извиват" чуканчетата, а САЩ и ЕС го навиват, пък от Малофеев няма нито пари, нито милост. Да са му живи и здрави нашите мутро-ПРОКОПчовци, че иначе и с парите ще се загрипени.

129

Анонимен

преди 2 години

Еми твоя любим Боко почна това, не обвинявай Радев :)) Те макетата ако ги питаш, цар Самуил е техен, също цар Иван Асен II, все забавни нещица :))

128

Жоро

преди 2 години

Я тоя зелен чорап да обясни как назначения от него Осрашков е натрупал толкова имоти, и си ги е ползвал през цялото време на корумпирания диктатор Борисов, адив селянин стана президент, що не каже нещо за ченгесарското и мадонско минало и настояще на Маринов и Гергов, а продава евтини националисти номера, до като овладява митници и служби, и накрая като клекне ше обърне плочата и ше станем поддръжници на южната сръбската провинция Северна Македония.

127

Емо

преди 2 години

Гърците водиха тежки преговори с македонците повече от 20 години за з.намето, името, а наш Радев за месец и половина оправил работата с ,,братята". Голям гений сме имали в БГ политиката. Този наистина е паднал от Луната със своите самоизтъквания. Сладур.