186

Август Траян

преди 2 години

Колко са жалки и смешни тия макета дето пишат от името на Българите! Духовната простотия и мизерия в която са затънали в РСМ е потресаваща! Василий *** се наричал василевса 1014 г. не Македоноубиец след загубата на Българският Цар САМУИЛ, който е писал "Аз цар на Българи и ромеи". Битолска плоча- цар Йоан Владислав, синът на Арон поема остатъка на България след Самуил 1014-1018г. " Самодържец БЛЪГАРСКИ изградих тая крепост в защита на Българите"Добре, че сърбите не я унищожили.Четете

185

Бунгур

преди 2 години

Ако някой извива ръце,това сме ние българите спрямо Македониа. Българските искания са безумие граничещо с *** френия.Това е една съседна,независима,свободна, демократична държава с желание да стане член на EU.Глупаво е да си избиваме комплексите над съседна държава и да ги изнудваме.Това само ще засили омразата им към нас и то не само от тях.Така или иначе ще стана член на Европейския съюз.

184

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха този се сети че е президент а не фигурант !Ама е късно либе за китка

183

Анонимен

преди 2 години

Радев - кремълски троянски кон в Европа ! Всяко негово действие и бездействия до сега е само в интерес на Кремъл.

182

Анонимен

преди 2 години

Този ме спечели.. има вот от мен. Омръзна ми от национални предатели. Браво на Радев и достойно поведение. Борисов ми падна в очите с обърнатата позиция по темата с Македония и загуби още много избиратери

181

Истина

преди 2 години

СЕВЕРОЗАПАДНА Македония ..,, така трябва да се казва С.М.. Когато се прекръстят тогава Е.С. СЕВЕРОЗАПАДНА Македония и да правят и говорят каквото си поискат....точка

180

Анонимен

преди 2 години

леле колко сме прости българите,и се опитваме да надделеем с простотия над околните държави.

179

Маке

преди 2 години

Аде избори в бгето, ние ви потписваме 2-3 хартиики, вие свалате ветото и си пиеме заедно ракиата. Сите срекни и штастливи. Поздрави.

178

Има нещо хубаво

преди 2 години

в тебе,но сега ще го извадя!Казал мераклията на професионалистката,за чиито ласки си бил платил.Има нещо хубаво в изявленията на Радев,ако са верни.Но след като ги е казал,вече хубавото е извадено и останаха скандалите му и тези на кабинета. Щеше да е хубаво,ако чисти и светли личности вадеха истини за предишната власт. Чисти и светли?Милионерът Рашков,проваленият доктор,харвардци,които като Милен и Ники Василев на царя бързо забогатяха.Истини без доказателства? Дали да им вЕрваме?

177

Ако го е казал

преди 2 години

Ако го е казал това Радев в Брюксел - браво! Защото за първи път се казват истинските неща - че РСМ краде наши царе, възрожденци, писатели, дори за азбуката си правят устата. А това е разковничето на проблема - РСМ не иска да се признава истината, защото те изчезват исторически. Но ако не го е казал това в Брюксел, значи чрез БТА пак ни лъжат, както споменаха по-долу. Но най-малкото това ще бъде преведено нейде на английски, както и на "северен език" и ще бъде прочетено и извън БГ.

176

Анонимен

преди 2 години

Радев за РС Македония: Няма да позволим да ни извиват ръцете...........Червените Ръчички на Радев са извити още от Татовото "прераждане"! :)))))))))))))

175

5

преди 2 години

Да се учим от гърците! Никакво отстъпление! Отстоявай, за да те уважават!

174

4

преди 2 години

Браво, Радев!

173

до НЕ-троловете

преди 2 години

Троловете си личат. Разобличаваме ги, но не трябва да изместваме темата (може би това целят). Браво за позицията на Президента, но според мен всички БЪЛГАРИ трябва да продължат да оказват натиск на ВСИЧКИ политици да ОТСТОЯВАТ позицията "Никакъв старт на преговорите до НЕОБРАТИМО (отнема години) изчистване на споровете"! Предлагам да настояваме историците да съберат всички доказателства и да издадат книга-на всички поне европейски езици, предговорите написани от ТОП чуждестранни специалисти!

172

Анонимен

преди 2 години

Аз не знам ние конкретно какво искаме от македонците ? Мисля че и никой не знае.- какво да кажат че не са македонци ?- че няма македонски език-че нямат минало и историяИобщо всичко това е едно безумие !!!

171

Манипулация

преди 2 години

*** манипулират (не само тук), че Русия печели от това, че спираме РСМ. Това е ЛЪЖА и МАНИПУЛАЦИЯ! Истината е, че ЗАПОЧНЕ ли преговори и ВЛЕЗЕ ли в ЕС, македонизмът се ЛЕГИТИМИРА. Освен това Сърбия управлява РСМ чрез службите си. Русия влияе на Сърбия. Те се молят РСМ да започне поне преговори! За да започне преговори, страна трябва да изпълнява Копенхагските критерии (да няма спорове с други страни). Ние имаме ОГРОМЕН спор с тях. Допуснем ли започваме, казваме, че НЯМА! И пием студена вода!

170

Тук има манипулатор

преди 2 години

Този, дето не знае какво е македонизъм, не мисля, че е неадекватен. Май е манипулатор, който се прави на луд. Защо? Може би за да набие коментари и да предизвика още, които да изместят смислените такива-спам да става. Ако успее и да отклони темата, че за пръв път адекватна, ясна и точна позиция, ОФИЦИАЛНО изказана, а не тук за местна употреба. Дано да е прав Президента и наистина дипломати и министри да работят здраво и адекватно. Докато не се изчистят споровете необратимо-НИКАКВО НАЧАЛО!

169

Отказът

преди 2 години

на Радев да се вслуша в гласовете идещи от ЕС е понятен за политическите фигури и онези, които могат поне малко да мислят, познавайки битието на пРезидента. Естествено, че България ще е контра. Малко ли русофили има из пРезидентурата ? Та нали, ако дадат ход на РСМ към ЕС техните прияятели от северовасток ще пият още веднъж една хладка водица с оцетен сок. Тия не само са неуки, но и упорито прозди.

168

За македонизма

преди 2 години

Сърбия иска излаз на море. В Балканската война не става и реши да се разшири в България. Как заграбените територии да станат сръбски? Хората устояват. Събрия/Югославия казват "като не ставате сърби, няма да сте и Българи". Измислят изкуствени правила и думи и омешват западния Български диалект със сръбски и създават "език". Взимат факти от Българска и Гръцка история и заменят "Български" с "Македонски". Геноцид и промиване на мозъци десетилетия и-"македонска нация". Съдействат СССР и БКП.

167

Анонимен

преди 2 години

Да трябват ми обяснения за Македонизма ,защото смятам ,че това е вид измислена пропаганда от определени кръгове наши политици и цената е една единствена.А тя е окончателно разединаяване и тотално отдалечаване на Македония и България.Не води до добро ,а напротив до лошо.