36

Анонимен

преди 2 години

браво на руснаците дано да има трета свеновна война че аанглосаксонците да усетят руската мощ и да измрът като мухи

35

Анонимен

преди 2 години

При тази развита военна навигация, думата невинно, не само че не е уместна, ами и нагла!

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 "А какво прави този кораб в Черно море , след като нито е от черноморските държави, нито е от НАТО?" Кво кво? Я пак? Казваш, Великобритания не е в НАТО ли?

33

Анонимен

преди 2 години

А какво прави този кораб в Черно море , след като нито е от черноморските държави, нито е от НАТО? Внимавайте много в картинката и пазете мира, ако трябва обявете България за "зона на мира", защото ПСВ и ВСВ бяха започнати от англичаните, ще им дойде дюшеш ако сблъскат европейци с американци, руснаци с американци, но такива малки като нас ще го отнесат, не бъдете ***, пазете мира! И без това имаме повече изгода от търговия, отколкото от конфликти!

32

Анонимен

преди 2 години

До До 37/38 "Даже изобщо. Само подвил опашка и се изнесъл." Русофилските фантазии край нямат. :))))

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 "Невинно преминаващия защо е излязъл набърже ?" Не е "излязъл набърже". Не си е променял курса въобще.

30

Анонимен

преди 2 години

До До 33/35 Виж намери си някоя друга тема: всеки ден има доволно да се изявяваш. Тук явно не ти потръгна сега.

29

Анонимен

преди 2 години

До До 27/30 "Признат непризнат - Крим е руски." Това е официално признаване, че Кремъл е хищническа структура, която не признава никакви закони освен тези на силата. Дойдохме си на думата.

28

Анонимен

преди 2 години

До България "Не е признала окупацията на Крим от Русия. Следователно ,всички които тука пишат, че британският кораб не е трябвало да минава през украинското водно пространство, защото Крим вече окупиран от Русия и следователно е част от Русия---според мен, действат против интересите на България." Русофилите винаги са действали в ущърб на България. В повечето случаи в полза на Русия, но понякога и на Турция, тъй като тези две държави си партнират за да унищожават българската държавност.

27

България

преди 2 години

Не е признала окупацията на Крим от Русия. Следователно ,всички които тука пишат, че британският кораб не е трябвало да минава през украинското водно пространство, защото Крим вече окупиран от Русия и следователно е част от Русия---според мен, действат против интересите на България.

26

Анонимен

преди 2 години

До . "Както е тръгнало, ще дойде денят, в който ще пътуваме до Варна с визи за държава извън Европейски съюз...." Така е, руснаците са известни с агресивните си завоевателни политики, тъй че не би ме учудило ...

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 "Референдумът в Крим не е нарушение на международното право," Напротив. Раферендума в Крим не е признат, защото не са спазени дори и елементарните международни правила за такъв. Даже в опциите за избор не е съществъвала такава Крим да остане със статута си от момента. Смятай за какъв "референдум" е ставало дума. :)))

24

.

преди 2 години

Както е тръгнало, ще дойде денят, в който ще пътуваме до Варна с визи за държава извън Европейски съюз....

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 Ако пътя им е оттам пак оттам ще минат :)))))

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22: "Британците натовци мълчат за позорното бягство от украинските териториални води." В паралелната русофилска реалност е имало "позорно бягство". От видеата от реалността се вижда, че ХМС Дифендър си продължава по курса, докато пощръкляли руски самолети и кораби се щурат във всички посоки.

21

Анонимен

преди 2 години

Ако наистина ги смятат за украински води, навръщане от Грузия пак да минат оттам.

20

Анонимен

преди 2 години

Британците натовци мълчат за позорното бягство от украинските териториални води. Избягали са, без да протестират, че се намират в украински води. Това е признаване на руските кримски териториални води. Повече да не плават там.

19

Анонимен

преди 2 години

"Москва - инцидентът с британския кораб е съзнателна провокация" Вярно е, от страна на Москва, която продължава незаконно да владее както Крим , така и акваторията му: като провокира кораби, които минават по утвърдени международни морски пътища.

18

Вова наш

преди 2 години

Вова - диктатурата ти скоро ще е история, а ти ще си затворник за изтезания и ограбване на руския народ. А КРИМ - той е най-малкият ти проблем! Панимаеш! :D

17

полковник Колев

преди 2 години

Военен кораб на вражеска страна, невинно плавал покрай Руските брегове!?...( невинно плавал в окото на британския външен министър) Тия всичките от"Алианса" да се благодарят че Сталин не е жив!?...или че Шириновски не е на власт!!!