56

Бритите твърдят...

преди 2 години

...че корабът им си плавал необезпокоявано и гордо през вечните украински води? И руснаците даже не посмели да стрелят по него?Странно - на видеото от инцидента се вижда паническо бягство, след стрелбата по британския съд....Дали пак ще опитат? Да видим!

55

Идиот кръгъл

преди 2 години

"А Фолклендските острови - винаги са били на Аржентина!"

54

Апропо!

преди 2 години

Сега остава руснаците да не признаят САЩ и да се разходят на гости на местното население - индианците! А Фолклендските острови - винаги са били на Аржентина!

53

Анонимен

преди 2 години

Хайли-лайклитата съвсем случайно си водят и журналисти на 'случайното' минаване покрай Крим! По- организирана акция на агресия нема как да има!

52

Анонимен

преди 2 години

Тая тенекия трябваше да я пратят на дъното - на НАТО да му се размигат лампичките че каквото беше, беше!

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 Мдааааа. Сега ако те питам исторически какви са били разликите в стойността между норвежката крона и лева и между рублата и лева, ще ме питаш какво общо има това с разговора. Така е, аз "не съм добре с главата" щото на теб чипа ти е бракуван и не можеш да разбереш какво и защо се говори.

50

Анонимен

преди 2 години

до 60 за правописа може и да бъркам-рядко използвом кирилица,но кото та гледам неси добре изобщо с главата,жалко че и повечето българи сте на същото дередже

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 "и къде съм плюел по запада можели да обясниш?" Там, където вместо да оцениш иронията на сравнението между двете валути, ти тръгна да се правиш на интересен. Между другото, не си много добре с правописа и правоговора: пише се "плюл", не "плюел", "може ли", а не "можели" "къде", а не "каде" и т.н.

48

Анонимен

преди 2 години

до 58 и къде съм плюел по запада можели да обясниш?

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 "До Анонимен 54 ставангер" Винаги съм знаел, че тия дето плюят по Запада по един или друг начин се облагодеетелстват от него, докато обясняват колко е добра Русия.

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 ставангер

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 в ставангер живея

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 "До Истината1 норвежка крона=0,19лв. каде е по добре в българия или норвегия?" Ти къде живееш, в България или в Норвегия?

43

Анонимен

преди 2 години

До Истината1 норвежка крона=0,19лв. каде е по добре в българия или норвегия?

42

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Жителите на Крим живеят втори живот. Само благодарение на железните нерви на капитана на английския капитан е предотвратено остъкляването на целия полуостров Крим. Путин колкото и да не му харесва, най-накрая осъзна че Черно море е вътрешно езеро на НАТО.

41

1

преди 2 години

.... военен аташе в Москва, които го заснемат при "извикването" му, за да дава обяснения, са се озовали там за нищожно време. Явно някой е знаел какво ще става и се е подготвил за "отразяване на събитието". Даже от Британското Министерство на Отбраната отбелязаха този факт. И така.

40

1

преди 2 години

"Москва: инцидентът с биртанския кораб е съзнателна провокация" Комунистите винаги казват полуистини, с надеждите, че цялата им версия (неистината) ще мине. Така е, това е провокация, но от страна на Москва: 1) срещу кораб с предварително известен маршрут по установен международен морски коридор 2) "случайно" инцидента е по време на конференция за сигурност порвеждаща се в Москва, на която руските висши военни опяват за "опасността" от голяма конфронтация 3) камерите за заснемането на ...

39

НАТО Е НЕПОБЕДИМ

преди 2 години

Крим е британски от 1856. Факт.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 "При тази развита военна навигация, думата невинно, не само че не е уместна, ами и нагла!" Невинно, защото руската пропаганда се опитва да втълпи "виновност". Панимаеш?

37

Анонимен

преди 2 години

Британците от новините разбрали, че всъщност били обстрелвани от Руснаците.