19

РусенецЪ

преди 2 години

Нощем към 23:00 са ми мятали палка по пътя Бяла-Русе. Свирнах с клаксона, подадох газ, 50 километра ги взех за 20 минути. Паркирах на кръговото пред главното управление на полицията в Русе (в тотално нарушение). Изчаках 10 минути и се прибрах спокойно.

18

Анонимен

преди 2 години

До 13 млакнии уееееее

17

Анонимен

преди 2 години

Еее... Щеше да е яко, ако батката се беше измъкнал.

16

пфффф

преди 2 години

До АнонименДа бе да, ша го чака Жулиета ама найш до кога.Точно до полунощ ша го чака и после удри баце наш Ромео е у панделата.

15

Амиии

преди 2 години

Извън населено място не спирам на полицейска палка или полицейска кола! Газ до дупка към най близкото място с полицейско управление като едновременно с това звъня на 112 и обяснявам случая! И да, ако ме опитат да не засекат ще ги блъскам в канавката. После да си ме арестуват, да си пишат актовете, аз моите мотиви ще представя в съда.

14

Краси

преди 2 години

БРА-ЗИ-ЛЕЦ!

13

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Да му съставят АКТ за 20 лева на момчето.Ако е за повече,може да се...стресира и да се...разплаче.

12

ъъъ

преди 2 години

до "В `лошия`Китай има" - не са трудови, а концентрационни, в които влизаш, ако не си чист китаец (както едно време при един чичко със смешни мустачки). Там те бият, изнасилват и ако си жена, ти бият инжекции, от които ти спира цикъла - разбирай - химическа кастрация. Тези лагери нямат нищо общо с това дали някой е виновен или не, защото в тях китайци няма. Поразрови се, дори да ти плащат да пишеш глупости. Поне в един момент малко да те хване срам.

11

Анонимен

преди 2 години

Преди около три години имаше случай, един от бойковия електорат, облякъл униформа, взел слънчогледа и почнал да щави като истински полицай, по пътищата във Велинградско. За негово нещастие минал някакъв полицейски шеф и веднага проверил има ли такъв екземпляр на щат(щото може и да има) и така го заловили. Примерите са безброй много.

10

Анонимен

преди 2 години

До 11. Теб ако те бяха спрели мутрите през 90-те нямаше да те рекетират. Напрао вустенцатащяха да ти го забодат.

9

Анонимен

преди 2 години

Щом е от сливенско село,значи е Ромео! Веднага в дранголника,а Жулиета ще чака!

8

Анонимен

преди 2 години

Мутрите в 90-те години се преобличаха с полицейски униформи и рекетираха шофьорите. Мен са ме спирали такива мутри. На полиция в извън населено място не спирам. Карам до населено място и те по мен там спирам и им давам документите. Откъде де ги знам дали не са преоблечени мутри. В тааа ко..чина доверие на никой.

7

Анонимен

преди 2 години

Поредния пиян и друсан римлянин без книжка!

6

До 5

преди 2 години

И ти може да си прав!То като човек знае каква ни е полицията..бегай

5

В `лошия`Китай има

преди 2 години

Трудови лагери където виновния ще бльска на воля големи камъни с тежкия чук.До последни силици ще блъска, а тежкия физически труд ще го пречупи.

4

Анонимен

преди 2 години

Човека идва от държава с истинска полиция и попада в държавата на униформените мародери. Кой знае как са изскочили от трънаците, като обирджии. Много ясно че ще бяга и ще прави всичко възможно да си спаси живота и парите. Всичко друго се оправя. Може и да е прочел, че например голям пловдивски ченгесар е заловен с триста килограма марихуана, докато е в майчинство. Шефа на дс бил в неплатена до края на годината. Друг пък обира банка. Ще бяга не ами, как не се е скрил в британското посолство.

3

Сланина и дзурла!

преди 2 години

Б Р А В О!!!!

2

Коментар

преди 2 години

Пак е от "ония" привилегированите неплащащи нищо в таз съборена държава!Ц !

1

Анонимен

преди 2 години

Полицаите са извадили късмет. За друг път ще знаят да не се правят на интересни.