55

Анонимен

преди 2 години

До Order in the ChaosКрият некадърността на радев и компанияПредставям си ако бойко беше премиер каква помия щеше да се лее.Калпавият генерал назначен лично от радев е скрит като мишка.Защо мълчите медиите, разследващите!

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67Пилота е загинал от некадърността на един направен от фигуранта генерал

53

Анонимен

преди 2 години

Пи шман генералът на радев който носи изцяло вината за катастрофата защо не е подследствен. Той е ръководел лично стрелбите .но така когато те правят генерал не по заслуги а по сервилност

52

Анонимен

преди 2 години

Еми правил съм само два пъти 200 лицеви :)) Единия път беше за изпит за черен колан, другия път ме юркаха в казармата :)))) Просто отбелязвам, знам че кадъните не ходят в казарма :)) Иначе съболезнования за жената, свестен ми изглежда Терзиев, но военните винаги са прави, не може да спориш с тех :)

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 U/R/O/D/E, ако утре ти падне тухла като вървиш към кръчмата, на жената и децата ти парите ще им стигнат ли, за да те забравят? ще им стигнат ли за възпитание? какво ли изобщо те питам... и ако моят пример е "случайност", при военните такива неща няма... друг пример ако същият този пилот, със същия самолет и същата армия, по технически причини, вместо учебната мишена тресне теб в колата... жена ти ще ни лази ли по нервите? за един прЕател питам...

50

Анонимен

преди 2 години

Пилота намериха ли го?

49

Ред в Хаоса

преди 2 години

Айде, че има хаос по общините. Кметовете не знаят на кого да плащат събрания рушвет. Реда, дето го бяха устроили ГЕРБ го нема.

48

Анонимен

преди 2 години

Дайте и пари на жената, подсигурете я, че почва да ви лази по нервите :)) Загинал е, като си е изпълнявал дълга, жената би требвало да го приеме :)

47

fire-and-forget

преди 2 години

"Стреляй и забрави" - такива са ракетите въздух-въздух на МиГ-29.Какви заходи и снижения???Обикновено по цел се изстрелват ДВЕ ракети!Посоката и тангента им е определен до момента на изстрела, а финалния етап е насочване по топлинния отпечатък на соплото на самолета или горящ химичен реактив на мишената!Ракетата се взривявява безконтактно на множество осколки!При пределно ниска височина и видимост,проблеми,диспечера отзовава самолета!Има ли MAW?Вярвал ли му е летеца?Работи ли "свой-чужд"?

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 - пряка няма, но кой беше командващ, нали уж е именно пилот... всички имат вина и Радев и Каракачанов и оня министър, дето беше купил точно на военните едни розови БМВ-та... всичко по редичката, които доведоха армията доттам да имаме 2 самолета, годни да се вдигнат във въздуха... колективна безотговорност, така че не ми говори, че Радев няма вина, когато е назначил Деса любовницата на 2 длъжности на висока заплата, едната PR... какъв PR, бе пич, ние армия нямаме, тои PR...

45

popa ot razgrad

преди 2 години

Български Военноморски Сили...брех брех....голема работа, големо нещо...

44

Анонимен

преди 2 години

По принцип черните кутии са две на самолетите, не е само една, не знам каква е тая работа с тоя *** МИГ, но това са най-здравите части в самолета, имаше един случай на еърбъс дето се разби в атлантическия океан 2 години търсиха кутиите, и ги вадиха после от няколко хиляди метра дълбочина и пак данните на тях бяха непокътнати

43

Order in the Chaos

преди 2 години

Тия са по-бавни от баба ми. Кво крият?

42

Анонимен

преди 2 години

Черната кутия ще покаже ,че ако Борисов е управлявал самолета ,нямало да падне...Бойко е велик...по-велик от Ким Чен Ун...

41

АнонимеН

преди 2 години

НАМЕРИХА ЧЕРНАТА КУТИЯ НА ПАДНАЛИЯ САМОЛЕТ С ХОЛАНДЦИТЕ В УКРАЙНА И Я ПРАТИХА В НЯКАКВА ЛАБОРАТОРИЯ И НИЩО НЕ СЕ РАЗБРА! ЧЕРНАТА КУТИЯ БИ ТРЯБВАЛО ПОНЕ ДА ОТЧИТА ГРЪМНАТ ЛИ Е ЕДИН САМОЛЕТ И СЕ Е ГРЪМНАЛ САМ !

40

Анонимен

преди 2 години

Рдев нема вина, просто такава е практиката :)) Ще те напраят на 2 стинки, после се извиняват, доколкото може разбира се :))))

39

Анонимен

преди 2 години

Малии тука се е напълнило с разбирачи.*** ние за това сме толкова напред в световен мащаб.Даже чушки и домати си внасяме.

38

Анонимен

преди 2 години

Сръбското участие на учението е изцяло заслуга на правителството и лично на Борисов. Борисов построи за българска сметка цял транзитен газопровод без нито едно разклонение на наша територия от Турция до Сърбия. Някои го обвиняват в русофилство, аз го обвинявам в страх от Новичок.

37

Анонимен

преди 2 години

49 Може би, е свален от сръбските части, които Радев позволи да участват и ако Сърбия не е членка на НАТО, но затова пък, е руска марионетка. С България, Сърбия винаги е водила лицемерна политика. Никога повече, Сърбия на натовско учение, в България!

36

Пян_Гъ

преди 2 години

Работата е ясна и без черната кутия - под 4000 не се правят маневри за поразяване на мишени. Желязно правило. Трябвало е да прекратите учебната мисия, а не сте го направили. Пита се ЗАЩО? Пита се и защо не ви емват медии, социолози, анализатори, Диковци, Канарачевци, Бенатовци, Кънчовци, Райчевци. ОТКЪДЕ ГО ВАДИТЕ ТОЯ МЕДИЕН КОМФОРТ? После що сме били на 112-о място.