39

много тъжно

преди 2 години

Затова ли им беше борбата на украинците за демокрация-президент,деец на културата да обябява артист за заплаха за националната сигурност.Киркоров е наднационален,той служи на изкуството,а не на политиката.

38

Ели

преди 2 години

Ние имаме повече исторически връзки с Украйна, не с Русия. Откъде такава пропагандна защита на последната?

37

До АнонимеН

преди 2 години

Щом наистина си уверен, че КОЙТО и да било може да предприеме сериозни действия срещу РФ и да му се размине, значи си със специални потребности.

36

Анонимен

преди 2 години

До до 27 ......искаш да кажеш песните на Ритоните и Васко които пее Киркора са политически искат да унищожи Украина с тях ли...... Искам да кажа че ако и ти нахлуеш по такъв начин на украинска територия както Филип Киркоров ще получиш забрана за влизане в Украйна. Въпросът е принципен, а руснаците се правят на ударени с мокър пар цал и извъртат нещата за заплаха на националната сигурност. Тук става въпрос за криминални деяния на група хора с цел доказване руската собственост на откраднат Крим.

35

Писва

преди 2 години

То да ти писне от агенти вече !!!! Само БоКо ги лови....още докато стъпят в БеГеТо.....

34

Анонимен

преди 2 години

ми и да цъкаш минуси факта е факт Марин Льо Пен

33

до 38

преди 2 години

тяхната работа е да веселят хората а не да признават нещо си. Само че комплексарите урки това целят някой да ги признае за нещо като те всъщност са нищо

32

За какво говорим

преди 2 години

Евро атлантическите ценности са да ви подслушват и да вадят компромати за вас защото могат да потрябват някога!

31

Анонимен

преди 2 години

До 31Когато тези певци и артисти не признават Украйна и оправдават руската агресия над нея ,им се отнема всякакво право на работа и бизнес с Украйна.

30

Анонимен

преди 2 години

Марин Льо Пен а не Мари Льопен, има разлика май

29

Анонимен

преди 2 години

Мисля че и руския *** Волен Сидеров също има забрана да влиза в Украйна както и няколко френски депутати на Мари Льопен заради нахлуване на украинска територия в Крим през Русия.

28

до 27

преди 2 години

искаш да кажеш песните на Ритоните и Васко които пее Киркора са политически искат да унищожи Украина с тях ли. Малиии кайво оружие сме имали, двете ци ци на ритонката.

27

Анонимен

преди 2 години

Верно ли се е омъжил?

26

Факт

преди 2 години

Самата Украйна е заплаха за Европа...

25

до АнонимеН

преди 2 години

ейй, нещо те е напекло. Успокой топката че вземе да се пукне.

24

до27

преди 2 години

ама пич нали изкуството е без граници, нещо се оплете. Леле какви евроатлантически ценнисти

23

АнонимеН

преди 2 години

ПУТИН НЕ Е ИЗПРАВЕН ПРЕД СЪДА В ХАГА САМО, ЗАЩОТО МЕРКЕЛ ГО ПОКРОВИТЕЛСТВА! ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ПО-ЗЛЕ И ОТ ОНЯ НА ЮГОСЛАВИЯ ВЕЧЕ НЕ МУ ПОМНЯ И ИМЕТО ДОРИ!

22

Анонимен

преди 2 години

Браво на украинците! Перфектно действат. Такива въртиопашки няма какво да пускат по каналите си.

21

Анонимен

преди 2 години

Руснаците няма защо да се правят на умряла лисица. Много добре знаят защо тия 201 артисти им е забранено да стъпват в Украйна. Заради неспазване на граничния контрол при влизане на украинска територия има се предвид Крим, ДНР, ЛНР. Споменатите територии са международно признати части от Украйна, а за да влезеш законно в Украйна трябва да минеш през украински КПП. Тия господа в разрез с украинките закони криминално са влезли на споменатите територии през Русия.

20

L.

преди 2 години

Ама колкото по чета, по се смея. Украинските тайни служби поискали от Министерството на културата(!) да го вкара в черен списък. Ако Киркоров се появи на митницата им, Министерството на вътрешните работи ще поиска сигурно от Министерството на земеделието да го затвори в някой обор.