59

Анонимен

преди 2 години

Киркиров е арменец, но си е наш български гражданин, не го тормозете ,а Кобзон имаше прекрасни песни за ВСВ и други, бог да го прости!

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен щом се плашите от певци какво ще стане с артистите като снимат филми по действителни случай като в одеса

57

до 51/44

преди 2 години

2 милиона украинци работят в Русия, а относно защо не се тълпят към Русия ми простичко е, трябва да се избесеш както нашите турци навремето целите семейства, защото който остане ще е белязан от хунтата. На теб като ти харесва САЩ що не си заминал. Не опростявай нещата на махленско ниво. А за живота в Украина съм го видял и 2014 та виждам го и сега. Не гледай руски данни ,виж техните колко са плащали за битова газ и горива тогава и сега.

56

Анонимен

преди 2 години

До 57Русия е измислена държава-крадец .Първата украинска държава е създадена под името Киевска Рус на територията на днешна Украйна.Славяните на север от Киевска Рус по-късно създават държава като открадват името Рус от украинците .

55

Атаман Сирко

преди 2 години

Е, ча па толкоз да е грозен!

54

Анонимен

преди 2 години

До 55Киркоров е арменец,не е евреин.

53

Ха-ха

преди 2 години

Украйна и Македония доста си приличат-измислени държави, с шантаво население.

52

Анонимен

преди 2 години

България трябва да последва примера на Украйна и да забрани на тоя па ля чо да влиза на българска територия.

51

.

преди 2 години

Киркоров е евреин ешкенази и спокойно може да обвини Украйна пред света в антисемитизъм ;)

50

Анонимен

преди 2 години

Сигурно щото пее фалшиво и ти иде да се гръъмнеш, като го чуеш?

49

Анонимен

преди 2 години

Ердоган спомена в интервю че Крим го чака съдбата на Нагорни Карабах от което кремълските бандити получиха обриви на задниците си.

48

до 47

преди 2 години

До до 44 --- то според твойте фейкова информация, трябваше да има непрекъснат поток от украинци преселващи се в процъфтяваща Русия, само че няма.

47

Анонимен

преди 2 години

Всички путинисти на амбразурата да защитават г.ея, немедленно...

46

Анонимен

преди 2 години

Украинският журналист Гордон, който обича да дава интервюта по руските пропагандистки телевизии и обикновено ги изкарва извън нерви, а руските пропагандисти си мислят че са го надприказвали вчера спомена по повод на руската кампания да заселва руснаци в Крим с цел обръщане на етническия състав на полуострова, руснаците да не влагат пари в Крим защото ще загубят всичко когато Крим стане отново украински и всеки руснак преселен там ще трябва да си ходи обратно в селото откъдето е дошъл.

45

Анонимен

преди 2 години

Урките задминаха по тъпотия онзи наш лозунг от близкото минало "Рейган-враг номер 1 на Тутраканската селищна система"

44

до 44

преди 2 години

лелеее смех, абе пич аз съм волейболист аматьорски клуб ,но си ходим в Украина на турнирчета, Одеса, Куев Лвов, е аз го виждам с очите си бе, онези украинчетата като дойдат във Варна и очичките им на 16 оцъклени. Хайде стига с и ми приказвал руска пропаганда. Видял съм и го пиша.

43

Поредната

преди 2 години

Тъпота извършена напоследък. Не отива на добре тая планета. Много болни мозъци в управлението на света навлязоха. Кашата се сгъстява.

42

до 27

преди 2 години

аххааа гледай ти какъв криминален престъпник бил наш Филип. Тайно скача оградите реже телове и прави нелегални концерти....опомни се бе принципния. И като в крим са украинци кво лошо има да попее на украинците дето са окупирани, да им утоли мъкатата по Слава Украину...... хаха

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 Информацията ти е от глупавата руска пропаганда. В Украйна стандарта на живот е доста над този в Русия. Дори заплатите и пенсиите им са по-високи от руските а цените са по-ниски от тези в Русия.

40

Анонимен

преди 2 години

ако запада целеше да унижи Путин за 7 години щяха Украина цвете фа я направят, хем да покажат на руснаците че може да се живее по добре от тях хем да ги стимулира да търсят сметка на Путин що в Украина е по хубаво. Е да да ама не. Двойни цени, безраборица, пътища няма, цели отрасли спрени, няма за кого да проузвеждат. И само един гол национализъм почти като македонския