13

Анонимен

преди 2 години

На снимката - сякаш от филма на ужасите..

12

Кърлеж

преди 2 години

БУУУУММММММ

11

До № 9

преди 2 години

До qwertyСофия много се промени, а това за което говориш си го правим ние гражданите на София.Ако не чупим и мърсим без да ни пука, ако не учим младите 1.да спазват правилата в обществения живот, 2. да не чупят пейки, спирки и каквото им дойде на ума, 3. да не нося ковчези, бесилки, бухалки и да хвърлят храна по обществени сгради, София ще стане по-добър град за живеене. А иначе, София е прекрасна, типичен европейски град1

10

анонимен

преди 2 години

Толкова много дъжд се изсипа и естествено води след себе си бум на кърлежи, какво странно има? Дори в района на НДК не пръскат след всеки дъжд, дето имат голям бюджет за озеленяване и градинарство. Необходимо е коментарите да са на основа реално положение и факти, а не да се използват за предизборни фойерверки!

9

malart

преди 2 години

Много бездомни кучета - кърлежи

8

qwerty

преди 2 години

София е closet.

7

бг смешки 2

преди 2 години

изтрещел народ яко . пръскат ама по български тоест с разраден препарат

6

Анонимен

преди 2 години

Кърлежите са в Парламата от там идва опасноста за цялото население без изключение. Тези кърлежи в тревата ще ухапят 100 200 500 човека ама ония в парламата хапят 6 милиона от раз. Лошото е че в парламата кърлежите нема с какво да се убият. Пазят ги под..логите им. А тези в тревата с едно напръскване с отрова изчезват.

5

ами дааа

преди 2 години

От толкова кучкарЕ у Софето, как няма да има кърлежи!

4

Анонимен

преди 2 години

Много дъжд, много куче, много трева - честито кърлеж.

3

Даа!

преди 2 години

Голям бум и за отпуснатите пари за столицата , НЕаКВИ СИ --- 1.8 МИЛИАРДА !Бум и на кражбите от шайката на ГЕРБ !бум И НА ДЪРЖАВАТА --НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ...При зададен въпрос на Тома Биков : ''ЗАЩО СМЕ НАЙ-КОРУМПИРАНАТА ДЪРЖАВА '' , ''той'' отговори :"В ЦЕЛИЯТ СВЯТ ИМАЛО КОРУПЦИЯ'' ,... но не каза какъв е РАЗМЕРА НА КОРУПЦИЯТА В Бг ,... ЧЕ Е ----''НАЙ''!

2

Анонимен

преди 2 години

Фандък не се ослушвай и мигай на парцали

1

Анонимен

преди 2 години

Ами бум на дъждове води след себе си бум на кърлежи, какво странно има? Дори на ндк не пръскат след всеки дъжд, дето не знам какъв е бюджета за озеленяване и градинарство.