12

Реалист

преди 2 години

Досега мутрите от ГЕРБ в парламента нямаха проблем за тези паркоместа с мутрите от ГЕРБ в общината, а сега вече имало проблем. Защо ли? Да не би мутрите да са разбрали, че повече няма да помиришат парламента?

11

Петиция

преди 2 години

Основната заплата на депутатите да бъде равна на три МРЗ. А най-добре депутатството да бъде обявено за общественополезен труд, а разходите им над 1 мин пенсия (300 лв) да се покриват от партията, която ги е издигнала.

10

мнение

преди 2 години

Като намаляват местата за паркиране, да намалят и бря на депутатите... още по-икономично ще стане

9

Alex

преди 2 години

Абе откъде на къде сел ски те тояги от НС паркират там без пари?

8

Да им раздават

преди 2 години

Безплатна карта за градския транспорт. И за БДЖ.

7

EK

преди 2 години

Честито!

6

В

преди 2 години

Дания принцесата си вози децата до училище с личния автомобил. А на нашите депутати парвенюта си мислят, че са хванали Мойсей за жезъла. Хайде да правят вятър!

5

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да се премахнат тези привилегии. Хората нямат къде да паркират, а тези дерибеи се ширят. Да се въведе ред и със служебните автомобили, по които сме на първо място в света. *** и Пульо се е метнал на такъв, а плащаме всички ние. Да вземат пример от богатите държави, където подобен лукс е велико изключение. Да не говорим за рекета и унижението на гражданите в КАТ. Там без да дадеш на ръка на някоя мутра, нямаш никакъв шанс да минеш. За съжаление тези практики са неразбиваеми

4

Анонимен

преди 2 години

може ли да орежат и депутатите? нямаме нужда от 240 хратунковци, 20 партии и подобни глупости и без това не вършат нищо или не ходят на работа.Какво стана с онези които никога не са стъпвали в сградата??? поредните пионки на някой50 автомобила и 50 депутата, достатъчно и който не ходи на работа глоба. след 5 неявявания уволнения. стига сме хратункали тези толупи с двойни гуши

3

agent

преди 2 години

Имат метро слъце, за какво има са ?!

2

маркиз дьо саП

преди 2 години

Каквото и да отрежеш на и от депутатите, даже и физически, едва ли някой ще съжалява.

1

тъй де

преди 2 години

Еееех........просълзиха ми се очите.