34

Анонимен

преди 2 години

До До 30/36 "Аз живея от 15 г с нормални хора в Словения." Явно не си се сблъсквал с тоя индивид преди, затова да поясня: това е някакъв, който по цял ден явно виси тук и си избива комплексите за това, че нищо не става от него. Явно и с голяма носталгия по соца, защото реването за това колко е зле през демокрацията сигурно и в други галактики са го чули. :)))))

33

Анонимен

преди 2 години

Само преди 30 г бяхме в ямата на комунизма под руския ботуш, а днес при демокрацията и ЕС икономиката се развива, населението расте, заводите никнат като гъби, бизнесът търси служители, българинът се замогна, забогатя, прави деца, живее по 84г. купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

32

Анонимен

преди 2 години

А кога ще направите пунктове по по-големите градове, където храна и остатъци от храна ще могат се оставят или изхвърлят, така че да се използват за направата на храна за животни, а остатъка за компостиране?Тази система работи на запад и води до икономия за милиони.Аз лично през лятото изхвърлям 5-10 кг отпадъци, обелки или развалена храна седмично.Представете си ги това умножено по 100 000 за България, и то отива на 60клука, т.е. генерира ***. Скоро ще имаме планини от 60клуци като в Индия.

31

ДоДевето

преди 2 години

Хвърляме,защото благодарение на българските продажни политици-*** умишлено беше съсипано българското производство,за да се храним с *** на Европа и ФАЩ.Анатема на Ал Фашагата,на Сулю Пасдотто,на Преродената Пастирка и на Драгалевския гърбат Ай дук!

30

До 30

преди 2 години

Кой го интересува жалкото съществуване което водиш бе Бай ***. Гледай си скъсаните *** и търкай талоните на Черепа. Аз живея от 15 г с нормални хора в Словения.

29

пенсионер-ветеран

преди 2 години

дори с моята пенсия не мога да се храня с 156 лева на месец, това е лудост - с 5 лева на ден, какво точно може да се яде?!

28

Да посмятаме, вместо

преди 2 години

...експерта Стоилко: ако средните разходи за храна на българина са 156 лв/м на човек, това означава, че се храним за около 5 лв на ден. Ако 50% от тази храна се изхвърля - това означава, че онова, с което преживяваме на ден, струва около 2,5 лв.! Мисля, че дори дама с критично ниско ниво на мозъчно съдържание, каквато несъмнено е г-жа Петя, може да се досети, че няма как да е така...Остава само да разберем защо сама не е успяла да стигне до този очевиден извод....;)

27

Анонимен

преди 2 години

До Муахаха - отиди в Словения, там забогатяват с работа.

26

Анонимен

преди 2 години

А как е в Хърватия, как е в Хърватия, в колко часа си легат в Хърватия, в колко часа сутрин отиват във фирмата в Хърватия, ходил ли е някой в Хърватия да докладва във форума?

25

Муахаха

преди 2 години

един не познавам дето е забогатял с работа в България!

24

Анонимен

преди 2 години

Требе да си легаме рано и да ставаме рабо да бачкаме здраво по 12 часа за да забогатееме като словенците да зимаме по 4 хиляди евро заплати, защото с работа се заботатява, работа, работа, работа и рано ставане.

23

пенсионер-ветеран

преди 2 години

300 лева минимална пенсия, нямам подобен праблем, дори за пръв път чувам да подобем проблем, дори не съм и представял!

22

До 19

преди 2 години

Една фактологична корекция. 32 почти 33 г от края на социализма. Иначе не са толкова зле нещата сега през 2021 г. Но много криволичим затова по бавно. Препоръчвам ти да отскочи до Словения да видиш как се справят 32 г след края на техния социализъм. Апропо лустрация не са правили. Просто бачкат здраво - лягат си в 9 вечер и сутрин в 7:30 са по фирмите

21

Анонимен

преди 2 години

Този сайт е частен и сами решават какво да позволяват да се говори и пише, само това което им наредят и позволят собствениците. Ако искаш свобода на словото излез на улицата и говори спокойно на хората, никой няма да ти забрани защото сега сме демокрация и свобода, и всеки може да говори свободно. Само не на частна територия защото и частника има свобода да решава какво да се говори при него.

20

Анонимен

преди 2 години

Не знаех, че "най-добър до" означава че храната може да се консумира и след това. Интересна статия

19

Анонимен

преди 2 години

то има и свобода на словото но ей го на тоя сайт примерно...

18

Анонимен

преди 2 години

До 1 . Ми що така, като не сме бедни ами газим в храна сме първи по смъртност в света и най-бързо изчезваша нациа, а два милиона богати газещи в храна българи мият улиците и пpocтитуират на запад, вместо да дойдат в България да живеят в изобилие и да газят в храна?

17

1

преди 2 години

До що така Ми, не сме, даже статията е за тва, че няма как хем да си беден, хем да газиш в храна и да изхвърляш. Обаче откъде акъл да вдене от някой, който още си мечтае по социализъма с недоимъка и празните магазини?

16

Анонимен

преди 2 години

То един хубав живот вижда се резултата за последните 20 години гробището на Стара Загора нарасна двойно

15

що така

преди 2 години

Нали комунизма се провали, беше недоносче, а СССР го няма да ни пречи, защо 30 години все сме бедни при капитализма?