74

Анонимен

преди 2 години

до 82 ; Ти на Рашков светеше ли му или го държеше за шлифера , та си толкоз информиран ?!

73

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 95 ...Има ли по-богат политик от тулупа и доган ?!

72

Анонимен

преди 2 години

Вицепремиерът и вътрешен министър на България Бойко Рашков е натрупал баснословно богатство, въпреки че цял живот е карал само на държавна заплата.19 имота, цяла резиденция в полите на Витоша, апартаменти на морето, окрупнени в цяло имение, къщи в Стара планина, фитнеси, басейни, сауни, гаражи колкото мезонети, ниви, складове, луксозни автомобили...Как става това? Има ли по-богат политик в държавата от г-н Рашков?

71

a купуваме

преди 2 години

за 200 000, те тва е ПАРАДОКС

70

Кармен Златарева

преди 2 години

"Храните" които ни пробутват са негодни за консумация....фрашкани с химия.

69

ПРОСТО БИЗНЕС

преди 2 години

ТАКА СЕ ПРАВЯТ ПАРИ продуктите независимо с какво качество трябва да се продават. Макетолозите това им е идеята продажбите да вървят хората да купуват скъпи и често ненужни продукти за хранителният бизнес е важно да има свръх консумация хората да купуват, преяждат да са болни, дори да изхвърлят храна но да са я купили това е истинка награда за високите заплати на маркетолозите.

68

Анонимен

преди 2 години

Какво слагаш минуси бе, я *** само по морето на ол_инклузивите... за другото да не говорим. Това с олинклузива си е живо престъпление.

67

Анонимен

преди 2 години

Храна се изхвърля много, това е факт. Така е в неразумните общества, и презадоволените.

66

Кой обра касата

преди 2 години

Понапълнихте ли вече обраната партийна каса *** ДругаркЕ? Нещо я бяхте закъсали.

65

Бедни Дебели Глупави

преди 2 години

Бизнеса разчита на такива хора, за да процъфтява и да печели пари. Също не само за храната хората правят глупости ПЪЛНИ и за други видове СТОКИ И УСЛУГИ, мобилни оператори абонаменти, кабелни телевизии платени пакети, почивки с кредити и заеми. Какво друго да кажем драма и трагедия на един наистина *** народд и от изборите също се виждаа колко са тъъпиии хората !!!

64

Любомир Г.

преди 2 години

Не сме бедни а мързеливи. Всеки който иска, може да си намери работа и да живее нормално. Заради пандемията аз се върнах в България и тук ще си остана. Тук се живее много по-лесно и евтино от Англия. Знам че на много хора няма да им хареса написаното, но е истина.

63

Анонимен

преди 2 години

До 681От къде изпадна бе ТКЗС ли си, АПК ли си? Да те светна ли, че 80-те чучулигите изчезнаха от полето на България. Имаше цели петна по нивите изгорени от изсипани безотговорно пестициди. Този дето прави експертизата на Гебрев в интервю говори за масови отравяния на хора 80-те в плевенско! Като въведоха европейските норми колко източника на вода се оказаха негодни за пиене, дето десетки години сме ги ползвали през соца? Соца фалира трети път за45 години фатално! Не сме го сменили доброволно!

62

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е как разбраха. Дали са ровили по кофите или нещо друго.

61

681

преди 2 години

Заливат ни, най-вече от ЕС, с боклyци наричани храни, чието място е наистина на боклyка.Преди години на въпроса на какво се дължи дълголетието й, една женица казваше: всичко е благодарение на ТКЗС-то. Тогава сме яли истински храни...

60

Анонимен

преди 2 години

До Случаен минувачБулмаг ми е на 30 метра, Кауфланд на 600 :)) требва да имаш претенции, иначе ще те направят на нищо :))

59

Случаен минувач

преди 2 години

Ами ето, аз вчера купих една кутийка ориз със зеленчуци от Билла, оказа се целият на буци и много невкусен - направо не може да се яде. И я хвърлихме цялата кутийка. Все едно изхвърлих 2 лева. Тия, които предлагат готови храни от топлите си витрини, и те са виновни, защото много често предлагат неща, които са полу развалени. Внимавайте много ако вземате такива от Фантастико, Билла или Т-маркет!

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83Най-бедни сме в ЕС, кое не ти стана ясно :)) Виждам че си за юркане, нема нужда да ми се правиш на пич :))

57

Анонимен

преди 2 години

Че това храна ли е?

56

Анонимен

преди 2 години

Изчаках да се събудите, надявам се, че не ви дразня :)) Най-бедни сме в ЕС, това требва да ви говори нещо :))

55

Анонимен

преди 2 години

Ако ми кажат как го изчислиха за българите, ще опитам да повярвам