20

Анонимен

преди 2 години

Финансов експлоататор. Какъв баща може да е този. Горкото Бритни, то се вижда в очите и, че не е добре психически. По-добре неизвестен и небогат, отколкото психически травмиран цял живот и марионетка за другите.

19

чичак с патлак

преди 2 години

Аз ще я взема. Екстра е булката!

18

Анонимен

преди 2 години

ЕГН-то момеее ЕГН-то. Нимойш го излъга. Пък и няма как, мазилата не помагат.

17

Смоккурденсон

преди 2 години

Ела в България мила Бритни. Ни е имаме едно лекарство и се казва Джибромицин. И още едно охуйване. Комбинирани ще те върнат обратно в твоя живот на млада наборка. Ако това не действа ще ти направим Хайдушко къпане което е предимно за мъже но в краен случай. Ако и това не помогне ще се до питаме до етническите групи в България. Ако и това не действа ще ще направим Балкански съвет За Спасяването на Бритни. И ще каним от съседните държави бай ***.. . хора.Бъди жива и здрава мила Бръкни Спръст

16

Анонимен

преди 2 години

Да си сложи пак панделките и чорапките.

15

Анонимен

преди 2 години

Това е да си известен в САЩ. И най-близките ти гледат да те изцедят максимално. Друг пример е Майкъл Джексън, лека му пръст. Довършиха го преждевременно, и близки, и не толкова близки.Освен парите нищо друго няма значение в модерния свят...

14

Анонимен

преди 2 години

Офффффф

13

Анонимен

преди 2 години

бащата: га еди дръгс ни рива:))

12

Анонимен

преди 2 години

Да имсера на демоклацията! Побъркаха го това момиче!

11

Див врачанин

преди 2 години

Абе маце,запри това пиенье и коката.И може а си врънеш живота...*** не е баш сигурно...

10

Див врачанин

преди 2 години

Абе,таа нали бше още девствена/честна)...или нещо се бъркам...

9

Анонимен

преди 2 години

Бащата е пълно дъно. Очевидно не е бил добър баща, за да я предпази, а сега компенсира със затвор и харчи нейните пари, за които няма никаква заслуга. В Америка семействата са печално известни с това, че най-силно ги свързват и разделят парите. За пари се влачат по съдилища години наред, тъжна работа.

8

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВибрацийо, ти не си наред, бе! Това да не ти е Мария Калас?! Самата Бритни е доста проста, а музиката й е забавна и нищо повече! Което не означава, че трябва да бъде тормозена! Ама да ми говориш за нея като за някаква богиня на музиката, трябва да си доста проста също!

7

Анонимен

преди 2 години

Светът не е същият без теб МАЙКЪЛ! Душата е вечна и музиката ти е вечна!ЛЮБОВ и Мир за всички хора на планетата. - Майкъл Джаксън MJ & BS .... https://youtube/watch?v=VrTC3FHE8No

6

Анонимен

преди 2 години

Простият човек,който няма никаква представа от музика изкуство с ниска култура възпитание и ниво на осъзнатост в този си живот и вибрации,който не знае защо е на земята и не е направил нищо за себе си ближния нито се развива като душа каквато му е работата на земята седнал да одумва име като Бритни Спиърс, певица със световна слава. /смях/ ,тъжно за такива хора.И срещу нея да бягате,не може да я стигнете.Успех, Бритни! Радвай хората с музиката си.

5

Анонимен

преди 2 години

Бивш наркоман няма.

4

Анонимен

преди 2 години

Тя да не е непълнолетна. Като е подписвала, да е мислила. Останалите 7 милиарда по света как се оправят, че нямат и 5% от парите, които тази лигла е събрала със смешната си "музика". Колкото по-богат става един човек, толкова по-разлигавен, толкова повече къса с реалността.

3

Аз казах!

преди 2 години

А такааа, да мълчи да слуша татко си. Га яди кифтета ни рива , *** изпилен, наркомански мозък. Мноо *** кефят тез дето никога не са щастливи, кат не била наркоманка - не била щастлива, заради това почнала с наркотиците, като стана наркоманка пак ней щастлива, ся кат тотално сай осрала - пакней щастлива. Ама той стаа е мойто момиче, като си продадеш душата на дявола

2

Дедо

преди 2 години

Тая ни взима съвсем за канарчета, как пък някой ще и забрани да забременее. Все едно да и забрани да пее, заключва се в банята и пее, същото и със забременяването!

1

Анонимен

преди 2 години

Да си наеме наемен убиец. За 50 бона ще свитне баща и. Няма кинти ли?