12

Анонимен

преди 2 години

Но защо като сте с маски или с коли не спазвате дистанции. Питам защо.

11

Запознат до 1

преди 2 години

Там отдавна няма никакво ханче. Просто мат'ряла е много зле. Това е истината.

10

Анонимен

преди 2 години

.........Антиакълието на повечето българи води до калабалък.:))))))))))))))

9

Анонимен

преди 2 години

Чакаме жертви за да приключат ремонтите, чакахме и жертви за да започнат...

8

Анонимен

преди 2 години

Слагайте си камери в колите /видеорегистратори / точно за такива ситуации са измислени За да не ходите после с години да се обяснявате на следователите Като имате инцидент на пътя също е хубаво да заснемете всичко в последствие на видео с телефона си - как са разположени колите , какви са щетите , как идва полицията и какво правят през цялото време Полицаите нямат право да ви забраняват да заснемете всичко , включително техните действия

7

i'm

преди 2 години

Камионите пречат само на бУлгарите комплексари! Ако се кара както е по ограничение и не се пънат да изпреварват и да се бутат, всичко ще е наред. На Българина все пътя му крив.

6

Анонимен

преди 2 години

Тъпанарите на Радев да вземат да отклонят камионите през Димитровград, тук да остане само за леки автомобили, защото до края на юли там ще има поне още 5 трупа, помнете ми думите

5

Анонимен

преди 2 години

Дистанцията, тя води двама "умни"..............

4

авееееей

преди 2 години

До Анонименти минал ли си скоро оттам? припомних си как беше преди 30 години - АМА ПО-ЗЛЕ!!!!!!!!!!!!!!! 60 вместо 90, разбит път изнервени шофьори - ДА СЕ ОПАНДИЗЯТ ВСИЧКИ ОТГОВОРНИ - ТОВА ТРЯБВА - ТЕ СА ВИНОВНИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

шибани вглавата

преди 2 години

мдааа шапкарите това могат

2

Анонимен

преди 2 години

При ясно, сухо и слънчево време, единствената причина за подобни инциденти са лошите навици на шофиране. Несъобразена скорост, неспазване на дистанция, рискови маневри. Ханчетата, бензиностанциите и пътните ограничения нямат никаква вина.

1

Коментар

преди 2 години

Тия ханчета,шкембечорбажийници,кебапчийници и тиромийници нацвъкани по шосетата всичките са незаконни !И край всяка подобна дупка нацвъкали знаци 40-50!