16

Койчо

преди 2 години

Той ца това боко тиквата ни плашеше с гърците

15

Анонимен

преди 2 години

Гърция е една изключително западнала и изостанала държава която дълги години разчиташе на няколко лесни хранилки за да поддържа нереално висок стандарт които изобщо не отговаря на реалната им продуктивност. Гърция дълги години разчиташе на селско стопанство, туризъм, товарни превози, и заеми от Европейските банки. Натрупаха 1 трилион заеми. Сега нещата се нормализират и ще почнат да харчат толкова колкото произвеждат. България спрямо Гърция е високо технологична икономика.

14

fjklhjdf

преди 2 години

Сега и за гръцките семейства ли трябва да плачем???

13

Анонимен

преди 2 години

Ний сме по-добре. У нас 36% са вече прекрачили прагът даже.

12

Handel

преди 2 години

Ауууу! Kолко трагично. Крайно време е българските семейства да съберат пари и да помогнат на нещастните мързеливи гърци, които от 30 години живеят с крака качени на масата и папат милиардите от ЕС.

11

Анонимен

преди 2 години

Абе дайте малко тук от гречката сиромашия ,ши я приемем и ши са прежалим да бедстваме като елините..божей ,божей ,затънали сме да шията в проблеми - голямо кахърене за другите ..нищо не се е променило в тези дето ни водят от 1944г насам-компропаганда и сух лебец ,а ,да един "задоволен4 тук пише ,че магазитине пращат от стока- КАКВА бе човек ,колбаси , сирена , хляб ,млека ,плодове , зеленчуци ...с от..в ра ти..телно качество ,ама на еуропейски цени ..че и децата храним с тях

10

Анонимен

преди 2 години

мухобоико недоразумението виновен за бг

9

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

До ПроСоТо - ПО -ДОБРЕ *** ОТКОЛКОТО ***

8

Н

преди 2 години

До аз - ти какво искаш и ние да имаме 500 млрд дълг ли? Така, че - не говори глупости! Дойде или ще дойде времето на гърците да си връщат версиите - то на кредит лесно се живее като вземеш парите, ама връщането после....

7

ПроСоТо

преди 2 години

До ЕДИ КОЙСИСега, когато Радев е на власт, пак ли си беден бе, coпoл?

6

аз

преди 2 години

18% в Гърция (с невероятната дългова криза). В (стабилната) България - 32% под прага на бедността. 10 годони Работа, Работа, Работа. После - "Да вкараме ред в хаоса"

5

Мнение

преди 2 години

Лъжат малките ве!Те като нашите ромове!Нашите ромове и те бедни пък живеят в палати,карат по няколко нови коли ,въдят по 10 чахвета,нищо не плащат,ние им плащаме всичко,вземат помощи от банкомата а през същото време всяка седмица прескачат до Германистан,Холандистан ,Белгистан и тн за далавери,проституция,просия и всичко квото дойде!

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

СЛЕД 40 ГОДИНИ В ЕС 18% НА ПРАГА НА БЕДНОСТА .ЧЕ НИЕ КЪВ ГО ТЪРСИМ ТАМ

3

ЕЛА ДА

преди 2 години

за гърците си беден, ако нямаш поне хиляда еврака на месец и то без да работиш

2

БО

преди 2 години

Какво ми казвате сякаш е много, я да кажат нашия процент колко е!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Драхма и валутен аборт,, защото еврото се провали.