26

Анонимен

преди 2 години

Някой да знае ли колко субсидии получават родните "производители"на череши и въпреки това са неконкурентни на Турските четеше?

25

Анонимен

преди 2 години

Другя път заложете на Чалгара. Той ще ви оправи веднъж та завинаги.

24

Хаха

преди 2 години

ЛАПАЙТЕ ЕВТИНИ И ОТРОВНИ ТУРСКИ ЧЕРЕШИ,И БАЧКАЙТЕ ЗА 650 ЛВ. ОВЦЕ ПРОСТИ...ЗАТОВА ХОРАТА ЕМИГРИРВАТ-САМО КАТО ВИ ЧЕТАТ ГЛУПОСТИТЕ ЗА ЕДНИ *** ЧЕРЕШИ!

23

Анонимен

преди 2 години

Не пречете на служебния кабинет да работи. Те имат основна задача да разкриват злоупотреби на предишните, а това не е лесно. Оправете се няк'си сами.

22

Анонимен

преди 2 години

Ми като почнат да продават на 45 ст килото и италианеца няма да внася от Турция а ще купува от местните производители. Проста пазарна логика.

21

123

преди 2 години

Що тъй бе? То не беше полиция, то не беше жандармерия да пази с нашите пари частен бизнес. Дреме ни за златните череши, очевидно внос има. Аре Чао.

20

Абе

преди 2 години

Вие какво искате???- да купувате череши за 1 лев килото ли??? Какво ви е скъпо???...ЯЖТЕ ТУРСКИТЕ ПЪЛНИ С НИТРАТИ И ХИМИКАЛИ! ДА ВИ Е СЛАДКО,***!

19

Анонимен

преди 2 години

Добре бе *** как успяват да ги произведат по евтини,да ги оберат и да ги докарат чак в България?

18

МЪДАААА . . .

преди 2 години

До Анонимен - 10 . Ти пробвал ли си да произвеждаш череши ? И на цена която ние ти заповядаме ! Както искаш ти сега . Я пробвай да произвеждаш череши на цена под 32лева ! Защото си сигурен , уверен , и компетентен . Да те видим и чуем . . .

17

BGexit

преди 2 години

Ей ви на евроинтеграция - когато въпреки всички евро субсидии производството остава неконкурентноспособно дори спрямо страни като Турция. Какво получохме от ЕС - корупция и жендаризъм.

16

Анонимен

преди 2 години

успехите на радефф са един след друг

15

И сигурно

преди 2 години

има червеи в тях.

14

мръсни турци

преди 2 години

ех жалко, нашити бизнисмени няя да могат да продават чиреши по 10 лиева. тю

13

Сюлейман паша

преди 2 години

Твоите череши да не би да са златни и да се продават за 5 стотинки килограма,че да ти ги купуват?!?!Нагаждай се кьм законите на свободния пазар:добра стока на изгодни цени!!! *** на оглед и обмяна на опит да разбереш как турчина я прави тая магия:хем да има разходи за производство,транспорт,мита,складиране ,распределение... и да ги продава по бьрзо от тебе!Най лесно ти е да кажеш,че носели болести!

12

Анонимен

преди 2 години

На производителите толкова ли им е сложно да докарат черешите по магазините в София и да ги продават на НОРМАЛНИ цени, а не по 6-8 кинта килото?Алчен ... глава затрива!

11

Нацист

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ НЕЩО ПРОИЗВЕЖДА ЛИ? -ПОЛИТИЦИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ДАДОХА ВСИЧКО НА БИЛЛА,ЛИДЛ,МЕТРО,КАУФЛАНД...КУПУВАЙТЕ КАНЦЕРОГЕННИ ПРОДУКТИ НА ПРОМОЦИЯ ТРЕТО КАЧЕСТВО,И ПЪЛНЕТЕ ДЖОБОВЕТЕ НА ЧУЖДЕНЦИТЕ! ДА ЖИВЕЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!

10

Анонимен

преди 2 години

Язе череши за 4 лева нема да копувам. Па тия да си продадат черешето у Италия, ангро, дет се вика.

9

АМА РАЗБИРА СЕ . . .

преди 2 години

Българските политици от тридесет години до сега много обичаха съседната ни държава да е силна , стабилна , и предвидима . . . Това било добро за нас ! ! ! И съседната държава става все повече такава . . . за радост на нашите политици и държавници ! А пък съседната държава няма такова мнение за съседните си държави , а тъкмо обратното . Предлагам да свалим още заплатите на работниците в онези заводи . . . за да сме конкурентни и атрактивни като държава . А черешите за италианеца безплатно .

8

Анонимен

преди 2 години

Алчноста на българина е безгранична.Само като пример Дебелян,Буци и т.н.

7

Анонимен

преди 2 години

То вече и магданоза е внос селското стопанство отдавна умря у нас