18

Анонимен

преди 2 години

Споко, Спутника си знае работата.

17

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да предпочетеш по -ефективните и високотехнологични ваксини . Файзер и модерна са такива. Като имаш пари, купуваш по -качественото.

16

Анонимен

преди 2 години

Щеше да се приключи с пандемията ако всички се ваксинират максимално бързо. Понеже не става, особено в България, ще си боледуваме, ще мрем, ще си играем на локдауни, докато най сетне антиваксърите проумеят, че няма друга алтернатива. Или докато държавата фалира.

15

Анонимен

преди 2 години

До нова година нали трябва да е приключила ваксинацията и да се е получил масов имунитет, какъв ваксинационен календар какви пет лева, нали трябва тая истерия да спре или ще продължи понеже ваксинираните се чувстват прецакани и искат всички да прецакат, а не така да си имаме уваженията.

14

Анонимен

преди 2 години

Между фирмената война яко върви, после продължава между хората да се разпространява.

13

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов ... Елита се ваксинират в кавички , тях вирус не ги лови.

12

Анонимен

преди 2 години

Чакам Златена да се включи. Дали е над 60 години ме интересува.

11

Анонимен

преди 2 години

Дали въобще има такъв вирус в природата как Ковид19 толкоз придирчив в нагласи и рефлекс,инстинкт,че самосъхранение от възрастовите групи при населението забелижими от изследвания що от него що от медици,като групи общо приети по физиологически белези на съществуване различими,че на кои как да въздейства за да се наложи да ги разболее и в краен случай да не могат да му противостоят въобще по групи или групирани отделно за контакти с имунитетни състояния отделни зависещи за неговото съществуване.

10

Анонимен

преди 2 години

До: 10 Главният здравен инспектор Ангел Локумчев каза, че "най-добрата ваксина е тази, която я има"! Е, сега в Австралия забраниха най-добрата ваксина (за нас).

9

Анонимен

преди 2 години

а тикв каза, че АЗ е добра за българите

8

Анонимен

преди 2 години

Леко с истерията номер 5. Със сигурност поне една от ваксините е добра. Лошото е, че заради печалбата повечето бързаха да са първи и кой знае какъв набързо забъркан бълвоч си инжектираш. Знаеш ли колко ваксини, които рекламираха преди години, вече не се продават, защото се видя дългосрочното им действие? Не съм против ваксините, ама ти *** ли всичко, което лети?

7

Анонимен

преди 2 години

"Богатите държави имат възможността да купят по скъпото и качественото." Голям избор, между запечено и рядко! Не знам как правиш избор.

6

Анонимен

преди 2 години

В предна статия пише "Моретата и океаните също имат нужда от ваксина". Спосойно, те ковид ваксините от тоалетната ще отидат право там!

5

Анонимен

преди 2 години

Богатите държави имат възможността да купят по скъпото и качественото. България рева на EU за файзер, а сега не знае какво да ги прави. Българинът не заслужава ваксини, не заслужава европейски съюз. Да мре, да боледува, да е беден и гладен. Съсипва икономиката, здравеопазването, фалира държавата и пак грачи по форумите антиваксиннебивалици. Няма да се оправим. Никога!

4

Анонимен

преди 2 години

И така до края на светЪ

3

българин

преди 2 години

Според него ваксината АстраЗенека ще бъде постепенно премахната от националната програма за ваксинация, тъй като употребата ѝ е забранена за хора под 60-годишна възраст поради странични ефекти."Що така бре, ваксъри? А? Нали всички ваксини бяха чудесни? Нали "хубавата ваксина е тази, която я има"? Подчертавам, че не отричам опасността от заразяване с вируса във всичките му варианти, но това не означава че всички ваксини са "прекрасни", така както белината според екс-президент Тръмп!

2

Анонимен

преди 2 години

Еееей, Синди Ав$$$тралия пак се прецака.

1

Анонимен

преди 2 години

А ваксинираните софиянски ГМО бройлери Ко ще правят сега?Битият-бит....***-***)))!