6

Случаен минувач

преди 2 години

Да, аз също съм бил в Барселона още през 2010. И видях единствено чистота и ред навсякъде. Хората са си много точни. Никой няма право да им запушва устата, това е вече нарушение на основни човешки права. Ето пак двойни стандарти. Защо никой не осъжда Испания? Значи Косово може да бъде признато, но други, които искат независимост - не!

5

Карлово

преди 2 години

до 4 поробен си ти в собствената си държава

4

Анонимен

преди 2 години

Каталунците и баските са поробени от испанския крал.

3

хфшгфиш

преди 2 години

Е в Барселона са същите гъ.зове като в София, но като мръднеш навън са си приятни хората

2

Словянин

преди 2 години

Е, бях в Барселона и не видях каталунците да са по-нахални от испанците, а и особено от арабите. 1 постинг не заблуждавай. Нали ФАЩ признаха независимо Косово, което бе изцяло антиконституционно? Ама тъй може, ама само в полза на едната страна. Баския също има право на самостоятелна държава, щом Косово има. Още по-опасно за Испания ще е, ако арабите поискат ново Мароко+ на територията на Испанско.

1

19 години в Испания

преди 2 години

Българите се изказват уж много компетентни по темата, но аз искам да кажа че най-неприятното племе в Испания и във Франция, това са каталунците нагли до безобразие. Никой не познава каталунец и никой не е виждал един за да говори кой какъв е плюс и сега са достатъчно независими 17-и област има в Испания 4 езика, независими, испанско държава сама си е виновна че дава такива права на всички!! Отиваш в Баската държавата всичко написано на баски дори градовете са им с баски имена и тн Каталуния също