27

Анонимен

преди 2 години

При хаоса и бъркотията , коята цари и се насажда умишлено ....не може да има редовно правителство!...ЦЕЛТА НА ФИГУРАНТА Е---"ДИКТАТУРА"...НО , НЯМА ДА ИМА ПОДКРЕПА....

26

публиката

преди 2 години

НЕ. Няма да се получи. По е възможно да има дневни и нощни битки отколкото правителство. Народните маси са свикнали на кражби от СОЦИАЛИСТИТЕ и не могат да отвикнат 30 години. Осве това за Русия също е удобно хаоса , анархията , недоверието в ЕС в НАТО.За Русия, което е лошо в България е добре за нея.

25

До Анонимен 18

преди 2 години

Виж апартаментите, вилите, къщите, гаражите и парцелите на Рашков и тогава говори за "апартаментгейт"... Ето ТОВА е нещо! Ами брачният договор публикуван в пик - все едно гледаш като извадка от агенция за недвижими имоти. Това не ти е Цв Цв и не ти е някакво ми ти барбекю на покрива! Да не говорим за забравените за деклариране стотици хиляди левове на сметка. Наивници, ще си загубите държавата от про>тотия.

24

Анонимен

преди 2 години

Както върви ще се върнем към нормалността и мутрите повече няма да помиришат властта

23

Читател

преди 2 години

Дошло е време,Слави да прогледне,за да види един Бойко Рашков и Стойчо Кацаров,сл. министри,които ги назначаваш за титуляри днес в 12.00 часа и в 12.30 те си влизат във функциите веднага.Гореспоменатите Петков и Василев,също са професионалисти всеки в направлението си."Лозунга"не щем бсп,не щем герб,не щем дпс,ще изпрати итн във вечна опозиция! В политиката,никога,не се казва НИКОГА!

22

Анонимен

преди 2 години

След изборите - Каскета ще бъде поопънат от М. Стайков.. Б. Методиев ще бъде поопънат от бай Ставри... Герб и *** ще бъдат бъдат по опънати от народа... Каквото остане от ***, ще се самообеси...

21

Анонимен

преди 2 години

Не, няма да има нормално правителство! Както гласят Чалгаря да спечели не виждам нищо добро да ни се случи! За съжаление ще гризнем дръвцето за пореден път.

20

АнонимеН

преди 2 години

ИТН БЕЗ ДА СЕ ОБЕДИНЯВАТ С НИКОЯ ПАРТИЯ ПУБЛИЧНО ДА СЪСТАВЯТ ПА КОЛКОТО ИЗКАРА ИЗКАРА! САМО ДА СА ПОСМЕЛИ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ С ОЛИГАРХИЧНА БЪЛГАРИЯ НА КОСТОВ, АРАБАДЖИЕВИ , БАНЕВИ , БОЖКОВИ И ДРУГИ ДЕТО ВНЕСОХА ЗАКОНОПРОЕКТ ДА СЕ ЗАКРИЕ КОМИСИЯТА ЗА НЕДОКАЗАНО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО!

19

Анонимен

преди 2 години

Каскета отива при Чаушеску ... Буци отива при бай Ставри .. Други въпроси, *** ... ???

18

Анонимен

преди 2 години

Да вкараме Гроб в гроба!

17

Жоро

преди 2 години

Смрадев е грозен и некадърен селянин назначен от ченгесрската мафия, за да върне ченгетата от ДС на власт, подпомагани от Гнома и Чалгаря и Маямата - все Ченгесарски творения.

16

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че Президентът Радев е обединителят на народа срещу мафията, мутрите и неграмотните им ромски ***..

15

Анонимен

преди 2 години

При Радев сега на кое място си по корупция?

14

Анонимен

преди 2 години

До ЧЕСТНО КАЗАНОЕ видиш Радев в ареста, по скоро!

13

до честния комуняк

преди 2 години

да де и гледаш само как фигуранта си слага някви с пари от Чери и тия същите оправдават Р. Овч. или осъждат държавата да им плаща

12

Анонимен

преди 2 години

държавата, от 1944 година, е едно блато от което няма измъкване.

11

Анонимен

преди 2 години

А дано, че на България от 10-12 г. са и нужни знаещи и можещи хора. Ударихме дъното с тези калинки, на всички последни места сме, само по корупция сме първенци. Не беше апартаментгей, суджукгей, къщи за тъщи, некачествени магистрали, метро и какво ли не. Много време и пари от нас загубени.

10

Герб

преди 2 години

Партия с мнозинство в новото правителство, достойна да управлява на фона на крадливата червенясала пасминка.

9

Анонимен

преди 2 години

какво хибридно правителство какви 5 лева,да остава това служебно правителство за 1 месец свърши толкова работа колкото правителствата на Баце за 12 години...такова правителство трябва на България не разни политически калинки оттук и оттам..

8

е как

преди 2 години

ще правим избори докато има пари в хазната после ще извикаме путин да ни оправи и готовокакво толкова