38

Анонимен

преди 2 години

Нацизма, расизма и фашизма са изобретение на европейците и на Европа. Никъде по-света го няма този феномен. Да убиваш и да унищожаваш човек замо защото е от друг произход - това е патент на цивилизованите европейци. Европейския морал винаги е стоял на тези три основни ценности - нацизъм, расизъм и фашизъм, и винаги ще стои каквото и да разправят и колкото и гей паради да правят. Европа не се е покаяла и няма да се покае, тя просто беше победена от Русия и само е склонила глава. Всичко друго с права на гейове е лицемерие - още една съставна черта на европейската нравственост.

37

Анонимен

преди 2 години

До 43 Успокой се и си изпий хапчето.

36

Анонимен

преди 2 години

Русия предложи преди години - ние ще ви продаваме енергия изгодно, вие ще ни правите ширпотреба стоки за потребление - прахосмукачки, коли, перални... а ние ще ги купуваме. Не искате? Ами добре, правете коли и прахосмукачки с вятърни перки у полето и продавайте на когото искате. Русия е самодостатъчна, освен това Китай и те напират да продават прахосмукачки и коли.

35

Анонимен

преди 2 години

Даже не е нужно да спира кранчето, достатъчно е да спре да изнася пшеница, и запандяците ще изпyкат от глад докато намерят от къде да доставят зърно.

34

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Руснаци, върнете езикът ни, азбуката ни,Крим,Одеса,Ниш, Цяла Тракия, Цала Македония,Цяла Мизия ! Вие сте нищо без заграбеното от нас. Също така престанете да пълните Царство България с чипоноси руснаци под оредтекст,че са украинци търсещи убежище! Вън от Царство България !

33

Анонимен

преди 2 години

САЩ вече не са супердържава, колкото и да им се иска. В Сирия заедно със стотици свои съюзници те претърпяха ужасно военно поражение. И макар последните да продължават да се успокояват с илюзии, настъпил е часът на разплатата.

32

Анонимен

преди 2 години

До О, Боже Виж нашата икономика и тогава ще разбереш дали да се смееш или да плачеш.

31

Анонимен

преди 2 години

Да се почва и това е, с тия разбирателство няма. Който оцелее.

30

Анонимен

преди 2 години

При висока цена на ресурсите Русия работи на 50 % надценка а мерцедесите на 10 % и те отиват за развойна дейност за електрички . Китай също расте икономически и запада ще става нервен като Хитлер на времето .В момента Русия изнася за ЕС за 45 милиарда а внася само 23 милиарда .При това при високи цени на ресурсите надценката е голяма.

29

Анонимен

преди 2 години

При комунизма, или по точно при социализма се живееше по-добре от днес.

28

Анонимен

преди 2 години

При комунистите родителите не си колеха децата от бедност и безисходица.

27

Анонимен

преди 2 години

Дори цяла Африка да покрият със соларни панели и вятърни перки, пак не може да се произведе толкова енергия, колкото е необходима дори и за част от икономика като немската.

26

Анонимен

преди 2 години

Лизахме на нацистите, натаковаха ни, катастрофаЛизахме на комунистите, натаковахме се, още по голяма катастрофаЛижем на запада, емиии знайте какво да се очаква.

25

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа, която всъщност оглави зелената революция, рязко увеличи потреблението на най-мръсния енергиен носител - въглищата. Причината е, че от Газпром заявиха, че ще спазват стриктно договора си с ЕС и ще гарантират договорените количества газ, но няма да увеличават доставките със заявените нови обеми газ от ЕС.

24

О, божке

преди 2 години

На монголите все конфронтация им се иска. Като няма хляб, нито пасти искат да хранят народонаселението с конфронтация. Никой не ги брои, икономиката им е като на Холандия, която е държава за един час път с кола, те тръгнали пак ракети да правят. Да им се смееш ли, да плачеш ли.

23

ЛЛЛЛ

преди 2 години

Докато не се изсипят стотина ядрени бомби върху Исрел и не се избият в САЩ ротшиловци, рокфелеровци мир на земята няма да има!! Те командват САЩ в сянка и чрез тях побъркват целия свят! Казвам го защото явно сме на косъм от война в Черно море!

22

Много студена

преди 2 години

Войната може да стане много студена ако Русия врътне кранчето. Без руските енергоносители Европа не може да съществува.

21

ЕС и САЩ

преди 2 години

Страх и ненавист към Русия.

20

Анонимен

преди 2 години

До Сплескан натовецЩе погребем тебе и другите русофили.

19

Анонимен

преди 2 години

Западът няма ресурси и потенциал да води студена война с Русия.