58

българин

преди 2 години

До: номер 64 Леле човеко, ти си поредния болен българин от русофилската зараза! Леле боже, напреднали руски технологии??? ТИ чуваш ли се??? Вчера буквално имаше много хубава статия за военните технологии на Израел, които превъзхождат и руските и дори американските технологии! А САЩ използва военна сила не за да наложи господство, а има господство благодарение на факта че е богата държава. Наскоро американски военни се изтеглиха от Афганистан, и талибаните се върнаха... Как е по-добре?

57

Анонимен

преди 2 години

EС, 27те страни като цяло, харчи 3-4 пъти повече от Русия за въоръжаване. Тройно превъзходство е необходимо за атакуващата страна. Но ако ЕС твърди, че не иска да напада Русия както я нападна 1941г, то защо харчи толкова пари за оръжия за нападение, когато може да си осигури адекватна защита с 3 пъти по-малко разходи? Кой от кого се страхува - не ЕС, ами Русия се страхува от ЕС, и то с основание. При военен конфликт Русия ще действа мълниеносно и безпощадно, Русия си научи урока от ВСВ когато Европа я нападна.

56

българин

преди 2 години

До: номер 61 (Истината) Кой е казвал такива пpocтотии??? Никой, освен т.нар. "русофили" не е твърдял че "щом е руснак е шпионин, щом е арабин е терорист". По тези твои думи се издава русофилщината ти. Много малко са арабите терористи и това се знае. Нещо повече: Дори в израелската армия служат араби. Те са граждани на Израел, но са етнически араби. И в това няма нищо лошо. А руски военни, дори офицери, служат в армиите на държави от НАТО, като Литва, Латвия и Естония!

55

Анонимен

преди 2 години

Ако западът се договори с Русия и Китай за зони на влияние и мирно съвместно съществуване, ще рухне цялата западна финансова система която е основана на военно господство, на лидерство и преимущество. Ако западът е слаб и е принуден да се договаря с Русия и Китай, то тогава никой няма цени зелените хартийки които Федералния резерв печати. Следователно всичко на запад рухва, рухване означава рязко понижение на стандарта на живот и всичко което е свързано с това. Затова ЕС и САЩ се опитват безнадеждно като удавници хванали се за сламка да дестабилизират Русия и Китай.

54

Анонимен

преди 2 години

Западът винаги е имал световна хегемония и е господствал над целия свят. Проблемът на западът е, че винаги е налагал господството си с военна сила. Но ето че сега, ситуацията така се разви, че западът вече няма военно превъзходство. Русия никога не е била толкова напред във военните технологии както днес.

53

Жо

преди 2 години

РУСНАЦИТЕ вече 80 години говорят за война, мислят за война и живеят зя война. Даже децата им си играят облечени във военни униформе и дърпайки танкчета, вместо камиончета. Никой не е тръгнал да напада Русия, те го знаят, но се възмущават от противоракетната отбрана, изградена от НАТО. Причинана е, че много по-лесно е, противниковите ракети да се прихващат при излитането им и затова се изгражда противоракетен щит максимално близо. Само че, руснаците не харесват това. Това е отбрана, а не нападени

52

българин

преди 2 години

Младите руснаци изобщо нямат представа какво нещо е войната. На пръсти се броят последните ветерани от Втората Световна Война (наричана от тях Велика Отечествена). Дори руският президент Владимир Путин е роден в следвоенните години, 1952-ра. Баща му е участвал във войната. И тези които са били свидетели на ужасите от войната, никога не биха си помислили за нова война. Младите обаче (включително Путин) само потриват ръчички някой да ги провокира и се ежат като таралежи! Грозно, много грозно...

51

Истината

преди 2 години

Щом е Руснак значи е шпионин.Щом е арабин значи е теророист.това са хемерикански глупости.

50

Анонимен

преди 2 години

Баба Ванга си го е предрекла. Европа ше изчезне. След това ще настъпи 1000 годишен мир. Затова не си чукайте клавиатюрите а излезте и протестирайте против настанилите се Кравари на Българска територия. Заради техните бази за които не плащат и пукнат цент ракетите на Руснаците са насочени към нас. Не виждатели че сте предадени на чужди интереси. Не виждате ли как ви диктуват живота и как ви унищожиха иксономиката за да им внаасяте ГМО-то на евро.гейците и краварите. Ще видите ама ще е късно.

49

Като гледам каква

преди 2 години

Про-- руска пропаганда се бълва от всякъде си мисля ,че ,,братушките,, много ще залагат в бъдещата война на човешкия фактор иначе защо да обраобтват така една България ,сигурно си мислят ,че ще грабнем калашниците и ще ги защитим от НАТО. За бъдещата война изобщо няма значение дали щатите или Русия е виновна .Ако Рептилите решат войната започва още днес ,за нас читателите няма да има значение написаното ще останат живи САМО тези който могат да си позволят война .Това е рестарта .

48

До ЛЛЛЛ

преди 2 години

"..и не се избият в САЩ ротшиловци, рокфелеровци мир на земята няма да има!!"_____Ако командват някого в сянка това са най-вече Китай от където им тръгна банковото дело/hsbc и Русия от която не са излизали от времето на Октомврийската революция. Сега са на бой последен за тотален контрол и такива като тебе, дето се мислят за много "светнати" понеже четат "алтернативна" медия, не рабират че и тя се ползва от тях за дезинформация.

47

Анонимен

преди 2 години

Русия обезпечи своята пълна военна безопасност. Никой не може да направи нищо с Русия!

46

Анонимен

преди 2 години

Яков Кедми: Российский "Посейдон" не зря называют оружием "Судного дня"

45

Малко за политика

преди 2 години

Благодарение на Русия и Китай светът не е еднополюсен и това е добре за държави като нашата. Ако ги нямаше тях, САЩ щяха да имат тотален контрол над целият свят и можем само да гадаем как щяха да злоупотребяват с това.

44

Анонимен

преди 2 години

"До 22 Светът отдавна осъзна и призна, че Русия не е нападала Грузия. Само някакви св и не не са разбрали. Като я нападна, защо не я превзе?" - - - - Не е нужно да му отговяряш. Той много добре знае, че Русия не е превземала Грузия, но го пише за да му отговарят и да му обясняват, всеки такъв коментар че Русия е нападнала или ненападнала Грузия е антируски.

43

Анонимен

преди 2 години

Русия осигури своята пълна селско стопанска независимост. Банани и много селскостопански култури не растат в Русия, но с това което расте там, Русия може да обезпечи изобилно изхранването на населението си.

42

Анонимен

преди 2 години

До 22 Светът отдавна осъзна и призна, че Русия не е нападала Грузия. Само някакви св и не не са разбрали. Като я нападна, защо не я превзе?

41

Нищо ново

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860: И защо Русия да ни връща нещо? И то нещо, което не е принадлежи на Русия. Само г'лупости си писал.

40

А бе

преди 2 години

Да почва тогава войната, та по-бързо да свършва всичко. Хем ще се реши и проблема с глобалното затопляне.

39

Анонимен

преди 2 години

Очаква се двойно поскъпване на цената на хляба.