244

Анонимен

преди 2 години

До Тикволандия Не може да им забраним за македонския конгрес, но той губи смисъл ако признаят, че македонците са българи. Защото в противен случай те ще предавяват претенции ктм цялата област Македония, вкл. и Пиринска Македония както след ВСВ и Югославия и Гърция имат претенции. И сега Гърция направи преспанския договоро за да няма такива претенции към Солун. Това трябва да се обясни в ЕС и НАТО.

243

Той

преди 2 години

На европа Македония и македонци не й трябват. Защо са си внушили, че някой ги иска?

242

Шушумига

преди 2 години

За какво им е ЕС на македонците ? Те си имат български паспорти.

241

дсфсхр

преди 2 години

До 290македонец ли си или турчин?Откъде го измисли това, че не можеш да се наречеш турчин в България?официално имаме турско и онова другото малцинство, незнам как да му викаме вече.България не е признала македонския език, такъв няма, той е диалект на българския. това е официалната позиция. Напълно разбираема за повечето българи.

240

SHEFA

преди 2 години

Т0 Е СЕ ВКАРА САМ В ЕВР0ПА-ПРЕДСТАВЯМ СИ К0ЛК0 Е 0ТЧАЯН ЗА ДА Г0 КАЖЕ.

239

Аз

преди 2 години

Колко само омраза има в сърцата ни към македонците от коментарите които чета, една положителна дума не прочетох и след това се чудим защо така се отнасят с нас в Македония, та ние сме бетер от тях. Кога България ще стане Европейска страна и ще признае македонското малцинство или турското, кога??? Ето те македонците и сърбите го направиха, там свободно може да кажеш че си българин, а тук в БГ не може да си македонец или турчин

238

да ама не

преди 2 години

нека другарят Заев да не плаши България със САЩ както преди със СССР .Не е европейско поведение ,дискриминацията на българите , пращането им в концлагери само защото са българи -да преследваш хора за това ,което са, а не е за това което са направили се нарича ФАШИЗЪМ ,а такъв няма място в Европа.хДа прочете договорът между Македония и България -да изпълнят тяхната част и както казва Симеон Велики " па ще видим по-подир" .не са в положение да ни заплашват.

237

сргеадс

преди 2 години

Абсолютно на всеки е ясно, че който си позволи да помогне на Македония в този и вид е национален предател на България. Тази антибългарска язва трябва да бъде лекувана, ако не - оперирана. Македонците да прочетат историята нормално и да извадят фактите за антибългарския терор над техните дядовци и баби. А с Еди Рама и Албания може да се говори конструктивно и да бъдат отделени от РСМ при преговорите. Страна , която е признала българско малцинство на територията си както Албания, нека преговаря

236

Анонимен

преди 2 години

Тогава той да си стои в неговата Европа и да не се натиска толкова за другата.

235

Анонимен

преди 2 години

ВМРО ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА СЪРБОМАНСКИТЕ РОДОВЕ, ЗАВЗЕЛИ ВЛАСТТА НАД БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ.

234

Анонимен

преди 2 години

ЗОРАН ЗАЕВ И ОСТАНАЛИТЕ ОТ ТИТОВАТА ВЪРХУШКА СА ДЕЦА И ВНУЦИ НА ДЕДИТЕ СИ, СЪРБОМАНИ ОТ 1918 ДО 1991 ГОДИНА ТОРМОЗИЛИ И ДАЖЕ ИЗМЪЧВАЛИ И ДАЖЕ УБИВАЛИ И ОСТАВЯЛИ БЕЗ РАБОТА ТЕЗИ, КОИТО СА ПАЗИЛИ СВЯТО БЪЛГАРЩИНАТА В БЪЛГАРСКА МАКЕДОНИЯ. ПРЕГОВОРИ С ТАКИВА ЕЛЕМЕНТИ НЕ БИВА ДА СЕ ВОДЯТ, ЗАЩОТО ТОВА Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ПРЕДАТЕЛСТВО ЗА КРЪВТА И СЪЛЗИТЕ НА ТЕХНИТЕ ЖЕРТВИ - ОСТАНАЛИ СИ БЪЛГАРИ ТАМ И ПРЕДАТЕЛСТВО ПРЕД НЕПРИЗНАВАНОТО ОТ ТЯХ БЪЛГАРСКО МАЛЦИНСТВО В ХЪРВАТСКО-ТИТОВА МАКЕДОНИЯ.

233

Анонимен

преди 2 години

СЛЕД КАТО ГЕРБ И ФАЛШИВИТЕ ПАТРИОТИ КАПИТУЛИРАХА И ПОДПИСАХА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСКИЯ ДОГОВОР ЗА ДОБРОСЪСЕДСТВО СЪС УДБАШКА МАКЕДАНИЯ, А ГЪРЦИЯ ГИ НАКАРА ДА ПОДПИШАТ ЧЕ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ВСИЧКО АНТИЧНО НАЧЕЛО С АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ, СЕГА БЪЛГАРИЯ Е В ЗАТРУДНЕНО ПОЛОЖЕНВИЕ. АБРЕ ПРАВИТЕЛСТВО АБРЕ ДЕНОНСИРАЙТЕ ГО ТОЗИ ПРЕДАТЕЛСКИ ДОГОВОР БЪЛГАРИЯ ДА СИ ДЕЛИ ИСТОРИЯТА С НЕЩО СЪЗДАДЕНО КАТО НАРОД ПРЕЗ 1950 ГОДИНА БЕЗ ЕЗИК И БЕЗ ИСТОРИЯ. ДОЛУ НФСБ ВМРО И АТАКА - ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ С ГЕРБ

232

Анонимен

преди 2 години

От тия само простотии!

231

Анонимен

преди 2 години

Казах на малкото ми дете да прочете поста Заев и каза че е на чист български Малко развален български тогава за какво говорим

230

Македония е България

преди 2 години

Македония първо е България, а след това е Европа, нали така дрОгарю Заю Баев!

229

Гошо от почивка

преди 2 години

Спираме да им даваме паспорти, затваряме си границата да не влизат повече тука. Тия които са в държавата - обратно в маке - и готово. *** нема - аз работя тука, нема на почивка съм. На море - ходете в Албания. Немаш ли БГ паспорт обратно у дупката. Ще запеят от утре друга песен.

228

Тикволандия

преди 2 години

Ще бъде добре ако в ЕС можем да разделим преговорите за Албания и Македония. Към започването на преговори с Албания ние нямаме никакви претенции. Така ще си улесним и преговорите с РСМ.

227

Анонимен

преди 2 години

Сега загледах поста на Зайко Баев във фейса. Изглежда, че започва със знамената на трите щата на Велика Албания.

226

Малко за политика

преди 2 години

Всичко ще си дойде на мястото, но трябва време и натиск. В РСМ много добре знаят какво се очаква от тях. Когато престанат да пишат в учебниците си че българите са татари и фашисти и престанат да крадат от общата ни история тогава могат да очакват от нас подкрепа за ЕС. Не може хора, които преживе са казвали и са писали че са българи те след смъртта им да ги наричат македонци защото така им изнася. А в комисията отказват да подписват документи, които са на "официалните езици на двете страни".

225

ЬЬЬ

преди 2 години

Македония ще стане Европа, когато се научи,че кражбата на история,език и идентичност са несъвместими със съвременната демокрация,че тяхната самонагласена история е само кухи фрази и надменност,в която няма нищо достойно.Нейният път към Европа е признаването България като нейна прародина,а българският език като основа на тъй нареченият от тях "македонски".Всичко друго е шикалкавене за заблуда на обединена Европа.