284

Анонимен

преди 2 години

Заради тези български народни обувки и албанците трябва да чакат.

283

Анонимен

преди 2 години

На тези никога повече нищо. Гърците са им яли попарата и не ги броят за хора. И без това са едни все едно гледаш български пр0сти селяни от 19 век.

282

Отец Паисий

преди 2 години

Бежанците от Егейска Македониа към Пиринска Македониа,са изгонено население -македонци да освободят територии репарации за това,че сме загубили войната и сме от страната на победените,независимо,че започнахме с Хитлер и завършихме със Сталин. Тези територии веднага се населяват безплатно с маджири/преселници от Малаазия гърци,изгонени от Турция/Безанците се насочват към Пиринска Македониа и Вардарска Македониа.

281

Анонимен

преди 2 години

До Термостат *** 1944 г. България няма друг избор. Трябва да избираме между Югославия и Гърция като Югославия ни предлага по-малкптп зло. И добре става така, защото Югославия се скарва с Гърция и ние печелим след като Тито губи войната за Солун.

280

Термостат ганчо

преди 2 години

***,в Пиринско има македонисти само в болните мозъци на Лазар Колишевски и Блаже Коневски..Иначе дори представитела ви за Евровизия беше македонски българин:)

279

Gancho

преди 2 години

Още една Българска лъжа.,,Защо македонскитре бежанци са бягали към България от Егейска Македониа,като са били македонци,а не са бягали към Вардарска Македониа,,Те не са бягали към България,а към Пиринска Македониа и затова имахме 180 000 македонци регистрирани там. Нищо не е било насилствено,а така са се самоопределяли.Това е истината.Много лъжи и манипулации от България,но все още има живи хора и знаят истината.

278

Анонимен

преди 2 години

До Отец Паисий Без СССР България можеше да е разкъсана и да я няма вече или ликвидирана с бомби както Япония.

277

Отец Паисий

преди 2 години

Стига сме повтаряли тази лъжа,че някой е карал насила 180 000 население в Пиринаска Македониа, да се пишат Македонци.Това просто не е вярно. Вярно е това,че тези фамилии после ги пръснахме из България,след време 1964-1970 им заменихме пспортите и вместо македонец/македонка им написахме ,,без гражданство,,.Естествено техните наследници веднага ги записваха българи и така асимилирането стана.Но, Родовата памет не може да се изтрие.

276

Анонимен

преди 2 години

До Еми грант 2 БКП няма вина, че царя губи ВСВ и България е победена. Победена страна плаща със земя, кръв и пари и Югославия и Гърция имат прететнции към Пирин и даже към цяла България.

275

Еми грант 2

преди 2 години

До Еми грантНие от никого не сме крали история, - напротив, от нас са крали (няма лошо, но да признаят и да ни цитират!), ние не насилваме населението ни да се правят на марсианци (макар че е имало и такъв период в историята на БКП - македонци) и не основаваме езика си и идентичността си на ОМРАЗАТА С/У СЪСЕДЕН НАРОД. Това е разликата, а за другото си прав.

274

Анонимен

преди 2 години

До Еми грант Досега им вярваме, но те едно кажат, а друго вършат зад гърба ни. И трябва да се откажат от македонизма, защото е антибг.

273

Еми грант

преди 2 години

Пусне ти ги. вас как ви пуснаха бе братя българи ?

272

Гуфу

преди 2 години

До 303- Пич по добре да беше се иза..ал щеше по малко да смърдиш. Кво написа изобщо? Не сме си знаели историята и не познаваме света. Всяка държава имала история, че тва кой го оспорва ве ид..от? Просто Северно Македонската е от 1944 година, елементарно е. И никой друг не я краде освен БРЮМ чуждопоклоник мръсен.

271

Пян_Гъ

преди 2 години

Цялата работа с РСМ е заради амбициите на САЩ да изтласкат Русия от Балканите. Както винаги, гърците си уредиха въпроса (по-добри са и от евреите в преговори и исторически шашми, което не е лесно!). ЕС няма представа какво да прави с Украйна, а да не говорим за Западните Балкани. Щатите натискат, но ЕС да се оправя. Хитро и безплатно. Като демократичните ракети с/у Сирия, откъдето ЕС трябва да прибира бежанци. ЕС е жалка история...

270

Кучешки работи

преди 2 години

Младите народи- напр."македонски"са като малко кученце -джафка, пени се ,зъби,мисли се за много важно, докато големите се забавляват с тях и не им обръщат внимание.Накрая мирясват с подвита опашка и малко нахапани,скимтейки-е па така е, ха-ха.

269

Укорки

преди 2 години

Единствената държава в Европейския съюз, която наистина иска удбашите сърбомани да влязат в ЕС е Словения, защото и те като БЮРМ нямат средновековна история:)

268

Gancho

преди 2 години

На българина все му крадът историята.Кой е заритал на нашите измишлйотини. Всеки народ си има история,както и всяка държава природа. Когато казваме ,,Ориент,, е хубаво да знаем,че Япония,Южна Кореа,Хонг КОнг,Сингарур е също Ориент,т.е Изток. Българина не познава света,и затова и нямаме реална представа за себеси.Живеем в заблуда,че сме центъра на света.Безнадежно изостанали сме...,нищо повече.

267

Z

преди 2 години

Има да чакате макета

266

Еми грант

преди 2 години

Абе стига се Българейте .

265

Истината

преди 2 години

Споко , няма да са българи,ама скоро ще са Велика Албания-той в прав текст го е казал албанеца:един народ,една земя-албанска.