324

Странджата

преди 2 години

Тия наглеци имат нахалството да заплашват ЕС със САЩ май не могат да бъдат никаква Европа а са си компири на квадрат ! А Фигуранта с това "братя" направо изби рибата !

323

Щирлиц

преди 2 години

Мр.ъсен сър.боман,продукт на коминтерновската политика на Москва.А заради глу.ппостите,които сътвори Бройко,Путин обяви,че азбуката дошла в Русия от македонската земя.

322

Анонимен

преди 2 години

Защо само северното полукълбо на Македония да е в Европа?

321

Илиева

преди 2 години

Албания преди 30 години беше за оплакване. Сега ние сме за оплакване. Вече пропускат да споменат името България, само Балканите са ориентир за европейците. За американците може и Балкани да не значат нищо.

320

Голям провал на

преди 2 години

политиката на ЕС?Заев наистина доказва,че живее в някакъв друг филм.Ние го спираме,но това било провал на ЕС?Сигурно той е искал РСМ да влезе в ЕС за да го издигне икономически,социално,морално?И сега,когато РСМ е спряна, няма да може македонската манна небесна да се изсипе над главите на хората от ЕС,те ще си останат бедни,неуки,нишчи духом.Че го казва,за да си осигури "алиби" пред гражданите на РСМ за провала си е ясно,но дали сам си вярва?

319

С изявленията си

преди 2 години

Заев доказва,че основателно РСМ е била спряна.Нито дума за собствени грешки, нито дума за начин да се поправят причините,поради които са спрени.Типична северномакедонска помпозност и мегаломания.С такива стандарти и поведение нямат място в ЕС,а че са географски в Европа,никой не оспорва.А албанецът хитро прокарва националистичните си виждания за Велика Албания-колко са близки с РСМ,как заедно страдат,но обединени ще се справят.РСМ със сигурност няма да е Западна България,а Източна Албания?

318

некой

преди 2 години

ми, да си правят собствена Европа, кой ги спира, ако искат и 52ри Щат на САЩ да станат..халал да им е

317

whhhw

преди 2 години

Да искаш да се присъединиш към някого или нечия организация и да говориш и непрекъснато да недоволстваш от нея си е чиста проба изключителна наглост!!!! Каквото сам си направиш никой друг не може да ти го стори!!!

316

муспи

преди 2 години

Те и с Албания имат проблеми. Наричат Александър Албански - Македонски?!

315

Анонимен

преди 2 години

Да бе да, Европа сте, ама албанска или косовска. Май много са го закършили, щом и пропагандата вече е някаква, постна такава...

314

Дими Митушев

преди 2 години

Тия македонски компири са най-наглите катунари. Плюят непрекъснато по БГ, но иначе са били много добри съседи! Скапаните германци ги искат за нещо в ЕС и натискат здраво...

313

Анонимен

преди 2 години

Ако те са Северна Македония, тази част която остана в нашите територии каква е точно. Може би те не я броят за нищо?

312

Историята...

преди 2 години

пак ли съм сбъркала со идентитето и язико на македонците!!!

311

Тъй, де!

преди 2 години

Северна Македония и пъпа на Европа. СМакетата да си гледат в пъпа и не им трябва никакъв ЕС!

310

До 17

преди 2 години

Не си много прав. Магистралата от Тирана през Прищина в Косово и до границата на Македония от Косово е напълно завършена. От границата на Македония с Косово до Скопие, магистрала няма, а след Скопие е до Куманово. И между другото, албанците си построиха магистрала с вътршен заем.

309

Анонимен

преди 2 години

Нууу заяц , ну погодиииииии!

308

Тия са

преди 2 години

От арогантен нагоре !

307

Анонимен

преди 2 години

Кацнал Зайо на трънка па захванал да дрънка дочула го мушица със примрела душица Слуша, слуша, пролете буйно хоро завърте видели ги комари все ергени все стари

306

Тоя

преди 2 години

Рама може би предпочита да я нарекат Източна Албания !

305

Анонимен

преди 2 години

Зайо Байо, где така?... Тичам Щурчо за ЕС.... Тичаш, ама ядец.