15

Анонимен

преди 2 години

Испания - Словакия 3-0, Швеция -Полша 2-1. Полша и Словакия изпадат.

14

Анонимен

преди 2 години

Въх...Ам ся ко ши стани с панасоник и тойота?

13

Анонимен

преди 2 години

До Истина ви казвамИ Италия е някъде там...Прав си.

12

Истина ви казвам

преди 2 години

Кои са 3те държави в света с най-застаряващо население - Япония, Германия и България, кое е общото между тях? ВСВ

11

Браво!

преди 2 години

Това трябва да започне да се прилага и в българия. Старите и износени служители така и така вече не са работоспособни, може да работят само по 4 дни и съответно да получавт 20% по ниско заплащане, така ще спестя много разходи на бизнеса. След 30-35 години, всички трябва да се слагат на 4 дневна работна седмица, само специалистие остават на пълно време.

10

Анонимен

преди 2 години

Мъчат животните навират ги в малки саксии, вази и ги деформират умишлено. Така ги оглеждат като ги мъчат. Наистина там не са в ред с главния мозък.

9

Много сте наивни

преди 2 години

Българите като цяло не познават Япония изобщо. Тук още царуват мненията отпреди 40 години за някакви захаросани книжки като "Япония за Япония" и други повърхностни анализи. Японците изобщо не са трудолюбивите, скромни и приветливи хора, които си мислите. Там живота е жесток, ако те изгонят от работа на практика не може да си намериш нова и загиваш, огромна скъпотия, затова бачкат здраво, японците са жестоки хора, единствените които убиват делфини за ядене. Сега раждаемостта там е нулева.

8

Ще_Рю

преди 2 години

Браво!Преди малко повече от 100 години великият Ю Ес Президент Теодор Рузвелт е въвел 8-часовият работен ден и 5-дневната работна седмица.От тогава производителността на труда се е увеличила многократно.Крайно време е да се въведе 4-дневна работна седмица.

7

скоро и в България

преди 2 години

Фирмите нямат пари да плащат заплати, производството и потреблението намалява, това е решение за работодателите - разходите за заплати ще намалеят драстично, но с това ще намалеят и осигуровките което значи хем по малки заплати, хем по малки пенсии после.

6

Анонимен

преди 2 години

Това е новата мода на рекламирания инклузивен капитализъм - капитализъм с "човешкко" лице което всички трябва да адмирираме. Само дето не казват, че работят като животни до преумора, защото големите заплати които взимат едвам им стигат да си покрият разходите, и като въведат 4-дневна работна седмица и заплащането им ще намалее още повече и още повече няма да им стигат парите, и за какво им е това свободно време тогава като още повече ще изпадат в депресия.

5

Анонимен

преди 2 години

Е туй в БГ немой да се случи. Тук са мре от мързел

4

Анонимен

преди 2 години

в същото време в българия социалистите предлатаг 6 дневна работна седмица и 300 часа извънреден труд и бг скота мълчи с наведена глава и гласува за радефф и наркомана трифонофф

3

Анонимен

преди 2 години

Испания - Словакия 1-0 автогол на словашкия вратар Дубравка и прпусната дузпа на Мората.

2

Анонимен

преди 2 години

Предлагам "преуморни локдауни"! И ваксинация срещу преумора!

1

Док

преди 2 години

Е сега няма да има смърт от преумора, а ще има самоубих се, защото нямаше какво друго да правя.