34

Анонимен

преди 2 години

А защо болницата не съди семейството? Може ли 15-годишно дете да тежи 115 кила? Тези безотговорни родители човек са отглеждали или крава? Здравето на детето им е било лично и първо тяхно задължение, а те небрежно са го пренебрегвали! Мърльовци!!!

33

Уууу

преди 2 години

Сливенската болница е известна с некадърността си, просто поредното доказателство, за жалост.

32

Скърбящ ром

преди 2 години

Ухаа, е сега ударихме джакпота, ядене и пиене на корем поне две години.

31

Само да напомня..

преди 2 години

.. че след смърт на пациент след доказана лекарска грешка, болницата може да бъде съдена и осъдена да заплати обезщетение на близките. Макар че в дадения случай е малко странно трима хирурзи да са прегледали момичето и нито един от тях да не е видял причини то да бъде оперирано...Нека изчакаме резултатите от разследването и тогава да съдим!

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 Я па ти! Е дай по твоята логика всички болни да ги оставим да мpат, щото то и да им се помогне сега, скоро така или иначе ще си умpат, а? За съжаление това ни е нивото на медицината! По същата логика и на възрастни не се обръща много внимание в нашите болници, защото нали вече са си изживяли живота... И това си е практика от години. И после що сме зле! Ами защото всеки е вдигнал ръце и гледа само себе си да спасява! Егоизмът е превърнат в норма!

29

Менто

преди 2 години

За съжаление на гилиганите вече няма ветеринари които да практикуват безплатно!

28

д-р Хаус

преди 2 години

моя близка е лекар, идва една от определено малцинство, готова за вечните ловни полета, без да я питат осигурена ли е какво е, се започва спешно лечение, има нужда от кръвопреливане, прави й се едва ли не насила, тая отказва каквото и да било лечение, изследания, въпреки увещанията, че има опасност за живота й... е утре като се гътне, какво следва - лекарска грешка, НПО-та, дискриминация, дела, затвор, лишаване от права, статии, интервюта... милата оставена да умре, защото е ***?!?!?!

27

Анонимен

преди 2 години

жалко за детето, но ако не се казваше "Зейнеб" едва ли щеше да се вдигне такава врява, но "гласовете са скъпи"...

26

От бореца

преди 2 години

И умират като животни

25

От бореца

преди 2 години

Живеят като животни

24

1234

преди 2 години

Елате, да видите как бившия Здравен Министър Ангелов ПЛЮСКА по ресторанти във Варна! Народа плаща-щаба му е там...Какво го интересува него здравето на Българите...милионер и псевдопрофесор!

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23Грешиш, мисленето е напълно логично. Куп заболявания се получават само и единствено заради наднорменото тегло. Ако я бяха спасили сега, нямаше да оцелее много дълго след това. Самият факт, че е била 115кг. на 15г означава, че нещо не и е било наред много преди тези коремни болки. Дали е било нещо хормонално задържане на вода, нещо друго или просто ген и лакомия , не мога да кажа, но каквато и да е била причината е трябвало мноооого по-рано да се потърси лекарско мнение!

22

Анонимен

преди 2 години

"Окръжната прокуратура също се самосезира и ще търси данни за престъпление, а именно лекарска грешка", пише в статията. А няма ли да се самосезира за опит на тълпа роми да нахлуят в болницата с цел саморазправа с персонала? А за обиди и заплахи към лекарите няма ли да се самосезира? Колко медици трябва да бъдат набити и даже убити (помните ли случая с фелдшера?), за да се сети държавата да защитава тези хора от посегателства? Кога ще има осъден ром за такива своеволея?

21

Краси

преди 2 години

Ромовете в РБ внесли ли са някакви пари за здравеопазване?Те могат само да искат,но не и да дават!

20

Анонимен

преди 2 години

Изобщо каква е логиката като ти доведат някой с болки в корема, ти съвсем да не се замисли, че може да е някое спешно състояние, а просто да кажеш "ми не се открива такова", без да се замислиш, че заради наднорменото тегло трудно се откриват такива неща по принцип. И да го оставиш на антибиотици с дни, да видиш кво ще стане? Та ако няма да предполагат възможните причини за болките, да ги степенуват по спешност и да ги проверят, тогава като какви работят там тия лекари? Като санитарки ли?

19

Анонимен

преди 2 години

Що за елементарно мислене имате, че се заяждате за теглото на момичето? Като че ли няма и българчета с наднормено тегло! Или пък от любимите ви американци! Не е теглото причината за смъртта й, а това, че не е случила на лекари!

18

Анонимен

преди 2 години

А за здравето на починалото момиченце е трябвало да помислят родителите много отдавна и да спрат да я хранят с кренвирши и безалкохолни, предполагам, че диабет и сърдечни болести са и били в кърпа вързани. Вижте и цялата рода на детето - от 100 кг нагоре всички, едва ли е от тежък физически труд. После лекарите лоши...

17

Анонимен

преди 2 години

Честно да ви кажа, жал ми е за тези лекари в болници като тази в Сливен, защото какви нерви трябва да имаш всеки ден да си сред такива( цензурирани думи) като близките на момичето?! Да те заобикалят всеки ден с ароматите си, хъхренето и простотията си, да те заплашват и да изискват, без стотинка да са внесли в здравната каса...

16

Анонимен

преди 2 години

И сега, ако се каже нещо за наднорменото тегло ще скочат тия от БКХ или други прости НПО-та, които ще кажат, че тва да си дебел е нормално и безопасно и тези с наднормено тегло са репресирани от слабите... ше почнат да опяват за права и други глупости

15

Анонимен

преди 2 години

Тези "родители" е трябвало да заведат детео на лекар още на 80тия килограм! Ненормалници Прос*ти