32

.

преди 2 години

Огън ще изгори страните на содомизма!

31

Г

преди 2 години

Ще стане, като с Оскартите. Обърнаха го на политически исказвания раздават се награди не по заслуги а на квотен принцип, режисцори и сценаристи нямат свобода да избират и творят свободно, също като при комунизма. Резултатът рекордно никска гледаемост на Оскарите през 2021г едва 4млн. зрители. До преди 7 години са били 40 млн. Изкуството отворено и творците трябва да са свободни, да правят нещата както те смаятат и виждат, в противен случай нещата стават безсмислени!

30

...

преди 2 години

Абе кога ше идва това второто пришествие бре!? Ба си само се хвалят хвалят и веке толкоз хиляди години нема второ пришествие! Не се ли вижда, че сме гокарали до ситуация където далеч надхвърля ситуацията преди потопа! Ама явно вярващите в други богове са далеч повече отколкото християните и май май и второ пришествие няма да има!!!

29

12664

преди 2 години

"Актьор" и "актриса" ще бъдат заменени с "артист".+++Добре, де; а защо да не е с артистка? :)))))

28

до ананимен 26

преди 2 години

Как исляма ще спаси света?! Мюсюлманите достатъчно извратени и абсолютни ***-на-фи! Правят го и с жени и с мъже!

27

Виготура

преди 2 години

Специално при актьорството да се разделят наградите по пол няма смисъл. Спорта е друго. Там един мъж, направил се на жена ще вдига тежести в състезание с нормални жени. Ето това е гавра.

26

Анонимен

преди 2 години

Или Йелоустоун ще избухне или разлома Сан Андреас ще ги разлюлее и ще изчезнат САЩ, заедно с цялата помия, която бълват по света!

25

Грозната истина

преди 2 години

Напомням нещо, което е непоносимо за "изключенията" и "отклоненията", които толкова държат да бъдат "разпознаваеми" - всички постижения на цивилизацията през последните пет века са дело на белия хетеросексуален мъж. И тъкмо хората от тази категория трябва да бъдат стъпкани в калта от всякакви биологични и социални отпадъци. А това означава край на същата тази цивилизация. Защото т.нар. "борци за социална справедливост", цветнокожи и сексуални сбърканяци не могат да създадат нищо.

24

Анонимен

преди 2 години

Спасението на рода адамов е в исляма. Иначе ... иначето го виждаме всекидневно.

23

Много объркано

преди 2 години

Много се обърка тоя свят. Не вярвам в конспиративните теории по принцип, но някой бавно и методично си пропрявя накакъв път за нещо. И защото в крайна сметка става дума за пари, остава да си отговорим, кой би спечелил ако планетарното население е объркано.

22

анонимен

преди 2 години

Природата се е погрижила човешкият род да се възпроизвежда, по уникален начин! Ако беше "неутрална" и нямаше X и Y хромозоми, планетата Земя щеше да е пуста! И сега някакви индивиди/не могат да се наречат хора/, се мъчат да променят света в полза на извратените си инстинкти!

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен На следващите Оскари ще е по-лесно да се спечели в категория "главна мъжка " и "главна женска "роля, защото всички ще се се набутали в "главна ***" категорията...

20

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да се притеснявате. Всяка империя или цивилизация в миналото е заминавала заради акъла на водачите си. Защо си мислите, че нашата е специална?

19

Анонимен

преди 2 години

Ммм, да на следващите Оскари няма да има награди за главна женска и мъжка роля , а за "порочно определена от сценариста женска/мъжка роля" и задължително и нова категория "*** главна роля"

18

Анонимен

преди 2 години

Част от плана на ония е всичко - хората тотално да са объркани и изгубени в социален, икономически и духовен план, за да се стигне до тотално безсилие на всички и да поемат те контрола. Когато те наложат непознат на човешкия вид до момента терор, ще се въведат строги правила и наказания и всичко това ще се забрани. Либерализмът и джендаризмът са част от инструментите са сриване на наличния обществен договор, унищожаване на религия и вяра, разрушаване на човека. Овертон от сутрин до вечер.

17

ззз

преди 2 години

Все по-близо се вижда краят на западната цивилизация. Лошото е, че и аз съм част от нея. Но щом не сме успели да се преборим с тези и много други "демократични" извращения, може би си заслужаваме неизбежният крах.Ама ми е кофти някак си, че бъдещето не е на бялата раса и че ще трябва да разчитаме вероятно на азиатците да спасяват човешката цивилизация.

16

Словянин

преди 2 години

Колониален идиотизъм = самозабравили се ФАЩ.

15

Анонимен

преди 2 години

Tея са за психиатрията

14

Иван

преди 2 години

Продължават с *** смешките. 99% от населението на земята трябва да прави евала и да се чудят как да се държи с прослойка от по-малко от 1%. Сега покрай Байдън съвсем ще се самозабравят. Скоро всички женски спортове ше да пълни с мъже, във филмите и сериалите няма да има един бял мъж, освен ако не е лошият, на оскарите ше има 100 джендъе категории, за да не би да не се засегне някой треторазряден транс акттьор, *** не е взел оскар, за ролята си като статист.

13

Анонимен

преди 2 години

Нищо добро не ни чака, това е истината за съжаление. Посоката на човечеството се променя и определя от хора които самит те не знаят от къде искат да го поемат. Вижте какво се случва в САЩ, какво се случва в Европа с мигрантите... Всички ***, катрани и къси ръкави трябва да си знаят мястото... така е било винаги.