8

Анонимен

преди 2 години

В пощата взимат по 16 лева за обработка на документите за митницата. Ако си поръчаш нещо за 5 лева ще трябва още 16 за български пощи... Абсолютна и'диотщина...

7

Андрей

преди 2 години

В момента са нужни 2 декларации ,една за съгласие за лични данни ,една за стойност и разпечатка от сайта от който е поръчано ,където да са видими цена ,имена ,номер на поръчка и вид на продукт. След подаването им разбира се започва голямото зачакване да благоволи някой "служител" да я освободи от митница което може да отнеме и повече от месец и полувина въпреки ,че ни стрижат като овци навсякъде, пощи ,митници. Пълни фрикове...

6

Анонимен

преди 2 години

Поръчах от Китай пратка в края на март. От 16 април до днес е на митница, има малък шанс да си я взема до края на седмицата. Няма да пиша какво мисля за пощите и митниците ни, че не е никак прилично.

5

Анонимен

преди 2 години

в швейцария до 60 франка безплатно че и доставките на повечето неща са безплатни. китайцте пък на скъпите неща им пишат фалшови цени без да питат дори щото знаят какви са ограниченията.

4

хх

преди 2 години

Глупости Алиекспрес завишиха цените защото ДДС и такси е платено и пратките идват от Холандия Полша Испания Чехия

3

Анонимен

преди 2 години

А ве кво стана с оня слоган де ни лъгаха за да се набутаме в ЕС "Свободно движение на хора, стоки и пари" ?! Нещо май работата стана "Далвера на чиновници за движение на хора, стоки и пари.?!

2

Анонимен

преди 2 години

а безмитния внос на стоки до 30 пари отпада ли?

1

Анонимен

преди 2 години

Такса тук, такса там, такса за мен, такса за теб очаквайте скоро и такса дишане