24

Анонимен

преди 2 години

Уволнение, а до провеждането на конкурс, ако е необходим, се назначава временно ръководство. Едното няма връзка с другото, но пусти съдии на мутрите ...

23

дядо Йоцо

преди 2 години

ЦАРЯТ ДАВА,ПАДАРЯ НЕ ДАВА !

22

промяната

преди 2 години

новото правителство на тъ. пи. .те и дър. .тите. на власт без избори и демокрация.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 "Мутрите са се вкопчили със зъби и нокти в постовете си и искат да крадат до последно. Явно съдебната система се нуждае от закриване и създаване съвсем отначало.">>>>> Така е, нужен е "Рестарт" като 44та. :))))))) Ние натам сме се запътили де, не се притеснявайте. Ще ви пишем писъмца от другата страна, обещаваме. :))))))

20

Некъф

преди 2 години

Нагли герберски калинки лъмтящи и непускащи захапания кокал!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Мутрите са се вкопчили със зъби и нокти в постовете си и искат да крадат до последно. Явно съдебната система се нуждае от закриване и създаване съвсем отначало.

18

Анонимен

преди 2 години

Мафията ГЕРБ-ДПС няма да бъде лесно демонтирана.Все още държат съдебната и медийната власт.

17

Анонимен

преди 2 години

Разследване, съд, затвор. А за гробарските тролета - обор. Там са си заслужили да бъдат.

16

Анонимен

преди 2 години

До иво "В България съда и прикриватурата са за съд.Факта,че все още Боко Тиквата е на свобода говори всичко." Предлагам да извикаме "безпристрастни" съдии от Москва. Те ще решат съществуващите проблеми с нашия съд, който пречи на Фигуранта и правителството му да назначи свестни и кадърни хора. В крайна сметка пак от Москва досега назначиха както самото правителство, така и си "избраха" Фигуранта :))))

15

Анонимен

преди 2 години

Къв конкурс Бе ? - Уволнени сте и ще бъдете Съдени и Разследвани ! и Дай Боже Всички Крадци в Затвора и Национализация на Накраденото ! Законно си опраскаха 50 Милиарда -всичко им точно - работа за 50 хи Източват 50Милиона !- Е ,те това е проблема !

14

Анонимен

преди 2 години

Сега министър Комитова да се оплаче на премиера Янев, а той да разпореди на министър Стоилов да уволни Софийски Градски съд.

13

Марин

преди 2 години

Горе долу виждам строителството на тази магистрала да продължи след 1 година, когато правителството на божков го свалим с истински протести. Домати и яйца няма да хвърляме, защото ние трудещите се данъкоплатци имаме морал и храна не пилеем.

12

НОРМАЛЕН

преди 2 години

Квичете тикви квичете.

11

иво

преди 2 години

В България съда и прикриватурата са за съд.Факта,че все още Боко Тиквата е на свобода говори всичко.

10

Анонимен

преди 2 години

Някой случайно да направи разследване, защо на тези фирми им се бавят строителните разрешения? Сиреч, в техните проекти ли е проблема или някой общинар се прави на велик.

9

Хаахх

преди 2 години

Некадърността не се лекува.То за това всички ремонти са спрели.Хахахааа ,пътища на куково лето.

8

Жоро

преди 2 години

Гледах брифинг на Осрашков, щел да арестува по доноси за купуване на гласове, изпитана практика на ченгетата от ДС.

7

АнонимеН

преди 2 години

КОЛКОТО Е БИЛ ПРОВЕДЕН И КОНКУРС ЗА СЕГАШНО НАЗНАЧЕНИТЕ :D ЗАТВОР ТРЯБВА А НЕ САМО СМЯНА ЗА СЕГАШНО НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ БОРИСОВ!

6

Кофти :)

преди 2 години

Да видим дали съм разбрал правилно: служебното правителство на Фигуранта сменят ръководството на Автомагистрали, защото не са провеждали конкурси за поръчки, но то сменя ръководството на Автомагристрали без да проведе конкурс, както е по закон? Какво казвате, това били "новите" политики ли?

5

ДОВИЖДАНЕ

преди 2 години

Настоящите са временно сложени до конкурса а съд-а в случая с дълбоките корени на каскета защитава мафията и работи срещу народа, което не е тайна в детските градини на първите групи и яслите.УСПЕХ.ЗАМИНАВАТЕ СИ ВСИЧКИ.