9

...

преди 2 години

Върбане, Върбане я кажи ти колко години беше и още си *** на Нунев и ГЕРБ? Как наигра твоите хора на по-предните избори и накрая не им плати? Колко набези направи на хора в Русе и как се правиш на тежкар? И твоето време идва не се тревожи. Стрелбата е най-малкото, което си заслужил.

8

Анонимен

преди 2 години

До 10 - Промени сеи ти. Скочи от покрива на панел ката! Стани супермен.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 "Само вижте на този къщата !!!! Кажете ми такова неграмотно влечуго от къде има пари!" Тъкмо затова Николаев го запита за бизнеса му - ами превозва си тръби, чиляка, ако и ти возиш "тЪрби" насам-натам, и ти ще имаш такава къща, че и невеста с 20 години по-млада от теб. За "ромски барони" да си чувал нещо?

6

до от берлиненщрасе

преди 2 години

Да бе, скука било в Европа. Няма ден в който някой будист да не стрелял, мушкал с нож или газил с кола хора. За нападенията със сексуален мотив старателно прикривани от медиите да не говорим. Айде по-полека!

5

от берлиненщрасе

преди 2 години

Как да не си стегна багажа и още утре да се прибера в боцковия рай, в Европа е такава скука, не те бият , не те ограбват, не играеш хоро докато чакаш 4-часа за да преминеш в съседна държава...

4

Сайга 12

преди 2 години

Докато е в полет е куршум. След като е вече под кошчето на бебето или където и да е другаде, е проектил!

3

Моята къща-запалиха

преди 2 години

я, след като години ни заплашваха.Няма законност, няма сигурностт, а сме мафиотски рай...до безкрай...до края на света...

2

Анонимен

преди 2 години

Индоевропейските драми с бойковия електорат, са безкрайни.

1

Анонимен

преди 2 години

Какво се тревожат за това бебе, след като го държат в кошче?