9

Анонимен

преди 2 години

да вземе и Румбата радев със себе си - да размахва юмручи там в космоса и да организира извънземни метежи

8

Анонимен

преди 2 години

Да си продължа мисълта от 5...мен не ми пречи дали е милиардер или не. Искам да го накарат да си плаща данъците коректно както останалите от нас. Парите които му остават не е ничия работа за какво ще ги харчи. Но тези *** като Apple, Microsoft, Google, Amazon....от тях не влизат НИКАКВИ данъци. За това са виновни разбира се политиците де, като Killаry Clinton, Joe Bidet, кларинетиста смукач на пури и подобните им колеги изчадия.

7

Безоската

преди 2 години

Безоската е пич. Да е жив и здрав.

6

Анонимен

преди 2 години

Нека плебсът си хейти успелите. По цял свят е така. Вместо да се учат от успелите, плебеите ги ненавиждат. Разбира се, има и хора, които гледат от успелите и попиват.

5

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам изчадието от снимката да не се прибира НИКОГА. Никаква полза за човечеството, нито данъци плаща, почти всичките му работници се квалифицират за помощи за храни, работят като роби за нищо....сатанистко изчадие, което само смучи ресурсите на обществото. ДАНО не се върне никога, да взема и отре пката бил гей-тс с него. Може и Joe Bidet дори.

4

сс

преди 2 години

този който го казва ако беше милиардер нямаше да мисли така нали?

3

Анонимен

преди 2 години

"Милиардерите не трябва да съществуват ... нито на земята, нито в космоса."Андрешкооооо!

2

Анонимен

преди 2 години

Може да вземе и пеевски, без друго за него вече живот на земята няма.

1

Анонимен

преди 2 години

Убийци! Най-дразнят служителите в амазон, дето се оплакват, па им дават двойно по-високи заплати, спрямо това, което биха изкаралив. някои щати.