8

Иван

преди 2 години

Затова още преди две години се отказах изобщо да кандидатствам в тази пробита, корумпирана и несправедлива система. Плащам си хубавата такса в частната и стискам зъби. 275 били получили компенсация я сега направете съпоставка с бройката неприети.

7

До 123

преди 2 години

И кой ти каза,че в градовете извън София по-лесно може да се намерят места в детските градини?Имаш ли си изобщо понятие за живота в другите градове?

6

обрана мандра

преди 2 години

щом комунист управлява кви пари искате бе ?!

5

Анонимен

преди 2 години

Ето го заветът на Бойко Българоuбиец! Пълни шкафчета, а българските деца - кучета ги яли!!! Бойко трябва да бъде линчуван, за да знаят следващите!!!

4

Избрахте си

преди 2 години

Фандъкова,сега не рИвете.

3

Туск

преди 2 години

1 да са си правили сетката кога и къде ще забиват кол 2 тука е бг, не е някоя бивша империя като на запад възможностите са ограничени 3 тия неща е трябвало да ги съобразяват предварително, а не по нашенски на парче и как дойде 4 като не им харесва могат да живеят където и както поискат никой не ги и вързал 5 абе грубичко ама си е самата истина

2

Анонимен

преди 2 години

А родителите не могат ли да решат да не плащат данъци на държавата и общината? Щом в тая пародия на държава липсват действащи закони и регулация, и всеки(най-вече нещото наречено държава) си прави каквото си иска, защо родителите да не отвърнат подобаващо?!

1

Анонимен

преди 2 години

Бегайте от Софето. Кой ви кара да се блъскате тук?