15

Зо ОРИ

преди 2 години

Ковид е системен васкулит. Затова болните умират от инфаркт, инсулт и орган на недостатъчност. Не е ОРИ!

14

Анонимен

преди 2 години

Червения кръст в САЩ обяви преди време, че не искат плазма от ваксинирани, понеже "неутрализирала антителата". И, о чудо - след ден-два промениха съобщението! Без концпирации моля!

13

ОРИ

преди 2 години

Остра Респираторна Инфекция - Инфекция на белия дроб. Това не е нещо ново нито в медицината, нито сред масите. Много яко ви изманипулираха с тоя ковид - дадоха име на грипа и ви казаха, че от него се умирало. Е не бе! Много ясно, че се умира и от грип - ако си в лошо здраве, може да умреш и от климатик, и от вятър. Може да умреш и от слънце, със същата сила.... Айде стига вече, а?

12

Анонимен

преди 2 години

до 11 - така де. А пък докторите били преболедували и щели да изчакат. И политиците така. И всеки си намира някакво извинение ужким по-късно да се набоцка. Че ваксърите са много сърдити и кресливи, не си заслужава да им кажеш директно че няма да се боцкаш с експеримента - ще опищят света. Измисляш там нещо да кротуват и готово - спокоен живот.

11

Смях

преди 2 години

На тва дето сега му викате Ковид-19, в училище му викахме ОРИ или ТОРС. Но до там. Всеки лекар знае как се третира това състояние. Страшно е, но не е толкова пък смъртоносно.

10

Анонимен

преди 2 години

Японците били много предпазливи и държали да направят собствени проучвания . Добре. Направили ги и се убедили в безопасността и ползите на ваксините. Чудесно! Пишещите тук да прочетат целия материал преди да надраскат обичайните си клишета.

9

Наблюдателен

преди 2 години

Тоя сезон нямаше ГРИПНА епидемия - как така?

8

Разумен

преди 2 години

Короната е ГРИП. Тва ако го бяхте хванали през 2016-та ще си кажете: "Мале колко тежко изкарах грипа - бях 2 дни на легло" . ... ГРИП Е ТВА БЕ. КЛЕПАРИ

7

Световното по Данъци

преди 2 години

Няма оправия с тоя Ковид - ама то Корона вирусите се появяват през 5 години. Вие сега се сетихте че ги има. Браво! Чак паника до небесата, ще кажеш че апокалипсис идва - то някакъв ЛЕК грип.

6

Каква е?

преди 2 години

ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА

5

Анонимен

преди 2 години

На мен ми е важно европейското, олимпиади не гледам.

4

Анонимен

преди 2 години

Тайните служби на Япония издирват усилено КОВИД-а, но не могат да го открият. Ех, само да го хванат!

3

Анонимен

преди 2 години

Проклетите японци и те излязоха *** и антивацъри. Все едно целия свят се е наговорил срещу толкова хубавите ефективни ефикасни безопасни ваци. Конспирация има явно. Антивацърска.

2

Анонимен

преди 2 години

Умни хора са японците - като нас.Гледат отстрани как се ваксинират хипохондриците и си траят.Искали моля ти се да си върнат живота хипохондриците.Ами може пък НИЕ да не искаме ВИЕ да си връщате предишния безгрижен живот.

1

Анонимен

преди 2 години

Кой му пука за Ковид, няма алкохол!