21

Анонимен

преди 2 години

Досега имаше протокол и го прилагаха на всички еднакво. Явно минаваме на евтин и недоказъл ефективност вариант.

20

Анонимен

преди 2 години

Айде появи се български протокол за лечение. За 5 лева. Като няма пари за скъпите противовирусни препарати ще измисляме нови лечения. Нямам думи.

19

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече антибиотици се приемат от даден пациент толкова по-опасно е за пациента.

18

Анонимен

преди 2 години

Поне разрешете шлемовете и шаловете, получих алергия от маските.

17

Анонимен

преди 2 години

Тук във форума някакъв фелдшер ваксър пише против такъв протокол защото е ваксър.

16

Анонимен

преди 2 години

Не четете статията но пишете, проектопротокола не се отнася само за лекарите....Превенцията е важна преди заразяването но не знам дали властите ще разрешат да има такъв протокол да не го забранят по политически натиск.

15

Анонимен

преди 2 години

Не четете статията но пишете, проектопротокола не се отнася само за лекарите....

14

Анонимен

преди 2 години

До ботокса.....спокойно има дървета/бананови може и палми за всички от таз противна клика ще дойде и техния час но дали ще сме живи тогаз туй е въпроса за нас.

13

Анонимен

преди 2 години

Единен протокол от м. Юни 2021 година. Във времена на пандемия какво са някакви си 16 месеца все пак. Може би в непал и в мианмар също сега се замислят за протоколи.

12

Fox

преди 2 години

Цитираните в статията медикаменти няма да помогнат.Колхицин Екофарм може да причини сериозно потискане на функцията на костния мозък, което да доведе до намаляване на броя на някои бели кръвни клетки (агранулоцитоза), намаляване на броя на червените кръвни клетки и пигмент (апластична анемия) и/или намаляване на броя на тромбоцитите (тромбоцитопения). Трябва да Ви се правят редовни кръвни тестове, за да се следи за промени в кръвната картина. - от листовкатаА само ще влошат състоянието.

11

Анонимен

преди 2 години

Това професорско мнение е доста коректно към хората особено към образованите и независими хора които сами искат да вземат решения за своята съдба а не да бъдат подлагани на безумни политически ограничения и фалшиви и не верни мнения.

10

Анонимен

преди 2 години

Напротив.В медицината протоколите са вного важни.Това не значи,че подходът и преценката на всеки пациент не са индивидуални.Поради липса на протоколи личните лекари блъскаха антибиотици на всеки с два дни температура.Пример за протокол:Кога се падава кислород,от маска до назални канюли и до CPAP до вентилатор.Как да се назначат началните индикатори на вентилатора?Това може да се прави от всеки лекар.Не може да се чака за анестезиолог ,защото те недостигат.

9

Анонимен

преди 2 години

*** тоз Ваньо що не е в Затвора ? -нали го разследваха за едни Милионки от Мед. университет ? така стана и с Милионите във Вма .Нищо Не Връщат Никога ! Осъдени Няма само се местят на нова хранилка!

8

ДртПрч

преди 2 години

Сетиха се! След дъжд качулка

7

Не!

преди 2 години

Не може и не трябва да има протоколи. Подходът към всеки пациент трябва да е индивидуален.

6

111

преди 2 години

И как лекаря точно ще преценяв ефекта, като никой лекар не иска да те погледне и лекуват по тел.

5

D

преди 2 години

Година и половина ли трябваше да се чака за д се въведе единно лечение, или е по-добре да се дават вълшебнитепрепарати на тези с парите, а другите да си заминават.

4

Анонимен

преди 2 години

До гост Ами да! Вече ще е лесно да си доктор щото от тук на татък ще има само една болест! измисления ковид!

3

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам, че досега няма такъв протокол. Мутрите са за съд и доживотна присъда за това, че толкова месеци не го направиха.

2

noFreeman

преди 2 години

Пълен смях... те нямат доказателство за генома (освен на картинка) ама дават съвети за нещо, което е в сферата на хремата... скоро ще бъдете провесени по дърветата.