97

Анонимен

преди 2 години

Някаква ученичка била починала след "лечение", така и не ми стана ясно какво е лечението против коронката :)) Колко ваксинки се навъдиха вече, против грипчето изобретиха ли ? :))))))

96

Анонимен

преди 2 години

Българските лекари са и най-големите пушачи в света. Влизаш с тройка в медицинския и след пет години си готов касапин.

95

до 91 от славянин

преди 2 години

Щом антиваксърството е за затвор, вкарайте ни няколко милиона българи в затвора, ама първо ще ви трябват 20-тина години да построите нужните затвори! Обаче зомбиваксърството със сигурност е за психиатрия!

94

до Медик

преди 2 години

е и аз съм инжинер по електроника и комуникации но не се бия в гърдите че разбирам от всичко в тая сфера необятна. Ти като си отропед кво чуваш от вируси, бактерии и пидобни бацили казано по военно.Обша култура. Един биолог е много вероятно да е по вещ от теб.

93

за 20% процента

преди 2 години

Това, което статията услужливо пропуска е, че от въпросните 20% ваксинирани, вече има десетки, които не са сред живите. Някои с инфаркт, а някои - с белодробна инфекция.

92

Анонимен

преди 2 години

Ами да. Само в страна в която широкоразпространената неграмотна простотия може да избие в антиваксърство по време на пандемия, Генерал Борисов може да е най-дълго избиран за премиер. Във всяка нормална страна тоя корумпиран плондир щеше да е от десетилетие в затвор, а населението щеше да се реди с благодарност за безплатна ваксинация.

91

до 87 от славянин

преди 2 години

Винаги има оцелели въпреки ''лечението'', а не ''благодарение'' на него!

90

Обективно

преди 2 години

БРАВО на Българските Лекари! Още повече - при този % заболели и починали каквито са сега, при толкова МАЛКО ваксинация!!

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58Демотиватко страх/ливко drislivko -колко ти плащат за демотивиращ пост?Не са повече от нас. Ако така си бяха мислили преди 150 години възрожденците щеше да плямпаш на майчин език сега, нискотестостероново скопено соено безподобно такова.

88

до славяни

преди 2 години

хайде фейтърите на Русия пишат на друго място. Знам че чакаш някой фа клъвне на руската стръв сма не уцели статията. Аде Чао.

87

Анонимен

преди 2 години

Анитваксърството е за затвор.

86

Анонимен

преди 2 години

Мисирките пак са ни докарали някакъв измекярин на чужда хранилка да ни дава акъл. абе дофтуряк, ти нямаш нищо общо с нас, стой си там у швейцария и си лапай сребърниците. Няма ви мине номера тук - простаците вече минаха ваксата, за щастие излязоха много малко. А ония 43% вярно не са верни, над 80 са процентите дето са минали грипа, аз поне почти не познавам човек, който не е карал тия симптоми. Ако не се ваксат 80% дофтуряшката мафия не може прави никакви мерки на никой, тва им е мъката

85

До 85

преди 2 години

Нали се сещаш, че щом съм медик, НЕ се занимавам само със собствените си болести.

84

Анонимен

преди 2 години

Ее, браво! Българските лекари ми се издигнаха в очите! Очаквах по-голям процент безкритични ковидзомбита при тях.

83

до славяни

преди 2 години

еми щом има и спасени с протоколното лечение значи не са убити, без това лечение щяха да са 30000

82

анонимен

преди 2 години

Точно мисленето не се променя със столетия дори! Ще си останем задръстени неопределено време, ще тричаме кучета, ще ходим по врачки, ще пищим как ни мрази тоз - оня, а няма и за миг да си помислим къде сме. Лично мен ме дразни, че тези с пломбираните мозъци първи се тъпчат в цивилизованите страни, независимо какво мислят за тях, но го правят единствено защото имат полза от това.Т.нар. здрав разум е чиста проба проооостотия.

81

до 73 от славянин

преди 2 години

Не само в Москва, но и в Московска, Ленинградска, Сахалинска области и още в няколко региона го въведоха задължителното ваксиниране на 60 % на работещите в някои браншове, но руснаците се питат ЗАЩО властите не закачат точно гастарбайтерите, а само руснаците!?

80

бонго

преди 2 години

Този лабораторен плъх, който зяпа само в микроскоп и не е виждал пациент, нека не дава акъли! Личните лекари, в голямата си част, са отговорни към здравето на пациентите си и с какви очи да ги карат да се бодат с нещо, в което и те самите не вярват. Нали после упреците, вината, търсенето на отговорност ще е към тях. Какво от туй, че пациентът подписал някакво си листче за псевдоинформираност, ако има опасни нежелани реакции или смърт!?

79

до Медик

преди 2 години

ами не е в твоя полза, но ти си знаеш, заравяй си глАвата като щраус в пясъка и си мисли че вс е ок. Така и не разбрах какво ни занимаваш с твоето боледуване.

78

Анонимен

преди 2 години

Мода не смее да ми направи сечено... хахаха :)) Когато имам настроение, никой не може да го спре :) Зодия Близнаци съм, мейби се сещате за Бокича :) Иначе мнението ми е, че това са глупости на аматьори, не познавам починал от вирусчето, но познавам хора починали от други заразно инфекциозни болести :)) Матряла..... :))