117

Анонимен

преди 2 години

Нищо учудващо няма в това, историята е показала че на балканите живеят най-слабоумните диваци още от хилядолетия назад. С изключитение на части от Гърция, където е имало цивилизация, тук си е било джунгла векове наред и така ще остане. *** народ.

116

Анонимен

преди 2 години

Пия бира на корем (твърдия алкохол съм го отказал, ставам агресивен) така и не може да ме събори вирусчето, много "опасно" :)) Сега, разбирам слабите, които просто генетически са предлазположени към всекакви болести, ама зравите да не им търпим маските :))

115

пери

преди 2 години

Нямат идея за действителния процент и е трудно да го получат, защото има доста хора, които са го преболедували с типичните симптоми и не са си правили нито PCR, нито антигенен тест, нито тест за антитела. Те в коя графа влизат? Има и такива, които са го карали безсимптомно и също не са си правили тестове, за да влязат в класациите. Е, няма как лесно да излезе процентът. Това е предполагаем резултат. всичко е заради зора за ваксинирането. Атаката е мощна.

114

Анонимен

преди 2 години

Уточнявайте по какво са доктори тези лаборанти, защото и Стоичков и Бойко също са доктори. Определено не е доктор по медицина, иначе нямаше да задава такива профански въпроси, а и едва ли щеше да е лаборант.

113

Анонимен

преди 2 години

Дрънкаме ракийца,пафкаме цигарки и други нещица,караме без книжки и надрънкани ,като Севастополски моряци,ноооо,Ваксина ли..?!..Тц..не може !Вредна е !!:)))))))

112

Анонимен

преди 2 години

Само общопрактикуващият лекар д-р Гергана Николова се скъсва да обикаля телевизиите и да ни се моли да се бодем.

111

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо по-хубаво от това човек да умре неваксиниран с тръба в гърлото. Ама не някой насила да му я е сложил тази тръба, а сам да отиде до болницата и да се моли да му сложат тръбата....щото нали ваксините били измама.

110

Анонимен

преди 2 години

Ами щото са глупави. Също както и голяма част от населението в страната. Във всеки аспект на последно място, ама уж много разбираме. Просто сме лош материал, който го отрича е наивник

109

Анонимен

преди 2 години

Илиев е пълен експериментатор на чужд гръб. Той е ОК и с АЗ, която твърде често прави проблеми, и със смесването на векторни и иРНК, и с ваксинацията на деца. Смятам, че експертизата му по безопасност на ваксините се изчерпва със собствената му безопасност. Точно на него грам не вярвам и ми е любопитно кой го пробута и в качеството на какъв.

108

Не!

преди 2 години

До Клоунски СвятПрав си, свободата не е даденост. Но мисля, че най-накрая ще се събудим. Опита за ваксинация на деца ще ни изкара на улицата. Военните и полицайте също са родители. Може и да се измъкнем. Няма как да я направят задължителна, а армията, лекарите и полицията а са изключение :)

107

Друга тема

преди 2 години

Може ли да ми помогните да живея по добре и да имам хубав живот ?

106

Бау

преди 2 години

проблема идва от там, че българския лекар си мисли, че разбира от всичко. Чужденците са дълбоко профилирани и се допитаха до колеги за ваксините. Нашите - не.

105

хехехе

преди 2 години

И тия шарлатани ни лекуват....

104

Клоунски Свят

преди 2 години

До Не!В историята за която знаем, свобода без кръв извоювана НЕМА, нема и да има.То отдавна трябваше да се вдигнем (преди 20-ина години) ама ни залъгаха с дрънкулки и имане чрез кредит(и), а процеса на разруха си вървеше около ското-населението със пълна сила.Все пак по-добре късно отколкото никога.

103

Анонимен

преди 2 години

До до 73 от славянин - изискването е 60% в бранша на услугите да са ваксинирани у по този начин работодателите ще задължат само гастарбайтерите да се ваксинират, те са горе долу 60% и нямат избор да откажат, а руснаците няма никой да ги насилва да се ваксинират.

102

Demonaz

преди 2 години

До Клоунски СвятХмм, съмнявам се за задължителни игли поне по наще ширини. Нямат ресурса да го постигнат. Дори да има доста полицай и те не са луди да се боцкат,а и не им стиска виждало се е по протести ,а и ако има и от малцинствата абсурд. Военните те са карикатура.И заради това е схемата с ваксиниране, даже в молчетата колкото може повече будали. Театъра свърши на есен се връща добрия стар грип.

101

Анонимен

преди 2 години

на майка ми личната лекарка още обяснява, че корона вирус няма ...

100

дилема на управника

преди 2 години

Ако цифрите бяха обратни може да се гавриш с неваксаните, но при само 12% ваксани и 88% неваксани кои точно от фашистките мерки може да ползваме преди да ни избесят по стълбовете? Бързо пращайте Мустафата в НАП да спасява положението!

99

Анонимен

преди 2 години

Това е положението. Другите страни ще излязат от пандемията. Ние ще се влачим, влачим, че трябвало поне 2 години да се разработва ваксината. Това да не е алкохол да го чакаш да ферментира. Като се ваксинира цяла Америка и Англия сигурно не се мре от ваксината.

98

до за 20% процента

преди 2 години

ами приятелю то и от изкаралите го и не ваксинирани са двойно повече тези с инсулти инфаркти и тежки белодробни услижнения с дихателна недостатъчнист. Искаш да кажеш че който си сложи ваксина е защитен от всичко. Те другите заболявания си вървят но вирусчето ги катализира.