157

Анонимен

преди 2 години

Абе хора, правете разлика между "доктор" и доктор. Човекът, който сте цитирали вероятно изобщо няма медицинско образование. Завеждащ лаборатория в университет ще рече, че отговаря за стаята с епроветките образно казано. Може да е физик, химик, биолог... Или д-р по "История на изкуството" заработващ допълнително като изготвя график, кой кога да ползва лабораторията. Айде малко по-сериозно! Това по принцип е длъжност за студент, или асистент. Ама д-р и то по медицина да е завеждащ лаборатория...

156

м,да

преди 2 години

Нашите лекари ,не са послушни роботи, като западняците. ГМО ваксината е нож с две остриета!

155

Анонимен

преди 2 години

Много лекари умряха от ковид, много го преболедуваха. Тези, които оцеляха се ваксинираха. На есен ще се ваксинират останалите. Ако има скептични е зле за всички. Значи не са информирани, тогава няма как да информират и пациента.

154

Тялото

преди 2 години

Лекарите ни са на същото ниво като политиците и работниците и всичко въобще.Повечето нямат дори обща култура на тема медицина. Единственото обнадеждаващо нещо е, че естествения подбор работи и изчезваме като нация. На наше място ще дойдат по-читави хора.

153

Анонимен

преди 2 години

Завеждащ учебна лоборатория, вероятно биолог, дава акъл и държи сметка на българските лекари, по медицински въпроси! Абе вие сериозно ли? Какво мисли за ваксинирането на медицинския персонал, човека, който държи ключовете за физкултурния салон в този ВУЗ?

152

Сата НАТО

преди 2 години

Според мене, колкото повече се криеш от микробите, по-трудно се справяш, защото имунната система загубва тренинг. А постоянният стрес я отслабват допълнително.

151

До 151 (бразилеца)

преди 2 години

До Анонимен Ти от Бразилия ли се връщаш, че си толкова компетентен колко хора умират там като мухи??

150

Некъф

преди 2 години

Защо ли не вярват във ваксината ми е много интересно!!!Просто е. Защото от ваксината може спокойно да пукнеш за разлика от ковид-а

149

Анонимен

преди 2 години

каза пред БНР д-р Аспарух Илиев, ръководител на лаборатория в Университета в Берн -----//////------ Глей си лабораторията в Берн и не се меси, където не ти е работа.

148

Сделано в Китае

преди 2 години

ползвам Хуявей, всичко в Къщата ми е Китайско, даже и КОВИД-а в дробовете ми!

147

Анонимен

преди 2 години

каквото и да философствате на есен ще си говорим. И бразилците уж бяха хепи пролетта тоест тяхното лято а сега *** кат мухи.

146

Анонимен

преди 2 години

Какво значи "да стегне редиците си"?! Това да не е социализма?? Българските лекари имат акъл! За разлика от английските им колеги (където живея). Английското здравеопазване е със "стегнати редици"! За това може да умреш, докато чакаш три месеца за специалист, а да не говорим за прегледите при GP по макс. 15 мин. и те изпраща да си купиш ибопруфен! В България повечето лекари имат сърца! На запад са малки гайки от големия бизнес

145

Препър

преди 2 години

има ли още КОВИД, че съм в Бункера под Земята, имам храна и вода за още 2 години?!

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 146 Нали ѝнаеш, че като вземе да ти пука, значи почваш да се опукваш, силата на медиите :))))

143

Анонимен

преди 2 години

Що се отнася до всички скептици. Няма как при този вирус ваксините да са идеални и да се говорят небивалици. Естествено, че всяко ново нещо е един вид експеримент и нещата се усъвършенстват вследствие на анализи. Така че, на това поколение се е паднало това, на следващото ще е друго. С всички ваксини е било така, не са измисляни никога съвършени изначално. Светът е постоянно разавитие.

142

Анонимен

преди 2 години

Има много преболедували (с доказан тест), има и много преболедували на които не им пукаше и въобще не ходили на тест. Тези които са ваксинирани през февруари и март, през октомври и ноември може би пак трябва да си сложат. Предполагам че 2/3 от българите са имали среща с вируса. Някои го карат много леко и не усещат почти, а други много тежко.

141

ПРАВИЛНО ТАКА Е

преди 2 години

НЕКА СЕГА ДА МИНАТ ИЗПИТАНИЯТА СЛЕД ВАСКИНАЦИЯ НА ДЕЦА. Пък после ще решават дали ще искат лекарите да се боцкат.

140

Анонимен

преди 2 години

Многократно съм имал контакт със заразени хора през последната година, само един път съм се тествал и го прекарах без симптоми. Познайте дали ще се ваксинирам, силно се съмнявам, че изобщо ще ходя за тестове повече.

139

Анонимен

преди 2 години

голяма част от лекарите го изкараха, факт е. И е безмислено да слагат поне 6 месеца вайсина. Но не им вменявайте че са против и щото давали усложнения не си слагат. Четете евангилието като дявола.

138

Лепат ли Ви се

преди 2 години

Магнитчета, ваксове?!