16

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде по света и при самолетните катастрофи, минава време докато се разследват всички предположения. Има специалисти, които ще си свършат работата. Останалото са хипотези.

15

Анонимен

преди 2 години

За теб може да е умишлено убийство, но от това, което говориш, излиза, че е липса на опит, за което виновни са много хора.

14

Радеффф на съд!

преди 2 години

И убиецът е клепоухия резидент и шайката му

13

Анонимен

преди 2 години

Когато при изпълнение на служебен дълг се случи фатален инцидент се казва че офицер е загинал а не починал. Трябва да се стараете повече журналистите. Нямате ли редактор, който да ви проверява какво списвате. На нищо ли не ви учат във факултета.

12

Икар Ус

преди 2 години

До Анонимен... Трябвали пълни разследвания ? Ти от коя планета си ? И кой да ги направи тия пълни разследвания ? Тоя дето е дал грешните команди и е заблудил пилота или тоя дето е отговорен за техническото състояние на самолета ? Или този направил гершния план за атакуване на мишената ? Щото то няма други. Независими ??? Някой независим колега на некадърниците помогнали активно инцидента да се случи. Пич, Следите започнаха да се замитат още като съобщиха че "не могат" да намерят черната кутия

11

Анонимен

преди 2 години

Няколко пъти се каза, че мишената е била дефектна. Щом е имало отклонения от параметрите на планираното упражнение би трябвало веднага да се да се отмени стрелбата по тази мишена! Ето как беше заплатен поредния безпринципен наивитет. Неотдавна подобно наивно отношение, също доведе до чевешка трагедия и големи материални поражения при друго учение в морето (с хелокоптер)!

10

бг смешки 2

преди 2 години

не знаме какво точно е станало но шанса тва да е поредната българска мърлвящина е много голям !

9

Анонимен

преди 2 години

Разбирам жената, но този пилот за целия си живот има стаж колкото един американски пилот за месец. Този бил виновен, онзи бил виновен. Да, факт- може да са виновни, не се оспорва. Но ниско пусната мишена със скъсан парашут и се хвърля да я гони. За какво става дума тук? Липса на опит. Изобщо цялата история е "един прЕартел" ми каза, че на оня на стринка му на чичо му братовчед му бил виновен и объркал работата. Стига вече празни приказки и хипотези. Безгрешни хора няма.

8

Чичо Пенчо

преди 2 години

Не й е лесно на жената, но ако слушаш майки и съпруги, в историята няма инцидент по вина на детето/съпругът, принципно говоря.

7

Икар Ус

преди 2 години

От самолет който лети само веднъж годишно, щото няма резервни части... няма гориво... няма финансиране ... какво искате ? А от пилот който има на година по 2-3 часа реални във въздуха ? За мъртвите или добро или нищо. Така че едни хвалят загиналия , как бил професионалист... как българската авиация загубила достоен син .... а други гузно мълчат . В зависимост от това кой как е преценил да прикрива собствената си вина за случилото се . Амин.

6

Food4Dead

преди 2 години

Стабилни сте .....като черна кутия на дъното на Черно море... чакалака де....

5

БГ

преди 2 години

Причината е ясна и това е преумора. Никой нищо не прави за претоварването на хората с отговорни професии и задължения! Колкото и да не Ви се вярва администрацията и бюрокрацията съществува единствено само за да пречи на нормалният работен процес. Политици и генерали трябва да обърнат внимание на това, не може цял ден да се занимаваш са бюрокрация бабвечеррта да летиш на бойни задачи, въпрос на време е самолет да рухне в жилищен квартал

4

Taню

преди 2 години

Много скрито-покрито тук... Сега му е времето на п/резидентот да покаже тoпки, ако има, де... На тази жена и свършва познатия живот, остана си без любимия човек, за компенсациите, въобще, не говорим...

3

Хипотеза

преди 2 години

Най-вероятно е свален, я от руснаци, я от НАТО. В Черно море е страшно струпване на сили. В буквалния смисъл! Ще го потулят и заметат под черджето и този случай, точно както всички подобни. Жалко за човека.

2

158

преди 2 години

До Анонимния *** дето все Русия му е виновна. Не е технически проблема, колкото и да искате да е това, заради центовете, заради които сте се продали

1

158

преди 2 години

Права е жената и има куража да търси истината! Първо са виновни всички докарали армията до жалко състояние и липса на опит на летците, заради политическите договорки за самолетите. Човешкият живот няма значение заради гнусната политика и симулация, че имаме изобщо някаква бойна готовност. И да, водещият полета има основна вина за случая. Но това пак е от липса на опит.