36

Анонимен

преди 2 години

Никой друг освен пилота не може да му следи висотомера,нито да пилотира и взема решения вместо него.Те затова му казват грешка техника на пилотиране.Абсурд е мишената да е пусната от 5000 м.Су 25 стандартно пуска такива мишени за целите на ЗРВ от 7000 м.това е и таванът му.

35

Анонимен

преди 2 години

До Истината...Истината е че изреченията започват с главна буква и едва тогава може да завършват с точка и да има нови изречения. Иначе това са само някакви думи. Винаги си личи кога е неволна грешка, но по сайтовете стана тенденция първото изречение да се започва с малка буква и аз искам тази неудобна и неприятна тенденция да спре. Моля те пиши граматически правилно, а не в насипно състояние.

34

Анонимен 2

преди 2 години

Много жалко за семейството на починалия български пилот, моите искрени съболезнования за съпругата и децата му. Е това са последиците от мутренското управление на грабителите на българския народ

33

АнонимеН

преди 2 години

НЕ Е СВАЛЕН ОТ ФАЩ, ЗАЩОТО Е ИМАЛО И ЛЕТЯЩА МИШЕНА! МОЖЕЛО Е ДА УЦЕЛЯТ МИШЕНАТА И ДА СТАНЕ МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ! ДАЛИ Е ГРЪМНАЛ ПРИ ОПИТ ЗА ИЗСТРЕЛВАНЕ НА РАКЕТА ИЛИ Е НАПРАВИЛ ТАРАН И СЕ Е УДАРИЛ В ЦЕЛТА ТОВА ВЕЧЕ НЕЗНАМ!

32

Алтер

преди 2 години

Докато сме Африканска държава, ще се случват често такива "инциденти".

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Пресгани да лъжеш че самолетите ни са ремонтирани в Полша. Ремонтирани са в РСК МИГ Русия и това е абсолютен български парадокс. Сомолети на НАТО да се ремонтипат в страна която е обявила че НАТО и е главен враг. И престани с тази руска дезинформация че сме ремонтирали самолети в Полша.

30

Надблюдател

преди 2 години

Мисля че жената е права , че всички знаят каква е причината, но случаят ще се потули и така ще си отмине!

29

Анонимен

преди 2 години

Освен пилота изчезна и самолета за около 5 мил. $. И ако трагедията е за жената то загубата на самолета е щета за работещтото население. Военния знае, че има риск още преди да слага униформата. Така , че отговорността си е солидарна с другите от личния състав.

28

Анонимен

преди 2 години

До Радеффф на съд!..............Това са глупости което си написало тролчето столчето. ..................................................ТРОЛОВЕТЕ СТЕ ЗА СЪД.

27

Истината

преди 2 години

трябва да излезе наяве първо защото става дума за човешки живот, второ защото става дума за човешка/и грешка/и и трето, защото този самолет е 10% от цялата ни бойна авиация! Все едно в САЩ да се разбият 300 самолета. На мен лично ми стана малко странно как съпругата не е потърсила мъжа си след като не се е прибрал, когато го е очаквала. А се чудя защо не поискаме помощ от НАТО, от гордост навярно? Гордо летим по 20-30 часа на година, гордо се разбиваме и гордо "се справяме сами"?

26

Късно е либе

преди 2 години

Ако се беше пенсионирал щеше да е жив.Това са цели 7 години след пенсия.

25

Станало станало

преди 2 години

За това е войник, защото във всеки един момент може да загине! Ако беше загинал в операция - що са го пратили .... Ако беше заради нещо друго, защо са го пратили....Като кандидатстваш войник разбираш опасностите и приемаш съдбата си, че всичко може да ти се случи във всеки един момент! Може да гръмне гранта, може да ти гръмне автомата при учение и 1000-ди други неща. Затова си ВОЙНИК!!! Ако мяташ граната и гръмне, кой е виновен??? Дефект.... Случва се. Да почива в мир!

24

Анонимен

преди 2 години

Трябва честно и отговорно и пред целия народ ясно да се заяви дали самолета е поразил мишената или мишената самолета. Защото много заинтересовани хора се питаме точно това. Обаче именно в либералната демокрация е направено така че не се казва истината.Както и за ковитодеветнайсе се говорят неща които не са точно така но искат да се съгласим с не съвсем ясни твърдения и което е по лошо да се подчиним. и да верваме като *** да ама не. Можете да ни вземете живота и свободата но само на земята.

23

Анонимен

преди 2 години

Сашето не знае разликата между почина и загина... само си бърка в носа.

22

Анонимен

преди 2 години

В противодеиствие е МНО да сме към НАТО и ЕС сега сме и в Чакалната на Зоната за евро. От друга страна да се подържа връзка с Руските военни. !

21

Анонимен

преди 2 години

Съчувствия към съпругата; вечна памет, респект към пилота. Обаче, хайде стига свободни съчинения по темата и нездрави опити да се използва политически. Случило се, да, трагедия, да, но никой не го е искал, а загубата е за цялата държава. Все пак това е високорискова професия, една от най-опасните на света, армия, не детска градина. Оставете човека да почива в мир.

20

Анонимен

преди 2 години

Само се питам, не че разбирам много, ама... нямат ли сигнална електроника? При снижаване на опасна височина да издава аларма "терен"?Но явно високата скорост също е била опасна.

19

Анонимен

преди 2 години

Идеята е да унищожат всички Мигове в най кратки срокове . С пилот или без няма значение

18

бг смешки

преди 2 години

а българина дали не разбира от всичко ...

17

Анонимен

преди 2 години

Има богати държави в ЕС и неподдържат такъв многолюден военен състав от служба, военнаж полиция , администрация. И сме бедни и разхищителни.