56

Анонимен

преди 2 години

До До 56 Щото са много добре в авиацията затова Израел през 1982г за 2 дни им свали 82 самолета с руски пилати и руски машини над Ливан а горките руски авиатори не можаха да свалят и един израелски самолет. След невижданото поражение СССР спешно си прибра летящите гробове у дома щото 20% от изтребителната им авиация замина за тоя дето духа.

55

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аз също се причислявам към мнението и страданието на съпругата на изтукнатият наш боец майор. Убеден съм,че убийството е умишлено. Не толкова заради личността на Майора,колкото заради качеството на самолета,който при евентуално нападение на руснаците би бил сериозна защита на Българското и съюзническото ни пространство. Миг са добри самолети и не могат да бъдат разпознати от руснаците като вражески. Гореща българска братска прегръдка за семейството на Майор Терзиев- един от най-блестящите пилоти

54

Анонимен

преди 2 години

Отначало си помислих - това е жена на военен, преглъща работата на мъжа си :) Тя таз не си затвори балалайката, ще кажеш работи в супермаркет мъжа й :)) Може да е станало всичко, ама така да нападаш военните .... Ясно е, че е свестен челяка, явно не може да го понесе ***.

53

анонимен

преди 2 години

тая кутия е от захар и се е разтопила падайки в морето, за туй не могат я намерята че има някой заспал меко казано е вярно и още по престъпно е да ни лъжат и да мажат

52

Анонимен

преди 2 години

До Закономерности С трошляци Миг29 дето всяка година трябва да им сменяш двигателите поради нищожният им ресурс нальот не може да се направи.

51

Хм..

преди 2 години

Да бяха помолили румънци и турци за помощ...досега да сме разбрали какво е станало..

50

Анонимен

преди 2 години

Дирниците, ако човек постави грешен лайк то системата трябва да му дава възможност да се поправи. То вярно че не сме пилоти форума, но какво целите с това че не давате възможност за поправка. Сами си слагаме лайкове понякога погрешно. Но трябва да може да се поправим. Какво толкова и какви са тия правила дето пречат на хората не мога и никога няма да разбера. Либерална демокрация, но вие също често грешите много тежко.

49

Закономерности

преди 2 години

Защото полковник не се става като се "лети" на тренажор ! Пилотите от години нямат нальот. Обаче като се каже истината много боли. А тя е че през тези години и сега имаме пародия на авиация. Като нямаш пари - приземяваш. Мъдрите хора се съобразяват с икономическите закономерности и физичните закони...

48

Анонимен

преди 2 години

Защо точно умишлено, а не е неумишлено? И наистина ли е убийство?

47

Анонимен

преди 2 години

Защо на тази възраст уважавания пилот е още майор се питам от самото начало. Не трябва ли да е подполковник. Но дори да е майор защо президента и командването не му дадат по висок чин посмъртно. Ако чакат да намерят кутията значи нещо се съмняват а това е нечестно спрямо семейството и колегите му. Нали те трябва да имат сили да продължат. Какво пречи един по висок чин да му дадат. Президента да намери сили за това и да отговорят на този въпрос защо да или защо не. Поне подполковник е.

46

Анонимен

преди 2 години

До Икар УсИменно! Когато излязат с някакво становище по случая, дори и да го изкарат, че се е "самоубил", тогава вече може съпругата да предприеме действия за доказване на.....Такъв е реда. Иначе всичко казано до момента са празни приказки." Мъката на близките ги довежда до състояние в което търсят виновни и отмъщение". Така ще изглежда в съда. Но това е навсякъде по света при военните. Истината потъва със загиналия......

45

Въпроси

преди 2 години

Тази жена не е зле да се смири. Съпругът и е бил военен пилот, а не селскостопански авиатор. Друг е въпросът защо изобщо се правят учения след като най-добрият ни пилот е с толкова малко нальот ?! Защо поддържаме тези самолети след като не се лети на тях ?!

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 Не ме разсмивай руснак и авиация!?!

43

Анонимен

преди 2 години

Поблимът е че чисто новите златни Ф16 са от времето на Миг21 и са като пародия на изтебител в сравнение със старите ни Миг 29Затова не трябва да се засичат по летищата

42

Анонимен

преди 2 години

Абсурдни обвинения.

41

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН....Нищо не чуваш. Причува ти се. Замълчи малко защото е много жалко.

40

Анонимен

преди 2 години

Кураж на жената на загиналия пилот и дано успее да си подреди децата и живота. Но ще им бъде много трудно. Жалко че загина сравнително млад и висококвалифициран човек.

39

D

преди 2 години

Както винаги виновни няма да има и всичко ще се потули. Това го чака всеки, който дръзне да остане в родината ни.

38

АнонимеН

преди 2 години

ДА СЕ ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ , ЧЕ Е ИСКАНО ДА СЕ ПОДМЕНЯТ САМОЛЕТИТЕ ОЩЕ ПЪРВИЯ МУ МАНДАТ НО ТОЙ Е ОТКАЗАЛ!!!! ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ПОРАДИ ЛИПСА НА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ В БЪЛГАРИЯ!

37

Анонимен

преди 2 години

Какво реват , от НАТО ли искат обезщетение???. Като бяхме във Вършавския договор не смееха да гъгнат за жертвите в Българската Народна Армия. Нямаше никаква информация. Само от боиния полк в който знам бяха убити на учение за две години около 11 войника.