76

Циников

преди 2 години

Хайде стига се го ровили този случай. Загинал е пилот, стават такива случаи. Да не се е хващал на тази работа. Като всяка друга българска работа става въпрос за слаба квалификация и некадърност. Никога няма да може да бъде пилот в Америка където са само асове. Треторазряден пилот.

75

Хипотеза

преди 2 години

Най-вероятно е свален, я от руснаци, я от НАТО. В Черно море е страшно струпване на сили. В буквалния смисъл! Ще го потулят и заметат под черджето и този случай, точно както всички подобни. Жалко за човека.

74

Даа!

преди 2 години

Шкеме-воеводата е планувал ученията , и на всяко учение , по един самолет е АУТ !В крайна сметка , *** е виновен .

73

Банго Василий

преди 2 години

До Бонго Бонго... То и на предишните учения ''нямаше'' министри на ГЕРБ ,... А ?

72

Ами , да !

преди 2 години

То като погледнеш 95% от българите са на това мнение , използван е за МИШЕНА !

71

Ганди

преди 2 години

Радеф кажи си бе мишок такъв , на кой ракетата свали самолета, много добре знаете ама си траеш и никаква черна кутия няма да открият със сигурност

70

Анонимен

преди 2 години

Военните пилоти при всеки полет са на крачка от смъртта. Затова се и пенсионират след 15 години служба Така че изобщо не може да се търси вина на някой друг. По принцип полет над море през нощта е една от най-трудните задачи за пилотите. Гледах един документален филм за един пилот на изтребител,който каца на самолетоносач.Той каза, че предпочита 100 пъти да качне през деня,отколкото веднъж през нощта.

69

Бонго Бонго

преди 2 години

Разбираемо е защо лъжат, Радев е на власт.

68

Бонго Бонго

преди 2 години

Поделение Тихина са добри, са нашата българска гордост, но Радев ще ги натисне да не говорят.

67

Бонго Бонго

преди 2 години

Разбираемо е как се чувстват близките на майор Терзиев, но страхът на Радев е да не се открие каква е истината, а тя е една. Ударен е пилотът ни в наши териториални води. До 12 Тата миля е българско. Удара е на 10 Тата. Метала може да се смачка от височината и скоростта, но не и да стане на парчета. Съмнението ми е, че прекалено рано излязоха теории, за да ни убедят в лъжи и да не се разследва какво е станало. 70 м дълбочина е за тежко водолази и имаме добри . Имаме цяло, 30 м е за леко водолаз

66

Анонимен

преди 2 години

До Taню ...Прав си, че трябва компенсация за семейството и за пилота посмъртно поне един по висок чин да се даде което си е своего рода компенсация де, но не сме чули за сега такива неща и за това жената е разтревожена.

65

Анонимен

преди 2 години

До Радеффф на съд!..................................................ТРОЛОВЕТЕ СТЕ ЗА СЪД.

64

Анонимен

преди 2 години

До До 62...Да прав си човече за пруграмистити, обаче другите дирници са го направили а тука някакъв "гренадир" ай сиктир. Само за да има рима си пиша така понякога.

63

Анонимен

преди 2 години

Парите дето са спестили за поддръжката и за летателните часове да ги дадат на семейството а на пилота посмъртно чин полковник това е от мен и от народа за сега остава признателността но никого не топли тя. Жалко за погубения млад живот.

62

Анонимен

преди 2 години

Питам се дали този самолет изобщо е имал черна кутия. То вярно че и морето си е черно море и не може на дъното нищо да се намери но че човека е станал волно или неволно мишена и вместо той да порази целта тя го е поразила то това ме усъмни от самото начало. Толкова да му дадат един по висок чин и някаква компенсация на семейството.

61

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860...Първо сложи си сам един лайк поне и тогава и аз ще ти сложа лайк защото имаш право но за сега ще се въздържа. Но че си прав така е.

60

RIP

преди 2 години

Истината е, че когато военните си играят на война, стават и жертви. Това всички го знаят, само съпругата се прави на изненадана. Помня че когато падна хеликоптера, се оказа че не е застрахован, защото..... застрахователите не правят застраховка на военна техника. Защо ли ? Нека остави човека да почива в мир...

59

Анонимен

преди 2 години

Първо кажете къде сте служили ( кое специално подразделение, тоест не обикновено ), после ми мъдрете какво се е случило :) Терзиев мейби е добър пилот, не знам, ама да му заповядат да се сниши и да си рискува живота..... аз не бих го направил това :) Първо си знаеш възможностите, тоест имаш самочувствие да кажеш едноголемо нееееее, второ това е учение, не е нужно да поразява целта с риск за живота си, капиш :))))

58

Анонимен

преди 2 години

До Въпроси... Ти да не си свещеник че да казваш кой да се смири. Не напротив, точно защото е жена на пилот никога не трябва да се смирява. Трябва да продължи да се съмнява и да търси истината дори да боли. Болката остава завинаги.

57

Петко

преди 2 години

Нощни стрелби ,боен самолет,учения...такива неща винаги са били рискови и жена му би трябва да го знае. Човека е бил наясно с професията си и,това че може да не се прибере в къщи. Жена му също би трябвало да го знае. Това не бирфест със скара и ПИринско,нито е касиер в ЛИдл!