234

украинскиШутЗеленски

преди 2 години

Значи един треторазряден артист може да стане президент на Урките,а един чалгар не може да стане премиер наТУЛУПИТЕ...айде беее...Вие нещо се бъзикате...!

233

Ванга

преди 2 години

След около година няма да има ПП ГЕРБ.. виждам го ясно

232

Хахахаха

преди 2 години

Какъв ли kpeтeн трябва да си, за да гласуваш за ГЕРБ??? Колко нискочел гламарuн трябва да си, за да харесваш мутрака Тиквун ***???

231

балет Магаданс

преди 2 години

Един приятелски съвет към българския гласоподавател:..."наведете се,разтворете широко бузите и хванете здраво палците на краката си"...И ТОЙ ...МЕСИЯТА-Славун...ще ви ощастливи...Дерзайтеее..."Светлото бъдеще ви очаква"....

230

Боко в панделата

преди 2 години

Боко е нагъл престъпник и ще ходи при бай Ставри. Ако не успеят българите да го вкарат в панделата, Кьовеши ще го вкара. При нея празно няма. Питайте в Румъния как под строй отидоха в затвора техните гербаджии.

229

Ванга

преди 2 години

Това ЩЕ се случи в следващите години: 1. Управлява служебно правителство на Радев до 2022. 2. ГЕРБ се разпада след Борисов през 2022. 3. Правят се последни предсрочни избори без ГЕРБ 4. Печели ИТН, на второ място ДБ 5. Правят коалиция през 2022. 6. Управляват 4 години. 7. Създава се нова светла партия от осколките на разпадналото се ГЕРБ 8. Годината е 2026 - бъдещето не се вижда ясно тук.

228

КончитаВурст

преди 2 години

Много си падам по Славунчо...особено кагато е в барнат с костюм,бос по лачени обувки...и ми пее на ушенце ..."Едно ферари с цвятъ червен,едно за теб,едно за мен..." И ДЕБИЛИТЕму вЕЕЕрват...!

227

Хахахаха

преди 2 години

ИТН ще смачкат герберастията като танк. Ще ги бият дори главанаците от БСП. Може и ортаците им от ДПС да ги минат (с 200 изодзадзе). Трагедия е да си гербераст в момента. Всички ти виждат акъла и ти се смеят, а след изборите ще има ревизия, ще има разследване на кражбите и ще се ходи в затвора.

226

Има ли такиваТУЛУПИ

преди 2 години

да гласуват за ИТН и компания...ИМА...имаааа....

225

Работата е ясна

преди 2 години

Ще ни управлява служебно правителство до момента, в който не вкарат Борисов в ареста. Това е целта. Какво смятате, какво струвате, какви ги кроите - нищо от това няма да се случи. Волята на народа е такава. Това ще се случи

224

КОЙ КОЙ КОЙ???

преди 2 години

Да, точно така е. Вярваме ви. Да! КОЙ поръча "проучването"? КОЙ ли????

223

балет Магаданс

преди 2 години

А бе че то нас ни *** и спукват каранфилчетата в 7/8 е ясно на всички ...но матриялЪ защо се подлага на туй нящо...СЕ ПИТА В ЗАДАЧАТА????Нещо ни намирисва на САДО-МАЗО...

222

Разбирам ги нещата

преди 2 години

Ще гласувам за Да България

221

Смях в Залата

преди 2 години

Никой няма да позволи на ГЕРБ, БСП и ДПС да направят правителство. Това НЯМА да се случи. Няма такава вероятност. Ще се случи нещо друго. Много по-вероятно.

220

питане !

преди 2 години

До Фалшификация.---Да не би ''вожда'' да е по-образован , Винету е цар на ЛАКАРДИИТЕ !Кога ще купуваме ОЩЕ САМОЛЕТИ , ЗАРОБИХТЕ НИ С МИЛИАРДИ ?

219

Анонимен

преди 2 години

За периода от 10-ти до 15-18 юни, три агенции с изследвания: Медиана, Сова-Харис, Тренд:А резултатите са както следва:Герб - около 22 % и трите.ИТН - около 24%, 22%, 20%БСК/БКП -около 21%, 19%, 16% За останалите резултатите са приблизително равни:ДПС - около 11%, ДъДъ - около 11%, Мутрите - около 7%, 5.5%, 5%Патриотите - около 4%Изводите си ги правете сами.

218

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 2 години

Гласуваме машинно. Добре е, но трябваше да е дистанционно - от телефона. Искаме нови модерни лични карти.

217

селскиКАНТАР

преди 2 години

обединението на ГЕРБ+БСП+ДПС е повече от обединението на ИТН+ДъБъ+Изправи се мутри вън...101 закон на ФИЗИКАТА!!!

216

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте паляци!Ей прав е баджо,ИМА ТАКЪВ НАРОД!!Ти го еб,аваш,криеш се,не даваш интервюта,крадеш го,предаваш го на му рзил ките,а той ти вири рейтинга и тича да та прегръща!Викам на Славуца,Баджо,да не земеш да се показваш и да бачкаш нещо!Не, колкото по са криеш и си вириш патката,толкоз по ти вирят рейтинга и гласуват за теб!Аз 4 години си виря х,чеца,а пожарникаря 10 години си пука гърбецът строи кат за световно и кво?!Аз съм добрия,аз командвам и аз еб,авам майката на всички жабоци!!

215

Някой

преди 2 години

Много са забавни щатниците! При ГЕРБ се крадяло! Ами има строежи, има и пари ,има и откъде да се краде ! Сега като започне една суша, спрени Еврофондове, и ще ми крадете ....! Колкото до кражбите, засега само на необолшевиките от Позитано два пъти са им спирали фондовете за далавери! А пък единствената сделка която разследва ОЛАФ, е далаверата наФигуранта със джиповете! По думите на шефа на ОЛАФ..."класическа схема за измама"! Та продължавайте да приписвате кражбите на ГЕРБ!