26

Милена си е Милена

преди 6 месеца

Глезла през комунизма, опитва се да е глезла и през капитализма. Ама в Англия и биха шута, защото е никоя и некадърна, а е свикнала да е някоя.Никой нямаше да я търпи и преди 10-ти ако баща и не беше нещатен финансов ревизор към ДС. Другарчетата й да си помислят дали не ги е топила.

25

Анонимен

преди 6 месеца

ако я побара титанът на спортната гимнастока такова набиране на тия виснали и лъскави халки ще направи че най-малко балкански шампион ще стане. Момиче дебоядисай се, де-армирай си железата, изчегъртай си кича от кожите и мини една спортно биологическа диета. Защото през каквито и щуротии да мина- ако ти нямаше глас и хора да ти текстят лириките няма ше днес да си такова шаренище.

24

Анонимен

преди 6 месеца

До Ти па щото не си...Ми кой да ги издава бе, ***!? Други, освен Балкантон нямаше. Ти от небето ли падаш? Колкото за бащата на Милена, той е един обикновен счетоводител и нямаше нищо общо с ком. власт. Преди да плещи глупости човек, трябва да има представа за какво говори, защото клеветата е грях!

23

Анонимен

преди 6 месеца

Политиците не пристигат от Марс.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Хахаха, щот артисти и музиканти не са!? Защо не излязохте на протестите да подкрепите хората? Взимахте паричките които ви дават и си траехте, мишоци. Сега изведнъж прозряхте, че корупция има. Тая "легенда" да намали холестерола и да помисли как изглежда и какво говори.

21

Анонимен

преди 6 месеца

с дебелина и кйлъсто немоеш да се изМарииш Каласно. Само като бонбон в целуфан до глигана от банкя мое да се кутурлясаш.

20

Анонимен

преди 6 месеца

милата наша мила Милена са ли си моме уми ушетата да мги чуеш моме словетата. и сал на казавай че дълбоко и основателно си убедене и вярваш че саламите ги правят от месо, мила то наша Милена. НЕАМ НЕРВИ и днес кърти

19

Анонимен

преди 6 месеца

И тя стана чалгарка от ГЕРБ и СДС и вдига 2 пръста и скача на площада срещу БКП. Сега свърши парите за които се продаде на СДС и обърна плочата.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Ха ха ха ха ха ха ха ха...

17

КОФТИ

преди 6 месеца

А защо ли не подкрепя ГЕРБ , нали ''уШ'' са ''десни'' !?Десни , десни ама по-крадливи от БСП , ДПС и НДСВ , пасти да ядат пред ГЕРБ !

16

Алоу?

преди 6 месеца

До Анонимен 9Това е интернет, не литературна сбирка.Формулирай си тезата в едно изречение, иначе никой няма да я чете. Хората автоматично я пропускат.Благодаря, няма за какво.Тъпчо.

15

права е,но

преди 6 месеца

Роклегенда?!?

14

Ти па щото не си...

преди 6 месеца

Миленке, ако не беше баща ти? Преди десети, кой щеще да ти урежда залите, в които се разпя?Ти пееше в зали, осигурени от Комсомола.Каква жертва на комунизма и какъв дИсидент си? Ти, Васко Гюров, Щурците, Тангра и т.н. Нали още имам плочи на по-стойностните ви албум. Държавата ви е издавала! Държавата ви е организирала концертите! България ви плати апартаментите. Т.е. ние. Дето нямахме достъп до MTV, за да сравним колко сте зле. И че *** за зеле не става от вас.Отиде в UK - що се върна?!

13

баба мара

преди 6 месеца

а когато скачаше на концертите на сдс не бяха продажници това момиче не знаекакво да приказва и поне да не се изказва

12

Анонимен

преди 6 месеца

Особено сегашните!!!

11

ШибиРиби

преди 6 месеца

В някои от песните има вкарана гъдулка Ко трябва и кожена флейта ще фкараме

10

Анонимен

преди 6 месеца

И тая преяжда с луканка.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Никой в нашата родина не става, е има един казанджия на село който става,но един човек не прави държава.Майтапа се. В държавата все още има хора,които могат и са добри,но са в зимен сън.Не са парите проблема ,а повечето са в някаква апатия и не вярват,че нещо може да промени нещата.Тези които вярваха и се бориха напуснаха държавата, защото им писна.Докато сме в летаргия,злите сили ще владеят държавата.Когато сме готови да кажем не на простотията,корупцията и на агентите от ДС,ще се оправим

8

Анонимен

преди 6 месеца

Много точно казано!!! Познавам я лично. Такава си е!!!!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Това се отнася за кюстендилската ***