40

Анонимен

преди 2 години

Фатик я е возел. Явно и тя е от случайно станалите известни а? През 80-те на никой не позволяваха такова държание като нейното, ако освен не беше от техните БКП. След 1989 всички станаха демократи.

39

Анонимен

преди 2 години

До ***, но упорит, то нямаше нищо друго освен държавата. Вие младите нямате престава, какво е да няма частна собственост и инициатива. Държават беше всичко. Но хората си искаха тези изпълнители: Щурци, Тангра, Ревю, Милена. Чалгата беше в най-мазните механи за лелки и чичовци текезесари. Рок изпълнителите печелеха по 30-40 лева на концерт - държавата хиляди от разпродадени летни театри и стадиони.

38

Анонимен

преди 2 години

Неам Нерви е българското Дъст ин дъ Вин

37

Истукан

преди 2 години

Има митинг на Атака. Волен крещи като ненормален и маха ръчички като се надява това да му помогне да влезе в парламента, но уви, показва си магарията и отблъсква още повече хора. Щял да национализира златните мини и да увеличи заплатите и пенсиите. Щял да изтегли България от НАТО и да махне американските бази. Всичките тези неща не ги направи като беше патерица на ГЕРБ и на БСП и ДПС, нито постави такова условие на Бойко.

36

Анонимен

преди 2 години

Българите ги е срам да слушат качествена, класическа музика, защото тя не става за шльокавица и дрога. И почват едни подигравки диария от Джузепе Верди и т.н.Ето за това българина винаги ще е на дъното винаги. Първо защото е глупав, второ не желае да се учи, не желае да е възпитан. Да си *** е по-лесно.

35

Пънкар

преди 2 години

Тая Милена лично съм я виждал...Ако знаете какво държане има с хората-ще припаднете! Пълен ***!

34

бобчо

преди 2 години

Ние сме продажници, защото ги оставихме политиците да ни разпродадат държавата за жълти стотинки !! А демокрацията изисква НИЕ да бдим над политиците и най - малкото своеволие излизаме на жълтите павета с една торба с камъни във всеки и ги довършваме !! Това изисква ДЕМОКРАЦИЯТА ОТ НАС, а не всеки да вика; Нека другите да излязат , аз съм изморен от работа!! Така си загубихме 30 години ....

33

Президент Радев

преди 2 години

Права е Милена ..продажници са ! Не мислят за народа !Затова да кажем ...Мутри ВЪН !!!!

32

Фики Стораров

преди 2 години

За политиците го знаем, а ти пък пееш като настинала котка.

31

оо

преди 2 години

Секи път едно и също е да продажници са и то най-долни ..... е и ???

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25Като не пристигат от Марс,и ти ли си от едно и също място с тях?

29

Анонимен

преди 2 години

Дъщеря й трябва да се срамува от нея.

28

Истукан

преди 2 години

Много е права. А политици като Слави Трифонов и Волен Сидеров изобщо не трябва да са в парламента, а в лудницата. Тези хора са закъсали здраво с психиката и трябва да си вземат хапчетата.

27

Затлъстял черен дроб

преди 2 години

До Анонимен 31се нарича заболяването. Когато затлъстее от пиене, вече не може да преработва мазнините и ги пуска свободно в кръвообращението. Оттам се надебелява. В крайната фаза се развива цироза. Тя е необратима. Тогава се отслабва.Дано да не е такъв случая, ама надали.

26

Анонимен

преди 2 години

Тя живя доста време в ЮК, Лондон, но бившият й съпруг я натири и тя се върна отново в България. Текстовете на песните й не са качествени тип халтура. Както и на Васко кръпката.Не слушам чалга определено, и не слушам българска музика каквато и да е. Тя има прекалено голямо его без покритие определено и се мисли за звезда каквато не е.

25

Тъп, но упорит.

преди 2 години

До Анонимен 26Е как хем е била репресирана, хем държавата я е издавала и е осигурявала зали?Пишеш нелепици, да не кажа глупости.

24

Анонимен

преди 2 години

Милена страда от сериозноо заболяване на обмяната. Така че, особено младите, които й се подиграват, да видят как е изглеждала преди 30 години. И да внимават, защото никоой няма гаранция какво ще му дойде на главата.

23

Анонимен

преди 2 години

Прилича на шарен книжен герой от книгата за Винетутко написана през Май от оня дето Каръл тва онова за Банкя

22

Милена си е Милена

преди 2 години

Глезла през комунизма, опитва се да е глезла и през капитализма. Ама в Англия и биха шута, защото е никоя и некадърна, а е свикнала да е някоя.Никой нямаше да я търпи и преди 10-ти ако баща и не беше нещатен финансов ревизор към ДС. Другарчетата й да си помислят дали не ги е топила.

21

Анонимен

преди 2 години

ако я побара титанът на спортната гимнастока такова набиране на тия виснали и лъскави халки ще направи че най-малко балкански шампион ще стане. Момиче дебоядисай се, де-армирай си железата, изчегъртай си кича от кожите и мини една спортно биологическа диета. Защото през каквито и щуротии да мина- ако ти нямаше глас и хора да ти текстят лириките няма ше днес да си такова шаренище.