41

Хах

преди 2 години

Сега да изляза до някоя метростанция ще събера повече подписи за премахването на извънземните от Марс. Що давате гласност на *** хора.

40

123456

преди 2 години

Аййй, откъде толкова *** в София... цели 35!

39

Анонимен

преди 2 години

Против съм. Употребата им като градски тоалетни е важна.

38

...

преди 2 години

И добре де как един пешеходец ще пресече ботевградско шосе или цариградско шосе!? Отделно подлеза на НДК!? Абе затваряй бре! То само това да трябваше да се затвори в таз държава ....!!!!

37

ТОП

преди 2 години

По *** петиция не бях срещал ... та чак и гласност и се дава! Майко мила до къде се простира хорската простотия!

36

Анонимен

преди 2 години

Тоя ще да е от новите поколения, при които закърняването на мозъка достига нови висоти. Щом нещо не се поддържало добре, трябвало да се махне, ама и да се дадат още сума ти милиони за изграждането на нови съоръжения (които пак няма да се поддържат по неговата логика). Ей такива др...льовци като тоя заслужават няколко шамара, малко да се осъзнаят и да им се размърдат двете мозъчни клетки.

35

ДДРОнег

преди 2 години

В Румъния вместо подлези са построили много надлези !

34

Това е нелепо

преди 2 години

Хайде да премахнем и булевардите, защото и тяхната поддръжка е скъпа?

33

Търговски обекти

преди 2 години

Като има тъгровски обекти в подлезите ще поддържат и охраняват. Също ТАКА ИДЕЯТА Е СТРАХОТНА ДА ИМА НОЩЕН ЖИВОТ в Столицата и защо пък да няма Еротични Барове и клубове и такъв вид атракция и туризъм. Подлезите могат да вършат чудеса като търговски обекти както денем така и нощем.

32

дфдбдбд

преди 2 години

Тоя иска затваряне на тоалетните така ли?

31

jffhyy

преди 2 години

Тоя пък умник какво има против пенсионирани служители на МО или МВР - та те се пенсионират почти 20 години пред другите, още са си наред хората. Друг въпрос е защо ги пенсионираме толкова рано. Аз не знам някъде в света всички подлези да се охраняват? Та за това трябват поне 4 човека на подлез, все пак ако пътните полицаи ги сложат охрана на подлезите тогава съм за

30

До 33

преди 2 години

Търговските обекти плащат наем, който може да се използва за поддръжка на въпросните, а и не виждам какво пречат, доста по- приветливи са обитаемите и оживени подлези, от празните такива превърнати в тоалетни :)

29

Анонимен

преди 2 години

35 столичани?? Много бе!

28

Анонимен

преди 2 години

Подлезите НЕ СА предназначени за търговска дейност, а за преминаване на граждани. Вместо да премахвате подлезите, премахнете от тях търгоските обекти, чието място и без това не е там, а и пречат на поддръжката. Ще стане изключително лесно да се измете, няма да има места за криене... И няма да се увеличават задръстванията заради пешеходни светофари на места, където има отдавна подтроени подлези. Ама с премахването ще се усвои повечко пара, нали

27

И

преди 2 години

Къде ще се пресича на местата с подлези под булевард с 3 ленти в посока например? Ше дадете пари за Надлези, ама за подлези нема??? Нещо нема логика? Или па ше усвоявате евро средства Уж за благото на народа ?

26

някой

преди 2 години

Навсякъде в "белите" държави сваляд ПОД или вдигат НАД пътните платна пешаходните зони, поради много причини: безопасност, предотвратявания на задръстване и оптимизация на трафика...Само у нас, някои "мозъци" ще решат, че пешеходци и МПС-та трябва да имат общи пресечни точки!

25

НЕ Е НОРМАЛНО ...

преди 2 години

Не е нормално , за столицата да бъдат отпуснати 1. 8 милиарда , И ДА НЯМА ПАРИ ЗА ПОДЛЕЗИТЕ ....Фандъкова е станала работник на работниците си , КОИТО Я КОМАНДВАТ ЗА КОЛКО ПАРИ ДА ПОДПИСВА ДЪРЖАВНИТЕ ПОРИЧКИ КОИТО и ДА ПЛАЩА ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!НЕ Е ЛИ ОБИДНО , Г-ЖО ФАНДЪКОВА ? И кога ще заработят И тоалетните кабинки пред НДК и КРИСТАЛ , които струват майка си и баща си ?

24

неандерталец

преди 2 години

Подлезите са доста гнусни местенца, независимо от размерите и местоположението им. Мръсни, тъмни, опи**ни, одраскани със спрейове. Развиват се някаква търговийка или заведения със съмнително качество и хигиена. Някакви прошляци се навъртат ден и нощ. Дори и да се направи козметичен ремонт, до няколко седмици всичко се връща в предишния си вид.

23

Лойко

преди 2 години

Абе ганчовци,идете в Япония или Южна Кореа и да видите как има цели градове под земята,както и над земята,то улици,то търговски центрове,ресторанти,кафенета... и то всичко това под земята,но е чисто и приятно,защото има и тоалетни,естесвено не като нашите нужници,климатици ,уютно,даже забравяш,че си под земята.Проблема е в цивилизационното ниво на народа и това какво сме изградили.Пълна скръб сме.

22

Могат ако искат ДА

преди 2 години

Ако сме истински Европейци всички подлези могат да се поддържат и използват за нощни клубове, червени фенери, защо само в Прага и Аместердам да има, а тук да няма и секс туризъм, в подлезите да са луксозно направени с витрини пилони и момичета за шоу и секс във късните вечерни часове, да има еротични барове и секс клубове. Това ще носи печалба за държавата и за туризма. Хора трябват с иновативно мислене !!!