51

тя

преди 2 години

Тая ще излезе " светена вода ненапита ", както всички "съдени " досега !

50

Алтер

преди 2 години

DMS Иванчев, че няма пари за разходки.

49

Марко

преди 2 години

Ха,ха,ха престъпницата проси пари.Хайде мутрите на Манолова, ДБ,Дългия давайте пари.Трябва да си помагате

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Да, кармата си знае работата... Питам се това дете, заченато насила / ин витро/ с цел новата цола драгойчева да отърве затвора, с каква ли карма идва? Горкото дете......

47

Анонимен

преди 2 години

Кармата си знае работата, да му мислят Хинов, Ушев, Гешев и Ваклин, че сътвориха театър, да съсипят живота на една добра жена.

46

Недоразбрал

преди 2 години

горките жени,някой им подхвърлил нещо и те завалиите се хванали на въдицата??!!Ха,ха!Що на мен някой не ми подхвърли 70 000 евра да видиш как ша са объркам да не ги взема!!

45

Недоразбрал

преди 2 години

Наистина не мога да разбера даже защитниците на тази ухилена к,ветина,дето си е подала ш,ката през решетката,с трикът на Цола Драгойчева,та после да ни язди и предишната,а и тази като я пуснат ей тъй без нищо?!Всички ревът против Гешев и прокурорите?!И какъв ви е проблемът с тях?!Явно като имаш парички и покровители,съдът на Ос,ран Панов те пуска да припкаш на слободия и нема ни една?!Ааа,дрогарите са сърдити на Гешев,не че им пука от него,а щот са червени баровци,а той ги тревожи излишно!!

44

Ех

преди 2 години

Ама и тоз Гешев..., защо се занимава да накисва разни престъпници, рекетьори, мафиоти, и други... , не може ли просто да си гледа службичката, да си взема заплатката, и да си кюта тихичко до пенсийка, ами тръгнал да си боли главата,...ей, глупав човек !

43

Горката тя

преди 2 години

Сигурно ще трябва да плаща на Радев, на Рашков, и на още други по веригата, така че всичкият й събран рекет все за това ще отиде !

42

До За 37

преди 2 години

Така е, но вземи 2 неща по внимание:1. Когато погнаха Божков му спряха и строежите и доста хора, които бяха инвестирали на зелено сега пият студена вода. Доста бързо отидоха всякакви комисии и намериха 100 причини да ги спрат и... все още са си спрени.2. Въпросът е как изобщо се дава разрешително да се строи във вече презастроена среда. Ясно е, че ако извикаш архитекта и го питаш, кажи аджеба сега къде ще паркират/учат/разхождат всички, ще седи и ще бръщолеви небивалици.

41

Анонимен

преди 2 години

Радеф, защо пусна всички престъпници и олигарси от арестите?

40

Анонимен

преди 2 години

Жива да я ожалиш ," горката". Май в затвора ще ражда.

39

За 37

преди 2 години

Казва глупаво законът. За да спреш един строеж трябва да има някакво нарушение.в заповедите за спиране на тия строежи няма нито едно посочено нарушение няма и основания за спиране на строежите. След това го казва съдът,който отмени тия заповеди и сега присъжда обезщетение на всички фирми на които бяха спряни строежите. Защото те заведоха дела и ги печелят едно след друго

38

Анонимен

преди 2 години

Всички престъпници ги пуснаха от арестите

37

Фандъкова

преди 2 години

Като няма 10000 лв за гаранция да си лежи в затвора

36

Мики

преди 2 години

До кики. Само че това е твоето мнение. Което не означава, че е правилно, защото много други мислят различно.

35

Ганьо

преди 2 години

До веганиста. Ами като гледам ти пращиш от умнота. От глу.пав по-глу.пав пост.

34

Влади

преди 2 години

Така е в БГ. С пари и продажни медии и най-големите престъпници излизат на свобода. Новата Цола Драгойчева, доказано хваната с подкуп, излиза на свобода, балъци, събирайте пари за гаранцията и , че нямала. Чиста като сълзица, като Божков, Ц.Василев и т.н. Браво, съд!

33

Сата НАТО

преди 2 години

Факт номер едно-всички строежи бяха спрени абсолютно незаконно -----/////----- И кой казва, че това е факт?

32

Кики

преди 2 години

Доста объркани тролита сте тук.Жалки ,че и неграмотни .Хонорарчетата мижави , работодателя свършва подаянията а вие в унес си повтаряте разни небивалици.Тази кметица беше най добрият избор на Младост.